Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia0405

Kobietki,przyszłe i obecne mamusie

Polecane posty

Chciejka Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Zycia:D buziaczki czekamy na zdjecia:)

Cześć Lola dziekuje za zyczenia swiąteczne niestety nie miałam jak odpisać bo kasa mi sie na karcie skończyła Kupiłam maluszkowi żel na dziasła DENTINOX N i musze powiedzieć ze rewelacja po 5 minutach od posmarowania maluszek zasna takim spokojnym snem :-) a ja wreszcie moge zjesc obiadek. Chmurko gdzie jesteś dlaczego sie nie odzywasz martwie sie:-( Napisz chociaż jedno słowo.

Chciejka - super, że wszystko się Wam udało. A co do mówienia do teściów mamo, tato - hmmmm ja jestem 2 lata po ślubie i jeszcze ani razu nie udało mi sie powiedzieć mamo - do teściowej. Poprostu nie przechodzi mi przez gardło....Fakt, że widzę ją raz na 3m-ce, raz na pól roku może mi to utrudnia. Nie mogę jakoś :(:( Beatko - fajnie, że ten żel pomógł Arturkowi.... Inusia - witaj :):) zapraszamy do Nas :):) Lola - a jak tam Twój wypoczynek, relaksujesz się pewnie co niemiara :):) Chmurko - no właśnie co z Tobą, jak Maleństwo i Twoje studia??? Hmmm no poczekam jeszcze kilka dni i może zrobię testa. Ale lepiej się nie będę nakręcać, żeby rozgoryczenie nie było większe

czesc dziewczyny:) u mnie nic ciekawego swieta jak swieta zlecialy,dzis popralam wzielam kapiel zrobilam do porzadku ze soba jeszcze tylko spakowac przygotowane rzeczy i jutro o 12 wylot do Londynu:) do braci bo mam tam 2-och. To tyle dzis niewiem czy posiedze dluzej na kompie bo za chwilke serial moj idzie M jak milosc.Pazurki wymalowane francuskie zrobione,brwi wyregulowane.Jutro rano wziasc prysznic zjesc sniadanko kawke wypic ubrac sie umalowac i wypad.I wracamy dopiero 12 kwietani czyli w poniedzialek,takze jak cos to nie bedzie mnie na kompie.To chyba tyle.Pozdrawiam was wszystkie papa:D

hej kobietki:) wiec my po świętach ok od soboty byłam u rodziców i powiem wam że zmęczona jestem strasznie :) odzwyczaiłam się od tylu ludzi w domu:( ale było wesoło :)moja córka najbardziej chyba zadowolona zajączek jej rowerek przyniósł:) mała szaleje po mieszkaniu i każe siebie wozic:) Chciejka moje gratulacje:) powodzenia na nowej drodze życia:) Inusia witaj:) co do mleka sztucznego to ja na początku używałam Alprem a potem NAN Majce smakuje i nigdy po nim problemów nie było

Hej dziewczyny. My bylismy dzis na zakupkach,potem M pojechal na przeglad z autem. Wlasnie zeszlam z mojego orbitreka i czekam az M przyjedzie,zeby isc sie wykapac. Kupilam dzis kleik kukurydziany,tylko powiedzcie mi ile mam tego dac Sebusiowi?Lyzeczka starczy do mleczka? Chce mu dac rano,zeby zobaczyc jak zareaguje.W ciagu dnia jest glodny co 1.5 gora 2 godziny..Wczoraj w nocy tez mi sie wczesniej obudzil i o malo co smoczka nie pozarl. Chciejka ciesze sie Twoim szczesciem kochana!Gratulacje i powodzenia :) Az normalnie Ci zazdroszcze,bo ja wesela miec nie bede...troche zal..bo chyba kazda kobieta chcialaby wlozyc ta biala suknie i miec ten swoj najwazniejszy w zyciu bal..gdyby to tyle nie kosztowalo.. Lola milego wypoczynku,baw sie dobrze :)

Hej dziewczyny. My bylismy dzis na zakupkach,potem M pojechal na przeglad z autem. Wlasnie zeszlam z mojego orbitreka i czekam az M przyjedzie,zeby isc sie wykapac. Kupilam dzis kleik kukurydziany,tylko powiedzcie mi ile mam tego dac Sebusiowi?Lyzeczka starczy do mleczka? Chce mu dac rano,zeby zobaczyc jak zareaguje.W ciagu dnia jest glodny co 1.5 gora 2 godziny..Wczoraj w nocy tez mi sie wczesniej obudzil i o malo co smoczka nie pozarl. Chciejka ciesze sie Twoim szczesciem kochana!Gratulacje i powodzenia :) Az normalnie Ci zazdroszcze,bo ja wesela miec nie bede...troche zal..bo chyba kazda kobieta chcialaby wlozyc ta biala suknie i miec ten swoj najwazniejszy w zyciu bal..gdyby to tyle nie kosztowalo.. Lola milego wypoczynku,baw sie dobrze :)

Dzień dobry Wszystkim :):):) U mnie @ nadal brak i nawet dalej nie czuje, żeby się zbliżała. Tempka od 3 dni powyżej 37 stopni, hmmmmm Chciejka - super śliczne zdjęcia. Tacy zakochani w Sobie....Jeszcze raz wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia :):) P.s. baardzo ładną miałaś sukieneczkę :):) Zapraszam na kawę i ciacho (serniczek, baba drożdżowa, piaskowa, mazurek i pysznotka). Kto chętny????

Chciejko Kochana wygladalas booooosko!! A jak mieliscie piosenke do pierwszego tanca?? Nic po Tobie nie widac,ze w ciazy jestes chudzielcu ty..:P

Chciejko Kochana wygladalas booooosko!! A jak mieliscie piosenke do pierwszego tanca?? Nic po Tobie nie widac,ze w ciazy jestes chudzielcu ty..:P

Aniu - to fakt, nic po Niej nie widać, że jest w ciąży :):):) Mi też coś szwankuje , wrrrr :(:(:( Powinnam @ dostać w poniedziałek, boli mnie dól brzucha, ciągle latam na siku, trochę mi niedobrze no i ta tempka od 3dni. Tak się boję. Sorrki, że Wam tak marudzę od samego rana..... Beatka - jak Arturek..... Aniu - i dawałaś Sebusiowi ten kleik, jaka była reakcja?? Hmmm a czemu Ty nie możesz założyć białej sukni. Aniu, przecież do tego nie trzeba robić niewiadomo jakiego wesela. Ja powiem Ci, że z perspektywy czasu troszkę żałuję, że szarpnęliśmy się na wesele, niestety :(:( Nikulam - jak Mała, dalej jej się ulewa czy może jest lepiej troszkę...

Dorotka nie kus tymi plackami ;D WŁAŚNIE PIJE KAWĘ I PYSZNOTKI NIE ODMÓWIE NIGDY... Chciejka____wyglądałaś ślicznie!Wszystko w moim guście:sukienka,kwiaty we włosach,bukiet....Pan młody też niczego sobie :D W którym tc jesteś?bo nic nie widać. Lola____Udanego wyjazdu.Widzę że z Ciebie podróżniczka?

Kur...kur...cholerne kafe. Cały tekst mi wcięło. Anka ja też mam ryżowy,chociaż na półce był i kukurydziany. do butelki dałam jedną miarkę kleiku,no i oczywiście smoczek musi być inny,bo przez ten zwykły nic nie poleci. Ja poświęciłam jeden i zrobiłam większą dziurę. Jak będę w sklepie to muszę kupić smoczek do gęstych płynów(czy jakoś tak to się zwało),w każdym razie są specjalne smoczki do podawania kaszek.

Dwa dni temu śmieliśmy się w nocy. Była moja kolej robienia małemu mleka(wtedy Dorian wstał o 2 w nocy).Postanowiłam zrobić mleko z kleikiem. Podałam M butelkę i sama połozyłam się do łóżka. Nadsłuchuję jak mały pije(z racji,że dziura w smoczku jest dość duża żeby gęste mleko mogło płynąć to zjedzenie tego zajmuje mu o połowę mniej czasu niż zwykle). Więc słucham i nie słyszę,żeby mały przełykał,no ale skoro jest cicho,nie denerwuje się,to pewnie leci mleko. M się kręci bo siedzi już 10 minut a mleka tyle samo jest co na początku. Wstałam i wzięłam butelkę do ręki i mówię do M że to nie ten smoczek. Przyniosłam z kuchni z dużą dziurą. Mały się przyssał i pił głośno.Po chwili M zaczął się śmiać i mówi"Mały już fioletowe uszy miał z wysiłku,a ja bym z tą butlą do rana siedział,jakby był czas na drugie karmienie". Jakie jaja. Długo będziemy to wspominać. Ale jedno się dowiedziałam:mój synek się tak łatwo nie poddaje,powinien płakać,wkurzać się,a on cichutko ssał,ciągnął żeby cokolwiek poleciało.

mam Dorotka mmmm pyszna.... A co do Ciebie to ta tempka jest obiecująca :D Mi,Ance i chyba też Beacie w dniu spodziewanej @ tempa spadła a wszystkie byłyśmy w ciąży....Cierpliwości kobieto może akurat coś już kiełkuje w brzuszku...

Wysłałam post a jego nie ma??? Dorotka___a w który poniedziałek miała być @ w ten co był?czy w ten co będzie? Dobra uciekam nakarmić małą.

Mala ja tez zrobilam wieksza dziure :) Dorotko Sebus zjadl,ale nie widze roznicy..juz chce znowu jesc.. Dzis znow wstawalam dwa razy w nocy..o 2 i o 5.. Piekna pogoda dzisiaj,wiec przygotuje do obiadku i idziemy na spacerek :D Co do tej bialej sukni..Niby masz racje,ale nawet mniejsze wesele kosztowaloby duzo..W porzadnej restauracji koszt to 190zl od osoby(bez ciast i alkoholu)..a wiadomo,ze najblizsza rodzine zaprosic trzeba..a ze oni rozrzuceni po calej Polsce to jeszcze nocleg trzeba im oplacic,bo nie ma gdzie polozyc..U moich rodzicow tylko 2 lozka wolne,a u eMa wcale..wiec lipa..do tego fotograf u nas bierze 3tys,kamerzysta to samo,cukiernia za ciasta 2.5tys..grosz to grosza i bedzie pol kosza..juz liczylismy i tak czy siak kupa kasy A jak mam znowu robic wesele tanim kosztem tak jak moja kolezanka i potem 3 dni plakac to ja dziekuje..Dziewczyna zalamana byla jak zobaczyla,ze na stolach jej postawili czerwona oranzade dla gosci..zabraklo jedzenia i alkoholu..I to nie byla jej wina,bo ona dala dosc kasy..organizatorzy nawalili,bo ona jakas tam firme wynajela do organizacji wesela..

chciejka ślicznie razem wyglądacie,no para jak malowana ;-) Zawsze mi się podobało,jak dziewczyna jest drobna a jej facet wysoki. To tak fajnie wygląda,bo może zamknąć w objęciach kobitkę i wcale jej nie widać ;-). No ja niestety nie mam tego szczęścia mieć wysokiego chłopa,bo ja do wysokich należę i musiałabym szukać wśród koszykarzy dla siebie he he. Mój M jest kilka cm wyższy ode mnie,nawet szpilek często nosić nie mogę,bo on wtedy karakan do mnie jest ;-) Anka,żebyś wiedziała,mój Doruś po kleiku też śpi normalnie. Dając mu w nocy myślałam,że pośpi dłużej a tu lipa. Kleik na jego żołądek nie działa.

chciejko,to nazwisko Cz...to panieńskie czy już po mężu? Na NK chciałam Cię poszukać. Dorotko Ty też dawaj namiary na siebie. Wczoraj mnie annolia znalazła ;-)

Witam... Dorotko, dziecko drogie idz po tego testa no chyba ze masz.... mi jedynie tempka podpowiadala "ZRÓB TESTA" nic wiecej.... tez spoznial mi sie okres 3 dni a tempka jak ciazy nie bylo a spoznial sie okres byla 36,5 itp a jak zaszlam to @ niet ale tempka byla wyzsza... wlasnie ze 3, 4 dni... a nic wiecej nie wskazywało na to ze jest bobo... Zrób juz testa przynajmniej stres minie... a tak nic innego jak stres i myslenie ze moze sie udalo... jak sie udalo to juz bedzie kreska druga a Ty szczesliwa... a tak stres (tfu tfu gdyby ciazy nie było) tylko @ opoznia.... Chciejka - w koncu zaobraczkowana.... ja zadnych zdjec nie widze bo pewnie macie jakies tajna poczte... no ale mysle ze wygladalas slicznie.... jesli moglabym poogladac bylabym wdzieczna za podanie ale jak chcecie nie bede sie wciskac gdzie moze mnie niec chca.... A co u mnie.... bobo juz nie dokucza przezyl zarcie swiateczne nie zwracal i juz nie dokucza mamusi - ae mi cycki troche urosły.... moja mama nawet zauwazyla ze sa wieksze... wiec musze myknac po nowy zakup.... bo te stare biustonosze mnie cisna.... a poza tym wsjo dobrze, troche gardlo poszczypuje ale mam nadzieje pokonac jakos domowymi sposobami te szczypania ....

u mnie 17 tydz..tak wedlog miesiaczki..ale wczoraj bylam u lekarza i termin porodu wedlog usg bedzie szybciej...mam krotka szyjke..nadzerke podobno krwawiaca..wzieli probke do cytologii,lozysko mam z przodu i mam byc miesiac w domu na zwolnieniu..nie wiem co to wszystko oznacza musze poczytac... a brzusio widac,tylko suknia byla powiekszana i tak uszyta ze naprawde nie bylo widac..zrobie jaies foty brzuszka to same zobaczycie..nawet wczoraj polozna powiedziala ze juz widac..tylko chyba malo tyje bo od poczatku tylko 3kg..tez tak mialyscie..?

folik podaj maila to ci wysle adres :) a to nazwisko na CZ to panienskie..na nk mnie nie ma ...od wczoraj dolaczylam do meza ..mamy wspolne konto :) ale tam zdjecia sa takie same ktore wam wyslalam

Chciejka ja nawet od poczatku ciazy mniej utylam a brzuszek juz widac.... ale lekarz mi mowil ze nie jest zle..... bo zaczne tyc tak od 6 miesiaca na maxa a teraz to nie jest to az tak wielki przyrost jak nam sie wydaje ze powinien byc....

Chciejka ja nawet od poczatku ciazy mniej utylam a brzuszek juz widac.... ale lekarz mi mowil ze nie jest zle..... bo zaczne tyc tak od 6 miesiaca na maxa a teraz to nie jest to az tak wielki przyrost jak nam sie wydaje ze powinien byc....