Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia0405

Kobietki,przyszłe i obecne mamusie

Polecane posty

Jasne Chmurko :D Mała____M to M wiadomo ale Chmurka i tak mi się podoba ;) Jako kobieta jest bardzo atrakcyjna lubię ten typ urody (bez żadnych podtekstów!!!)Stwierdzam tylko fakty.Bosze!!!a może coś ze mną jednak nie halo?Czy wy też widzicie że np.jedna kobieta jest ładna a inna nie?Mała___czarownico!przyznaj sie wiem że Tobie Spacer też się podoba no powiesz że nie?:P Smaże sobie warzywka na patelni uwielbiam!Zrobiłam w domu wieeeelkie sprzatanie.Wykorzystałam chwile bo Lencia śpi już 2 godziny.

Niech będzie, urządźmy sobie targowisko próżności!:) Klaudia, to nie będzie lizusostwo w odpowiedzi na Twój komplement, ale zgadzam się z wcześniejszymi opiniami - jesteś szczuplutka i świeża, córeczki masz śliczne. Zawsze mi było szkoda tych dziewczyn, które nie cenią swojego naturalnego piękna i z ich twarzy spływa tapeta w 10 kolorach. Myślę, że trzeba siebie zaakceptować i zadbać o swoje mocne strony. Do Ciebie, Klaudia, nie mam zastrzeżeń. To chyba normalne, że kobieta heteroseksualna obiektywnie ocenia inne. Mała na przykład, pomimo swoich wypowiedzi, nie wygląda na grubą, czepia się tylko:)

Ha ha ja nie mogę,Klaudia ja tez tak mam,ze niektore mi sie podobaja,nawet glosno o tym mysle,znajomi sie smieją,a M mowi,ze o kobiete nie bedzie zazdrosny heh Chmurko Ty to dobra jesteś,cytuję: "jest swieza..."' Klaudio Ty nasza świeżynko,może umówisz sie z naszym spacerkiem po rurach co? Dzieci z tego nie wyjdzie,wiec nie ma obaw :) No szyba wklejona w moim fordzie,ale zostawilam je jeszcze u elektryka bo alarm mi czasami nie uzbraja sie,a mam go na gwarancji więc niech poprawiaja. Kapie Dorusia,tzn syn jest przy nim a ja tu bazgrole o sklonnosciach seksualnych :D Czasami mialam sny z udzialem kobiety,przyjemne byly-nie powiem. Ciekawe co ja bym zrobila,gdyby sie jakas do mnie dobierala na imprezce he he

Hej babeczki badania wyszły dobrze :-) juz moczu widze ze szystko gra ale krew mi sie nie podoba ale zobacze co mi lekarka powie.. A mi sie wszystkie podobacie :-D he he. Mój Arturek juz jakis czas sam siedzi moge go zostawic a juz sie nie wywraca a dzis cały dzien podnosi tyłek i stoi do raczkowania ale nie wie jak to zrobic i sie chusta do przodu i do tyłu a jak sie wscieka zo nie moze isc. Dziewczyny zdiecia sa super i dzieciaczki sliczne ha ha dorobiłysmy je na topiku :-D Mi znow ludzie mówia ze wychudłam znów :-)

Beatko To dobrze ze wyniki wyszly dobre widzisz a tak sie martwilas. Bedzie wszystko dobrze zobaczysz:) Milego wieczorku Wam zycze:)

Beata to super! Sebek tez sie tak chustal.Ze 2 tyg mu to zajelo az w koncu ruszyl do przodu

Beatko szkoda,ze mieszkamy tak daleko od siebie,na pewno wpadalabym z Doriankiem do Was,byloby nam razniej,na pewno dzieciaki znalalyby wspolny jezyk-te starsze jak i mlodsze brzdace. No szkoda,ze na topiku jestesmy wszystkie tak daleko od siebie :( Moj Dorus chwieje sie tak jak wasze bąki,ale moj sie nie zatrzymuje na nozkach tylko leci na brzuszek i sobie lezy. Czasami upadnie na prosto i wywija nozkami,czasami cos przygniecie i wtedy wola na pomoc krzykiem :D

hej laseczki ja sobie siedze z kawusia,corcia na parapecie luka co za oknem a maz leniwi sie w lozku jeszcze ;) a kawu mu stygnie hehe mala j ak dietka??ja juz mam kolejne pol kg mniej :P

Witajcie dziewczyny:) Ja juz wstalam zjadlam sniadanko i teraz pije kawke pozniej sie za zupke wezme i o 14 M z pracy przyjezdza i na 15 do Szpitala jedziemy na wizyte do lekarza niewiem po co ale kazali sie zglosic jak nie zajde w ciaze do sierpnia. Takze jedziemy. To tyle co u mnie Milego dnia zycze.Papa

Ewelka moja waga również powolutku idzie w dół. Ostatnio nie wytrzymałam i się zważyłam szybciej niz powinnam(powinno się co 10 dni przy II fazie naprzemiennej) i...pól kg mniej w 4 dni :D Ale to nie oznacza,że jestem happy,a będę dopiero za jakieś 5 kg :D nawet siostra,która mnie widzi na codzień zauważyła,że mam szczuplejsze nogi,a kuzynka stwierdziła"no wreszcie zjechałas z tego dupska". Miło mi to słyszec,ale czasami mam wrazenie,ze Ci co wiedzą o mojej diecie prawią mi komplementy,nie dlatego że są jakieś efekty,ale dlatego,zeby mi bylo milej,bo odmawiam sobie naprawde wielu smacznych rzeczy :) Ale Ewelko,powiem Ci szczerze,ze nie czuje sie wcale osłabiona,albo jakoś skrzywdzona tym,ze nie mogę sobie pozwolić na schabowego. Dobrze mi z tą dietką,jem pyszne dania(tosty,piersi kurczaka,rybki) i chudne. Takze dziewczyny,sprobujcie tej diety,wiem,ze to się łatwo pisze,że da sie radę. Wy mnie nie znacie,ale zna siebie kazdy,kto wie jak to jest kochac jeśc. Ja taka byłam,dla mnie dieta oznaczala wyrzeczenie sie wielu rzeczy,wieczna glodówka,jedzenie byle czego,po czym sie i tak chciało jeść. Tu wcale nie jest tak !!!!!!! Pierwszy raz najadłam się samym białkiem i byłam syta przez wiele godzin. Nie ma co opisywać,tego trzeba sprobować. I nie zadawajcie pytań o co tu chodzi,tylko poczytajcie sobie o Diecie Dukana. Ten,komu zależy na zrzuceniu kilku kg weźmie się za siebie i spróbuje. Ja moglabym wazyć 70 kg,ale chcialabym mieć szczuple nogi i płaski brzuch. Na niczym innym mi nie zależy,jak na tym. Niedlugo zrobię badania,moze nawet jutro sie wybiorę do lekarza.W piatki przyjmuje miły,starszy doktor,który do mlodych pacjentów mówi na Ty,czuje się u niego na wizycie jak u taty,powaznie. Ten lekarz jest taki spokojny,słucha co się do niego mówi a nie jak większość lekarzy odwali swoje regółki i pa pa. On mi nawet mówil że on też dietę musiał mieć,bo tył,a teraz na sniadanie wystarcza mu jedna bulka pszenna i poźniej dopiero obiad je. Wiem,ze jak mu powiem o mojej diecie,to nie doradzi jak lekarz,tylko jak zatroskany ojciec. Jedno go różni od zwykłego człowieka-ma większą moc,może wypisywać recepty hehe. Zrobię sobie ogolne badania,szczegolnie muszę spojrzeć na czerwone krwinki. Przez calą ciążę lekarz ani słowem nie wspomniał o wynikach,a po porodzie lekarka powiedziała,ze mam bardzo slabe czerwone krwinki,czy wiem o tym i ze mam badanie powtórzyć za pół roku.

Mała___a na tej diecie mozna jesc o jakich porach sie chce?wieczorem?i ile posiłków?przymierzam sie do tej dietki ile schudłas?A Ty Ewelka?i w jakim czasie efekty widac?mam tak ze 3 kg do zrzucenia bo waze 59-60 mam brzuszek i troszke w udach za duzo.

Hej hej dziewczyny Wrocilam ze szpitala i troche wkurzona bo popytala jakas hinduska o to kiedy odstawilam tabletki i po tym stwierdzila ze skoro nie zaszlam w ciaze to przepisala mi tabletki na schudniecie METFORMIN http://www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=1400 to macie linka do tego co mi przepisala,bo waze 1kg wiecej niz 6msc temu i nie zaszlam w ciaze,to cala historia,a nawet sie nie zapytala czy mialam okres kiedy co ile dni czy mialam owulacje nic kpl,maoly takie sa w tej Irlandii ze masakra.Akurat dzis u mnie 14dc i nie bede brala tych tabletek bo lekarz w PL mi nie kazal niczym sie faszerowac a skoro owulka wystepuje to trzeba tylko dzialac a nie faszerowac sie a te tabletki wiecei na co sa? na Cukrzyce tylu 2 cokolwiek to znaczy a ja badam sobie cukier i jest wszystko w porzadku,nierozumie tego podejscia tej doktorki SZOK!!!! To tyle jutro jak cos to sie odezwe a dzis troszke padnieta tym szpitalem jestem i zaraz pojde do lozeczka chyba niewiem albo moze na spacer. Milego wieczorku zycze.Pozdrawiam.Papatki:)

Cześć! Lola____trzeba mieć głowę na karku i nie dać sie zwariować ja też nie wierzę we wszystko co mi lekarz powie no chyba że mam zaufanie.Masz rację nie bierz żadnych dziwnych świństw ile Ty ważysz?znam grubsze co w ciążę zaszły bez problemu.Lola a może zacznij tę dietę protal?zaczyna mi sie ona podobać na razie robię do niej podchody tzn.nie trzymam sie sztywno zasad że musi być wszystko 0% zjadłam dziś na śnieadanie 2 jajka na twardo i jestem póki co najedzona jedyny problem że nie za bardzo sie przygotowałam i nie kupiłam jogurtów itd.mleko też mam 2 % ale to nie problem mogę wody dolać che che... Ewelka___dzięki za info w sumie jak ktoś lubi nabiał to ta dietka nie jest uciążliwa nie?Mam zamiar stosować 2 dni protein i dwa dni proteiny+owoce i warzywa bo ja nie chce dużo schudnąć tak max do 4 kg.

Przeraziło mnie z deka jak weszłam na forum o tej diecie...tam dziewczyny piszą które chodzą jeszcze do szkoły czy np.mogą gumę do żucia bo zawiera sorbitol bez przesady od gumy sie nie przytyje chyba logiczne wszystko tylko z umiarem.

hej klaudia no niestety niektore pytania sa smieszne trzeba przyznac...sama nieraz sie usmialam jak przegladalam forum ;) u nas dzis zimno ipada z samego rana...bylam z psem pod parasolem i to jeszcze nie ma jak isc bo pozalewane wszystko....idzie jesien normalnie juz

Witam:) Klaudia No nie zaczelam brac tych tabletek bo boje sie, a ja waze 65 przy wzroscie 158 takze wiem ze za duzo ale kurde jak bylam w PL stres i malo jedzenia to potrafilam schudnac 5kg bo wazylam 67 jak jechalam w czerwcu do PL no ale tak teraz regularne obiady malo ruchu i widac,ale chyba sie wezme za brzuszki bo rowerek sprzedalam przed wyjazdem do PL no zobaczymy teraz jestem przed owulka bo temp idzie do gory i duzo sluzu mam takze jak sie w tym msc nie uda to sie biore za cwiczenia:) A teraz pije kawke bo dopiero co wstalam wlaczyla pranie posciel na okno wywiesilam i siedze pozniej pojde do sklepu:)

Lola nie słuchaj tej lekarki, tylko do dzieła! Przecież u ciebie to nie problem wagi! A skoro reszta Ci się unormowała, to na pewno się uda :) Klaudia laska jesteś jak mało która! Jak się jeszcze odchudzisz, to nam znikniesz ;) Moja waga stoi w miejscu jak zaklęta... Codziennie pokazuje 50 kg z "hakiem". Ten "hak" to tak od 0,5 do 0,8 kg. No ale nie dziwię się bo ostatnio cały czas siedzę przy stole. Obiadki, kawki z ciachami, grile i kolacyjki oraz najgorsze: posiedzenia przy paluszkach i chipsach do późnych godzin... No i oczywiście brak czasu i chęci na ćwiczenia.. i tak od tygodnia. Aż się dziwię, że nie przytyłam... Muszę się ponownie zmobilizować. Tylko jak, skoro jutro znowu idę na urodziny a w niedziele do mamy na obiad. W sumie już jest ok, bo w spodnie wchodzę, ale cm w pasie na wysokości pępka mi się nie podobają i z tym muszę jeszcze coś zrobić. Na pocieszenie wklejam Wam link... uwaga niektóre fotki są drastyczne....Zobaczcie, że z naszymi brzuchami wcale nie było i nie jest źle.... http://ebobas.pl/artykuly/galeria/642/4786

hej kobietki:) jaką mamy dziś straszną pogodę :( leje z przerwami:( jak przestało na 1,5 godzinki wyszłyśmy na spacer i zapłacić rachunki:) mała się wybiegała i padła dziś szybko:) a ogólnie to jestem z niej dziś mega zadowolona:) jak zwykle obudziła się w nocy ,wzięłam ja do naszego łóżka i spała z nami :( ale rano cichaczem wyszła z łóżka zdjęła pampersa i sama zrobiła siku do nocnika:) przyszła i obudziła mnie :) mama si ,mama si i pokazuje na nocnik:) a tam niespodzianka:) no mówie wam taka zadowolona jestem :) i nigdzie więcej nie nasikała ,panele czyste :)szok

Annolia Hmm mi sie tez tak wydaje dlatego poczekam jeszcze do okresu najwyzej jak sie nie uda to bede sie sama odchudzala nie jakimis tabsami,a po drugie ja wiem ze owulacja wystepuje bo po pierwsze czulam w zeszlym msc a po drugie temp byla 37,1 i jak spadla to dostalam okres. Takze nie bede sie trula,co ma byc to bedzie a pozatym sprawdzaony gin w pl mi nic nie mowil o tabl ze mam jeszcze jakies brac. Wlasnie wrocilam ze sklepu i zaraz zrobie sobie kawke:)

Hej dziewczyny. I ja dzis dolaczam do tej Waszej diety. Wyczytalam,ze nabial mozna taki,w ktorym jest do 4g tluszczu na 100g,czyli danio moge zjesc?Bo tam jest 3g. Najgorsze te pierwsze pare dni,ale dam rade. Aha zapomnialam napisac,ze wyslalam zdjecia z wczorajszej wycieczki :)

Anka fajne fotki! Z Sebusia mały żeglarz :) A po Tobie wcale nie widać tych kg, które twierdzisz, że masz :P

Tala gratuluję pierwszych sukcesów w "odpampersianiu". Widać Twoja córeczka woli sama, a nie jak jej każecie :) Teraz już będzie z górki. Moja też chyba będzie taka samosia, bo jak jej daję mleko to buzię zaciśnie i nie chce, ale jak trzymam butelkę nad nią, to sama rączkami ją łapie i do buzi ciągnie a potem pije :D Lola to Ty tez taka mała ?! Myślałam że ty wyższa jesteś! Na zdjęciach wyglądałaś wyższa. Ja też mam 158cm - witaj w klubie!

Annolia____a ja mam 168 fajnie byśmy wyglądały stojąc obok siebie ;) Oj prawie sie już złamałam dzisiaj....moja mama przywiozła mi pyszną babkę...i teraz ta babka patrzy na mnie z regału....wrzuce ją do chlebaka!Wzięłam sie za jedzenie serka białego po nim nie jestem głodna. Nie uważam siebie za grubą absolutnie na głowę jeszcze nie upadłam ;) ale tak ze 2-3 kg mi nie zaszkodzi jak schudnę mam takie jedne fajne jeansy które jak zapnę to robią mi sie boczki.muszę je zlikwidować. Anka___dasz radę bo w sumie wcale nie jest sie głodnym na tej diecie. Tala___mówiłam że na wszystko przyjdzie czas?

Annolia:) Nio tez taka mala,ale troche wiecej waze niz Wy:( ale jak nie zajde w ciaze to bede sie odchudzac.