Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia0405

Kobietki,przyszłe i obecne mamusie

Polecane posty

Hej babeczki Ja tylko na chwile bo czuje sie fatalnie i padam na pysk od rana żygam jak kot i wszystko mnie boli makabra jakaś a głowa to mi zaraz peknie ale juz ketonal wziełam sobie W ciaży na pewno nie jestem to wymioty nie dlatego pewnie jakiegoś wirusa dorwałam i bede sie kończyć . Byłam wczoraj u gina ale nie mojego bo mój tylko prywatnie przyjmuje i ja poczłam na NFZ i podobno dobry gin. Mówiłam mu zeby sprawdził co mi sie dzieje bo przy bzzzz mnie strasznie boli i przez to niema bzzzz bo unikam jak ognia zz powodu strachu przed bólem. No ale pan doktor ( przyjemny był bardzo ) nie miał USG w gabinecie ale wymacał mnie strasznie wyoglądał mi szyjke i powiedział że wszystko jest ok tylko ze właśnie duzo kobiet po CC ma bóle w trakcie stosunku i niestety tego sie nie leczy i jedynym wyjściem jakie ma dla mnie to albo nie bzzzz albo przyzwycaić sie do bólu. Jasne tylko jak mam sie przyzwyczaic jak to mnie strasznie boli że łzy mi prawie lecą. Kombinujemy z M i szukamy odpowiedniej pozycji ale czasem sie udało a czasem nie i już od miesiąca bzzz nie było :-( :-(

Niulam ---Super że wracacie do zdrowia. Już widziałam na NK fotki. A widzisz! Mówiłam Ci, że Cię Laura nie raz zaskoczy! To silna i pełna radości dziewczyna :) Buziaki dla "solenizantki". Beata --- idź do innego gina! Ten jakiś nawiedzony chyba! Jak się można do bólu przyzwyczaić!!!! Kurde, ale Ci poradził.... masakra! Koniecznie idz do innego gina, bo ból to oznaka że coś jest nie tak. Pierwsze słyszę, że u bół przy bzz u kobiet po CC to jakaś norma... Może masz jakieś zapalenie, albo coś. Anka --- dzięki za przepis! W sumie to znam ten przepis ale jako "sos beszamelowy" i bez rodzynek. Z rodzynkami pewnie dużo lepszy. Niedługo wypróbuję :) Lubie takie smaki, np miesko z suszonymi śliwkami, albo sałatka z jabłek, rodzynek, ananasa, czosnku i... majonezu :)

Annolia ja sos beszamelowy robie z mlekiem,ten jest troche inny ale cos podobnego.Mozna go zrobic tez bez masla,ale mi sie wydaje smaczniejszy na maselku :) Nikulam Laura jak zwykle sliczna :) I widzisz wszystko idzie ku dobremu.Za chwile bedziesz za nia gonic ;)

Wow alescie sie opisaly dzisiaj... Dzwonilam przed chwila do M-Sebus chodzi!! Powiedzcie mi dziewczyny czy taka ozdobna podusia dla dziecka to dobry pomysl na chrzciny?Tu nic innego nie ma i kupilam takie cos..M mnie opierdzielil,ze co ja kupilam...:(

Ania --- gratulacje dla Sebusia! Nikulam --- weszłam na ten link i się zarejestowałam i oferują tę fotoksiążkę na darmo... jakos wierzyć mi się nie chce... Gdzie jest haczyk? My dziś znów do lekarza idziemy na kolejną kontrolę. Milesia miała pobieraną krew rano i teraz czekam na telefon od teściowej z wynikiami. Mam nadzieję, że będą dobre.

Ania---gratulacje dla Sebka:) Annolia---nie ma haczyka, płacisz tylko za wysyłke 20 zł. Książka jest piękna, ale jak mówie miałam problemy z wysyłka, do mojej mamy wysłali (to chyba z francji idzie) wrzucajac poprostu do skrzynki, moja zagineła, nie odpisywali na maila przez chyba 2 tygodnie, w koncu odpisali i wysłali druga juz na swój koszt, doszła jako "pakiet" do odbioru na poczcie bez podpisu....tak wiec jak widzisz bywaja problemy z wysyłka :(ksiazka natomiast, druk, wydanie jest piekne! reasumujac po normalnej cenie 119zł. z racji dziwnej wysyłki bym nie ryzykowała, ale po cenie wysyłki 20 zł. bym na Waszym miejscu zaryzykowała:) decyzja nalezy do Ciebie.

To taka promocja dla nowych klientów, ja kupiłam juz od nich wczesniej z takich kuponów, pisałam Wam kiedys ze dla dziadków na dzien babci i dziadka:) a teraz zarejestrowałam sie z adresu meża i mam nadzieje,ze przyjdzie na niego za 20 zł. :)

A o co chodzi z tą ksiązką co w niej jest? JA wróciłam z pracy bie mam kompletnie sily Lenka w nocy marudzi przez te ząbki.Jutro w przedszkolu dzien babci i dziadka :)

Klaudia-hihi:) jest to co wstawisz:) to jest taki program z szablonami, sama decydujesz czy na jednej stronie ma byc 1 czy np. 5 zdjec, jak rozmieszczone,dodajesz sobie opisy pod zdjeciami ,w jakim kolorzemaja byc strony a moze np. w kwiatki:)jest w sumie 26 stron do zapełnienia,twarda okładka, fajny papier...tworzysz sama taka foto-książke.

Hej Nikulam ratuj powiedz mi jak sie zamawia dokładnie tą fotoksiążke bo ja juz zrobiłam sobie wszystko i chce zamawiać a tu mi wychodzi podsumowanie ze do zapłaty 159 zł jak mam zrobić zeby zapłacić tylko przesyłke ?????????????????????????????????

Beatko---kurcze nie wiem;( ja weszłam z tego linka który wkleiłam wpisując adres męża i od razu stworzyłam ta książke, nie wybierałam dodatkowych opcji typu dodatkowe strony, lepszy papier, okładka we wzorki czy usuniecie ich loga z ostatniej strony, wszystko zaznaczałam na NIE na koniec pojawiło mi sie najpierw normalne podsumowanie 119 zł + wysyłka 20 zł i na samym dole ze ta promocja i do zapłaty 20 zł. od razu przez internet przelałam te 20 zł. prze zpłatnosc dotpay (chyba tak to sie pisze) i tyle....Nie wiem czmeu u ciebie jest ianczej :( widze,ze promocje przedłużyli do 19-ego lutego, moze spróbuj zarejestrowac się z innego adresu email i od razu ja zrób a nie,ze np. rejestrujesz sie i po godzinie czy w nastepnym dniu robisz, moze to tylko działa jak od razu wejdzie sie z tego linka, naprawde nie wiem, przykro mi :( Ja ten link mam z forum rówiesniczego Laury i duzo mam z niego skorzystało i nikt nie zgłaszał tam takiego problemu.

Nikulam --- ja na razie nie próbowałam tworzyć książki, bo niestety nie miałam na to czasu, ale po zarejestrowaniu wyświetliło mi się, że promocja trwa 30 dni od daty rerestracji... Nie wiem. Niestety teraz tez nie sprawdzę, bo ani dziś ani jutro kompletnie nie mam czasu. Mam nadzieję, że poczeka na mnie ta okazja :) W poniedziałek byliśmy na kontroli z Milenką i wszystko jest juz ok. Wyniki badań miała bardzo dobre. Jeszcze tylko musimy zrobić kontrolne rtg w piątek lub w poniedziałek. No i juz możemy wychodzić na spacer, ale na razie tak na max 20 min przy fajnej pogodzie. A tu od wczoraj wieje jak szalone i nadal siedzimy w domu :( Dziewczyny rozglądam się za jakąś wygodną spacerówką dla Milenki. Na Allegro jest tego masa, ale sama fotka mi nie wiele mówi. Jakie Wy macie? Możecie mi jakąś polecić?

Hej Wam :):) Dziewczynki dzięki bardzo :-D o dziwo nie zdołowałam się negatywnym wynikiem testu, cudów się nie spodziewałam. W zasadzie to już przywykłam do tego. Kilka dni temu dowiedziała się, że moja bardzo dobra koleżanka jest w ciąży, już potwierdził to gin i jakoś tak ta wiadomość mnie zdołowała, wywołała morze łez itp. :(:( Ale z drugiej strony się cieszę i mam wielką nadzieję, ze jej się tym razem powiedzie. Jest prawie 10lat po ślubie, po trzech poronieniach, nie mają dzieci i z całego serca trzymam za nią kciuki, i Was też o to proszę :):) A co u mnie - w sobotę w końcu dostałam @, wczoraj byłam na badaniach hormonów a na 4 marca mam wizytę u pani ginekolog. Zobaczymy, za kilka dni powinny być wyniki badań. Mam nadzieję, że zrobią je bo laborantka w ogóle nie mogła wkłuć się w żyłę - trzy razy podchodziła i stwierdziła, ze nie wie czy wystarczy tyle ile pobrała :(:( wrrr Annolia - no kochana - tak się poświęcać i wyrywać zdrowego zęba, a to tylko dlatego, żeby popatrzeć w oczka pana stomatologa :-P :-P nie mogłaś znaleźć lepszego sposobu? :-P Powiedz jak Mama po zabiegu, wszystko oki? Nikulam - jak idzie rehabilitacja, udało Ci się pogadać z ta kobitka i ją trochę utemperować...Widzisz jakie postępy robi Laura!!! :):) Ania - gratulacje dla Sebusia, teraz Ty pewnie też masz więcej biegania...Jak po chrzcinach, podobała się podusia - wydaje mi się, że taki prezent jak najbardziej na taką uroczystość :):) Chmurko - gdzie cię wcięło? Jak Milenka? Pewnie odpoczywasz po sesji, cio... Mała - a Ty gdzie zwiałaś, co u Was - jak Twoja mama się czuje. Wszystko już w porządku?? Klaudia - pewnie zabiegana, zapracowana :(:( Dziewczynki zdrowe masz?? Beatko - no nie zazdroszczę ci takiego gina, przyzwyczaić się do bólu. Nie możesz iść skonsultować się z innym lekarzem??? Jak książka, zamówiłaś?

Właśnie wyjęłam z piekarnika brzoskwinie zapiekane w cieście francuskim - jest Ktoś chętny??? Zapraszam :)

Gość TRZYMAJĄCA KCIUKI ZA DOROTKĘ
na pobieranie krwi-jak tylko wstaniesz wypij pół szklanki wody niegazowane-taka ilość spowoduje ze krew bedzie lepiej płynęła.ale wiecej nie ma co pić bo za bardzo rozrzedzi się krew. ja na Twoim miejscu zrobiłabym badania odnośnie cytomegalii-często to jest powodem niemożliwości zajścia w ciążę-a niestety ma to ok 80%społeczenstwa w Europie.wiem,że lekarze(niektórzy zalecaja to badanie jak kobieta jest w ciązy,ale wielu nadal bagalitezuję sprawę) nie wiem jak z wagą u Ciebie,ale jeżeli masz nadwagę to tez może powodwać trudności z poczęciem. trzymam kciuki

Dorotko, dzielna kobietko. Podziwiam Cię, naprawdę! Dzielnie znosisz oczekiwanie na dziecko. Mam nadzieję, że jak najszybciej się go doczekasz. Jak widać, masz tu pomarańczowych zwolenników. Trzymamy kciuki! U nas dobrze, Klaudia jest grzeczna, nie choruje, śmieje się. Ja piszę mgr. Dasz kawałek tego ciasta?:D

Gość Klauia0405
Hejka!Gdzie wy wszystkie??? Dorotko___oj tak zabiegana jestem strasznie i nie mam czasu na nic...trzymam kciuki za Ciebie i wierzę że Ci się uda-musi!!!! Padam!idę spać.

Hejka wieczorkiem :-D No nie, to już przegięcie!!!!! Ja to się albo na Was obrażę, strzelę focha albo normalnie opieprzę tak porządnie. Zacznę krzyczeć i będziecie miały!!! A krzyczeć to ja potrafię, oj potrafię!!!!! No proszę mi tu zaprowadzić porządek!!!! To ja zmęczona, styrana zaglądam a Wy co!!!!!?????? No !!! Jutro idę na badania, kolejne (oczywiście jak wstanę rano). Dzwoniłam do przychodni i żeby na własną rękę zrobić toksoplazmozę, cytomegalię i te przeciwciała różyczkowe muszę mieć 100zł :(:(:( Niby mam DOBRANOC, może za jakiś czas zajrzę do Was :-P :-P

TRZYMAJĄCA KCIUKI ZA DOROTKĘ - bardzo dziękuję za trzymanie kciuków za mnie, i proszę o jeszcze :-D

Hej! Dorotko____chyba tylko my-zapracowane będziemy prowadzić tu dialog...Moje dziewczynki obie przeziembione nie wiadomo kiedy i skąd? Mi skończyła sie jedna opryszczka na ustach a już mam kolejną zaraz zwariuję jak swędzi ała!!!!! Proszę zajrzeć na pocztę coś tam wysłałam :)

No ja nie mogę.... a co tu się dzieje????? Jak już mnie nie ma, to żadna się nie odezwie!!! :P Klaudia --- śliczne te Twoje dziewczyny! Klaudia widzę lubi występy na secnie. Milenka ma ślicznę włoski. Moja nadal łysa jak kolano :D A Ty sexi mamuśka jak zawsze sexi! :) Dorotko --- ja też cały czas trzymam kciukasy za Ciebie i wiem że w końcu się doczekasz swojego Szkraba (lub Szkrabci :) ) A co! I skończy ci się byczenie, basen i masaże! Zobaczysz! :P Zrobiłaś te badania? Jak wyniki? Chmurko --- jak egzaminy???? A RESZTA BAB GDZIE??????? CO Z WAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WYŁAZIĆ MI Z NOREK NATYCHMIAST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mnie ostatnio dopadło parę zaległych spraw i mało mam czasu. Wczoraj Milenkę miałam pół dnia u mamy. Ubawiła sie z kuzynkami i po powrocie do domu nadal ją energia ropzierała. Kładłam ja spać, a ona chichotała na głos jakby ją ktoś łaskotał :D W ogóle ostanio straszny wesołek się z niej zrobił.

Hej dziewczyny. Ja ostatnio tez malo czasu mam. Jak nie w pracy to w domu co chwile cos do zrobienia..A to pranie,a to sprzatanie,a to gotowanie.W pracy zapieprz,wiec jak jeszcze w domu mam usiasc przed kompem to mi sie niedobrze robi.. Sebus jak juz ruszyl tak teraz malo co na 4 biega.chyba ze stracie rownowage ;P Nie wiem czy Wam pisalam,ze opanowal juz zabezpieczenia na szafkach..3 tygodnie mu to zajelo..kazde potrafi otworzyc.Musimy kupic nowe... A ja znow jestem na dukanie...musze schudnac,bo mnie szlag trafia...mecze sie jak cholera,ale trudno...chociaz te 5kg..

Klaudia sliczne sa te Twoje kobietki.I chyba rosnie Ci mala aktorka ;) Oby tylko prawdziwa artystka,a nie "celebrytka" hehe A i masz bardzo ladne meble. Tesknie za tymi polskimi meblami,bo tu chocbym chciala kupic to nie mam tego gdzie postawic,bo tu na srodku salonu zawsze sterczy kominek...:(

Hej! Dzięki za mile słowa ;) Annolia___tak doprawdy sexi mamuska ze mnie...daj spokój mogłabym straszyć ludzi che che...jestem przemęczona i nie wyspana i to widać czuję się jak staruszka jestem pedantką i to mnie wykańcza bo muszę zawsze mieć porządek.Chociaż padam na rryj to sprzątam i sprzątam... Ania____może i ładne meble ale szajs prawdziwe drewno to jest to co mi się podoba.A ja Ci zazdroszczę kominka bo lubię takie sprawy.Ile ząbków ma Sebcio?Moja ma 4 i 5-ty się przebija.

Klaudia Sebcio na razie nadal ma 2 hihi Ale lewa gorna jedynka juz sie przebija i jak pomacam palcem to dwojki tez juz czuc.. a ja w pracy gnije,ale jeszcze tylko,albo az,jutro i bede miec wolne