Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia0405

Kobietki,przyszłe i obecne mamusie

Polecane posty

Beatko nie łam się,ja w sierpniu miałabym 13 rocznicę,też życie chciało inaczej,ale tak widocznie miało być i dziękuję Bogu za to że dał mi tyle sił abym się z tym uporała. Ale jaja,wstaję dzisiaj rano,patrzę przez okno a praktycznie pod domem stoi Passat z policjantem w środku. W ciągu 15 minut miał dwóch,dalej już nie patrzyłam, pewnie jakby tak częściej stali to nałapaliby więcej takich co to łamią przepisy. Nasza ulica jest dojazdową jak jest jakiś wypadek,jest tu ograniczenie do 50,ale są tacy co potrafią tu setką jechać. I badź tu spokojnym o dziecko,chodnika nie ma,chodzimy ulicą. Jestem przekonana,że to sąsiad interweniował,po tym jak jego żona wyjeżdżając z posesji prawie została uderzona przez gnojka jadącego ponad 70km/h. Gdyby postał dłużej ten policjant,chętnie zaniosłabym mu filiżankę kawy,myślicie,że by nie wziął?

Nikulam ---- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! POCIECHY Z LAURY I MĘŻA! Oj jaka tam stara!? Tyle się ma lat na ile się czuje! Ale was nastraszyli z tymi choróbskami :( Mała --- współczuję mieszkania przy takiej drodze... A policjant pewnie by kawki nie wziął, bo to prawie jak łapówka, nie? :P ;) :D Chmurko --- to tak jak moja mała, troszkę zje nagle coś innego ją za interesuje i ucieka :) Macie pomysł na imię dla drugiej córeczki? Beatko --- mnie też jakieś choróbsko bierze a Milesia ma katar :( Chyba zaczyna się sezon chorobowy :( Dziś się dowiedziałam, że po 2 latach oczekiwania moja przyjaciółka została matką.... 2 adoptowanych dzieci! Adoptowali rodzeństwo 2 chłopców, 2-letniego i 4-letniego.

Dzieńdobry w piękny niedzielny poranek :-) Nikulam spoźnione ale szczere życzenia. Mój M wczoraj miał urodziny i też 33 :-D a moja siostra dziś ma urodziny ale 30 i może nawet i dziś zacząc rodzić już sie nie moge doczekać na małego dzidzie hi hi uwielbiam dzieci. Nikulam rozprawa była pod tytułep " podwyżenie alimentów" :-D Chmurko dostałam z 300 zł na 450 narazie ale za jakiś czas znów wniose o podniesienie i tak bede sobie zdzierać kase z byłego. i musze powiedzieć że mi ani troche nie żal go że musi płacić alipenty nie mam żadnych zachamowań żeby płacił wiecej bo jak by sie nie zachowywał jak pies i ażdą suka zaliczał to byśmy dalej byli małżeństwem bo ja go kochałam.

Beata, przepraszam, ale nie mogłam odebrać i oddzwonić. Zadzwonię do Ciebie dzisiaj. Siostrę uściskaj. Gratuluje pieniędzy, ale na dziecko zawsze nie będzie dość, prawda? Jak się czujesz? Nadal masz ładną pogodę? Poszczęściło Ci się w tym roku. U nas praktycznie nie było lata:)

Hejka :) Nikulam - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin kochana 🌼. O czym Ty mówisz, jaka starość??? Ja jestem starsza od Ciebie o prawie dwa miesiące i nie czuję się staro, no może czasami :( :-P Ja na chwileczkę - chyba mnie rozkłada choróbsko :( boli mnie gardło, mam katar, kaszel, leci mi z nosa i w ogóle czuję się do d*** a jeszcze wczoraj byłam na koncercie Kasi Kowalskiej i się chyba doprawiłam...:(:( Pozdrowionka dla Was :-D 😘

Beatko --- fajnie, że udało Ci się dostać wiecej na dziecko. Jak tam Twoje dzieciaki? Jak Justynka w szkole? Lubi chodzić? Klaudia, Dorotka ---- niestety zaczyna się sezon na chorowanie. Ja też mam katar i boli mnie gardło. Milence już na szczeście przechodzi. Chyba od niej złapałam. W środe wyjeżdzamy na wakacje! :D W końcu się doczekałam! :D Lepiej póżno niż wcale. nie? :P Pakuję walizki. Moich i M rzeczy jest tyle co nic, największa waliza jest z rzeczami Milesi :P

Hejka,u mnie znowu policja stała,tym razem służbowym.Chyba jakaś akcja jest,bo sprawdzał wszystkich,każdy dmuchał w alkomat,dwie babki dostały mandat za brak pasów,dwóch mężczyzn też za coś(chyba brak dokumentów). Bardzo cieszy mnie ten poranny widok z okna,bardzo. Podobno chcą postawić nowy znak ograniczający do 30 i więcej patroli,jestem jak najbardziej za. Nie dalej jak kilka dni temu ktoś przejechał ślicznego małego rudego kotka,po co czekać aż dziecko jakieś potrąci wariat jakiś no nie?! Zapowiada się ładny dzień,idę coś posprzątać.

Dzień dobryyyyyyyyyyyyyy :-D :-D Wstajemy, wstajemy moje miłe Panie :):) Idę do pracy i napiłabym się kawusi.......:-P Annolia - no to super :-D A gdzie jedziecie? No jak przystało na pannicę to normalne, że Milenka ma największy bagaż :) Jeśli chodzi o mnie to mam potworny katar, kaszel i na dodatek boli mnie krtań, gardło nie....:) Beatka - jak siostra, urodziła? Gdzie się podziewacie? Pozdrawiam i znikam 🖐️

Czesc Kobitki. Annolia udanych wczasow!! U nas tez najwieksza walizka byla dla Sebka ;) Nikulam tu nie ma opcji,zeby isc na zwolnienie.Chyba,ze ciaza zagrozona. Inaczej nie dostaniesz zwolnienia. Poza tym na zwolnieniu placa marne grosze. Teraz mam 270e na tydz,a na zwolnieniu dostalabym maks 130,wiec sie nie oplaca.Dobrze sie czuje(odpukac) ,pracy nie mam ciezkiej,wiec moge robic. Wczoraj zostawilam Sebka na pol godziny w przedszkolu,zeby sprawdzic reakcje i nie bylo zadnej.Bawil sie w najlepsze,a potem to nawet nie chcial wracac do domu. W czwartek zostanie na 2 godziny.Mam jeszcze wolne,ale chce zobaczyc jak to bedzie. Mala a nie latwiej by bylo zalozyc tzw "garby" na drodze..Kolo hotelu tez wariaci jezdzili jak dojezdzali na basen. A droga jest akurat pomiedzy domkami wczasowymi a hotelem. Generalny sie raz wkurzyl i kazal te garby zalozyc i teraz jest spokoj.

Cześć! Powoli mi przechodzi przeziembienie byłam dziś na zakupach z Lenka rąk nie czuję...Piję właśnie kawkę i zaraz jadę po Klaudię do szkoły póki mała śpi.Robię dziś udka pieczone na obiad z ryżem z papryka i buraczkami na ciepło a Wy? Annolia_____pewnie znowu wybraliście góry?zazdroszczę....Ale Ci fajnie.

Dorotko,Annolia,Beatko---bardzo Wam dziękuję za życzenia urodzinowe!!! Beatko--- czyli jestem 1 dzień starsza od Twojego M?:) Nieźle:) Jak tam siostra? urodziła? Annolia---udanych wakacji!!!!gdzie jedziecie? Ania---to rzeczywiście nie ma co się wygłupiać z tym zwolnieniem skoro tak niewiele płacą, zwłaszcza jeśli dobrze się czujesz

Nikulam, spóźnione ale serdeczne życzenia!!! Życie po 30-tce dla kobiety jest podobno fajne, dojrzalsze. Czujesz tak? Annolia, na jak długo jedziecie? Dobrze, że macie wakacje. Zimą nie będzie gdzie się ruszyć z małą w brzydką pogodę. My wychodzimy na spacery, póki czas.

Anka właśnie,że nie mogą założyć garbów(leżących policjantów) bo to nie jest droga osiedlowa,tylko dojazdowa(czy jak to się tam zwie). Nasza droga jest jakby to ująć awaryjna aby dojechać do miasta czy na autostradę gdy sie jakiś wypadek zdarzy. Jest jeszcze inna ale tam trzeba nadgonić prawie 8 km,także lipa. Nie mówcie mi nic o grypach bo ja się świetnie czuję,dzieciaki też. Nie mam zamiaru chorować

Dziękuję Chmurko:) Annolia--- byłam na Krecie z Laurką w brzuchu:)Wypozyczyliśmy samochód i w 3 dni zjechaliśmy całą wyspe,udanych wakacji!

Hej KObitki. Co sie tak nie odzywacie...? Ja wlasnie robie bigos,bo mi zostalo strasznie duzo kapusty jak robilam golabki. A w ogole to jestem zla jak osa... Wczoraj byli u nas znajomi i maz kolezanki na dzien dobry wypalil do mnie "czesc grubasie" i walil teksty typu "co widze,ze masa idzie"...noz kurwa mac..chudy sie odezwal..co mu z reszta powiedzialam..zebym przytyla juz niewiadomo ile,ale na razie mam 3kg na plusie..nic nie poradze..jem normalnie,nie obzeram sie chipsami,slodyczami itp...normalnie mnie wczoraj zdolowal..juz teraz zastanawiam sie jak bede wygladac na slubie szwagirki..pewnie jak wieloryb..

Gość Karooolciagam
kobitki, jesteście w ciąży więc polecam pakiety:) ostatnio przeglądałam sobie ogólnie neta i wpadłam na to: http://www.bhclub.pl/Pakiety/jednodniowe/dla-mam-i-kobiet-w-ciazy/Profesjonalny-program-dla-Kobiet-w-Ciazy jak to przeczytałam to z chęcią bym się na to wybrała:)Mężczyzna powinien o kobiete podczas takiego stanu dbać więc pomyślcie panowie:D:)

Hej hej :):) Kobity, byłam dzisiaj na wizycie u ginki. Obejrzała to moje ostatnie usg, wypisała mi receptę na nowe leki. Wypytała o te plamienia i w ogóle co i jak, jak to się przedstawia....Powiedziałam jej, ze w środę dostałam @ po 33dniach, ale taka jakąś dziwną - dziś 3dc i prawie po @.....hmmmm i kazała mi zrobić testa zanim zrealizuję receptę (bo to różnie bywa). Kupiłam sobie i normalnie MAM II KRESKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Praktycznie od razu się pojawiła, wyraźna jak cholera. Po godzinie zrobiłam drugi i ta kreska jest, ale dużo bledsza :(:( Normalnie nie wierzę, mam wrażenie jakby się to działo gdzieś poza mną....Ręce mi się trzęsą jak cholera....Rano muszę chyba powtórzyć jeszcze....Mam mętlik w głowie..... Ania - olej tego kolegę i przestań się dołować przez takiego typka. Palant jakiś......Ja to będę wyglądała jak słonica :( :( albo dwie do kupy :(:(

DOROTKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jestem w szoku ale widzisz wkoncu ci sie udalo!!!! Trzymaj sie Kochana!!!!

Jejus Dorotko kochana moja!!! GRATULACJE!!!!!!!!!! widzisz a mowilam,ze sie uda??no?No?mowilam czy nie? U mnie po godzinie tez byla bledsza,ale pewnie stezenie hormonow w moczu bylo mniejsze,wiec nie martw sie!

Haaaaallllloooooo!!! A tu nawet przy takich rewelacjach cisza??? I jak Dorotko ponawialas test? Milo sie patrzy na takie 2 krechy,co? My dzis pospalismy z synkiem,bo wstalismy o 10. Obudzilam sie przed 9,ale stwierdzilam,ze mam wszystko w domu zrobione,wiec dlaczego mialabym sie nie wyspac :D

Hej! Dorotko____GRATULACJE!!!!!!!!!Pewnie jesteś z deka oszołomiona?nie przejmuj się to normalne.Super bardzo się cieszę. Anka____Miły ten kolega nie ma co...:O szkoda słów na niego...A myślałaś nad imieniem? Ja włAsnie pije kawke.

Tak,imiona juz mamy wybrane. Smiesznie to wyszlo,bo M zaproponowal dla chlopca i ja powiedzialam ok od razu i tak samo on na moja propozycje. Gdzie przy Sebku klocilismy sie do konca. Bedzie albo Wojtus albo Sara. Dorotko i co? Zaciazylas i juz masz nas w nosie,tak?Bede plakac..:(

Hej! Aniu-NIE,nie mam Was w nosie!Absolutnie!!!Nocuje dzis u kolezanki,nie mam dostepu do neta.Pisze z tel.Jutro sie odezwe. Robilam rano testa,ta druga kreska jest ale o dziwo baaardzo blada.Nie wiem co myslec,glupieje :( Buzka,papa 🖐️

Dorotka, testy są różne, mają różną czułość lub jakość. Po co się przejmować? Lekarz Ci powie wszystko na pewno, no kiedy do niego idziesz? Teraz się ciesz:D A mnie czeka test glukozowy, kurde, feeee. Piłyście glukozę z cytryną? Ja nie, a może powinnam. Ile się wody dawało do tej glukozy? Chyba kubek? Jak ten czas leci. Ance 15., mnie 25 tydzień, na drugim topiku wróciła na chwilę M_M i jest w 8. tygodniu. Ale się tych dzieciaków narobiło:P Mój dzieciaczek kopie, wcześnie czułam, bo od 15. tyg. Klaudię poczułam w 17. tyg., więc pewnie może tak być. Nie myślałyście o tym jak przyzwyczaić dziecko do normalnego łóżka? Bo u nas trzeba będzie niedługo tak zrobić. Córki będą miały 2 lata różnicy. Akurat dla Klaudii czas na wyjście z łóżeczka. Kupiłam kolorowy kocyk, poszewki, chyba nakleimy jej Kubusia Puchatka na ścianie i może się dziecko będzie cieszyć. Jakoś trzeba jej to uatrakcyjnić.