Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eveline000

kosmetyki eveline

Polecane posty

Gość eveline000

czy stosujecie? jezeli tak to ktore, czy jestescie zadowolone z dzialnia?>

stosowalam serie wyszczuplajaca i bylam bardzo zadowolona, naprawde podzialaly i widocznie zredukowaly cellulit. jak dla mnie rewelacja.

Gość eveline000
bedzie trzeba wyprobowac

Ja stosowałam błyszczyk do ust optycznie powiększający oraz taki zestaw z kolagenem też do powiększania ust- jak dla mnie super:)

Gość kreolina
ja stosowałam balsam wyszczuplający, niestety mnie uczulił :( a szkoda bo był niezły.

Ja powiem tak: stosowalam pare kosmetykow kolorych Eveline i absolutnie nie bylam zadowolona ( szczegolnie tusze do rzes sa fatalne), bo jakos jest naprawde marna. Z kolei nie wiem jak balsamy itd. Stosowalam takze zele do mycia twarzy i toniki i musze przyznac,ze sa dosc dobre. Mieszkam w Finlandii i tutaj w niektorych marketach mozna dostac kolorowke Eveline, ale kosmetyki te bardzo slaba sie sprzedaja, wlasnie ze wzgledu na slaba jakosc. Ja ze swojej strony napewno kolorowki nie polecam, ale mozesz wyprobowac cos z pielegnacji i do ciala.

Ja powiem tak: stosowalam pare kosmetykow kolorych Eveline i absolutnie nie bylam zadowolona ( szczegolnie tusze do rzes sa fatalne), bo jakos jest naprawde marna. Z kolei nie wiem jak balsamy itd. Stosowalam takze zele do mycia twarzy i toniki i musze przyznac,ze sa dosc dobre. Mieszkam w Finlandii i tutaj w niektorych marketach mozna dostac kolorowke Eveline, ale kosmetyki te bardzo slaba sie sprzedaja, wlasnie ze wzgledu na slaba jakosc. Ja ze swojej strony napewno kolorowki nie polecam, ale mozesz wyprobowac cos z pielegnacji i do ciala.

a ja uwielbiam blyszczyk jungle show, na moje popekane usta pomoglo milion razy lepiej niz wazelina itp

Ja dostalam blyszczyk Jungle Show jako gratis w Super Pharm w czasie pobytu w Polsce. Jako,ze kolor mi nie pasowal oddalam go siostrze meza , bo ona jako nastolatka lubi blyszczyki, ale tego w ogole nie uzywa i powiedziala, ze to najgorszy blyszczyk jaki kiedykolwiek miala. Widac kazdemu cos innego pasuje:D

coz, jak dla mnie to jest rewelacja pod wzgledem nawilzania fakt ze troche sie klei ale po moich problemach z suchymi ustami nic a nic mi to nie przeszkadza

Ja nie mowie, ze ten blyszczyk to totalnie dno, bo jesli tobie pasuje, ale wiadomo, ze kazdemu odpowiada co innego:) no mnie tez wazelina na spierzchniete usta nie pomaga, tylko Tisane, Carmex i Blistex