Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalaaaaa

kiedy okres po tabsach????????

Polecane posty

Gość lalalalaaaaa

tabletki brałam 3miesiace,na torbiel soknczyłam je brac na poczatku lipca okres miałam 10 lipca.przed tabsami miałam 28cykle wiec teraz jak to bedzie?

Gość lalalalaaaaa
prosze niech ktos pomoze

Gość tabsikowa
moze jakbys lepiej poskladala to co chcesz przekazac to ktos by pomógł, ale póki co nie mozna nic z tego zrozumiec. Cos piszesz o torbielach to moze zakłócac cykle. Krew z odstawienia tabsów to co innego a @ to co innego

Gość SanSan
teraz to moze byc loteria ja mialam tak samo, tabsy bralam-bo musialam, pozniej po 5 mies mialam odstawic, odstawilam, dostalam okres a pozniej NIC przez prawie 3 miesiace wczesniej okres co 27-28 dni, teraz co 28-30

po odstawieniu różnie może być. możem mieć tak jak przedtem co 28 dni, ale możesz tez mieć kompletnie nieregularnie. wszystsko zalezy od Twojego organizmu i niestety ale nikt Ci nie powie jak bedzie.

Gość gwiazdeczka555
okres zawsze pojawia się w ciagu 7 dni po odstawieniu tabletek, a potem moze sie troche rozregulować, ale w ciagu 3 miesięcy bedzie ok. hormony muszą obrac swój rytm.

Ja miałam od razu regularne cykle po odstawieniu tabletek, dodam, że wcześniej poroniłam.