Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziix

Gdzie znaleźć wykształconego kulturalnego faceta?

Polecane posty

Gość madziix

Musi mieć wyższe wykształcenie (mgr) po państwowej renomowanej uczelni, być kulturalny, zainteresowany tym, co się dzieje na świecie, powinien lubić podróżować i zwiedzać nietypowe miejsca, kochać zwierzęta :) Ja : podwójny magister, niepotrafiąca usiedzieć na miejscu (ciągle mnie nosi), 25 lat, zamieszkująca w mieście Łódź :)

Kobieto, oszalałaś? Co ma wykształcenie do tego jakim ktoś jest człowiekiem? Nieraz człowiek z tytułem doktora jest głupszy od osoby ze średnim wykształceniem.

Gość adzia madzia
W kotlowni poszukaj. Ja juz znalazlam ;)

Ja : podwójny magister, niepotrafiąca usiedzieć na miejscu (ciągle mnie nosi), 25 lat, zamieszkująca w mieście Łódź I co Ci po tym skoro masz plytkie myslenie :O

Gość madzixx
I jeszcze żeby miał super furę i jakieś ciuchy mi kupywał. W końcu nie po to dwa fakultety robiłam (z galerianki i blacharki)

Gość madziix
spoko, po jednym zdaniu stwierdzać, że jestem pusta :o mam bardzo dobre wykształcenie, i już spotykałam się z chłopakiem "z maturą", i to on miał problem na tym punkcie, nie chce żeby się sytuacja powtórzyła, i żeby facet czuł się gorszy i przelewał na mnie swoje pretensje do świata

Gość madzixx
No i fajnie zrobiliście ze mnie głupią cipę, a ja tylko chciałam księcia z bajki i żeby bogaty był, przystojny, wysportowany, miał bogatych rodziców, nietuzinkową osobowość, bentleya, 20 cm gorącego fajfusa, konto w banku szwajcarskim, żeby mnie kochał, i zwierzęta ...

Gość madzixx
widać, ale wiesz co ?? lubisz perwerę ?? Może się spotkamy

Autorka ma racje... dysproporcja wyksztalcenia w związku czesto powoduje konfliktowe sytuacje (zwlaszcza, gdy slabiej wyksztalcony jest facet)...

Gość słuszna uwaga
zazwyczaj słabiej wykształcony jest facet, bo więcej kobiet niż mężczyzn kończy studia...

Gość wyślij foto
pisznaberdyczow@o2.pl Doktór nauk wszelakich, qrwa kulturalny jak cholera i do tego obeznany ze światem i tzw. qrwa kulturką, bywały w swiecie i w powiecie

Gość a ja. myślę.
że w Tesco :D

Gość jedno jest pewne
tutaj nie znajdziesz nawet z maturą 🖐️ popieram, facetów bez wykształcenia omijam łukiem szerokim

Gość taka jestes wykształcona
po dwóch kierunkach i co, tam równego Tobie nie było?? co za pustak z Ciebie

Gość aleo
pewnie za biedni

Gość widzę że wszystkim
kafeterianom żal dupę ściska... też by mi ściskało gdybym zamiast mgr przed nazwiskiem musiała zapieprzać w biedronce

Gość madzixx
No były dwa kierunki...w prawo i w lewo, na taki niebieskim, kolistym znaczku przy drodze. Wybrałam obydwa i mnie rozerwalo jak naraz w obu kierunkach poszłam

Gość Felicity ....
Heh ... od razu widać, jakie towarzystwo tu przesiaduje ... :O Większość to bardzo ubodło, co tylko potwierdza, że królują tu tumani bez wykształcenia ... :classic_cool:

Gość Felicity ....
I wmawiają sobie, że są równi osobom wykształconym ... :O

Gość Felicity ....
Niestety większość z Was (99,9%) nie ma wykształcenia - dlatego, że jesteście głąby! :classic_cool:

Gość Felicity ....
Do autorki ... Hmm ... mój super wykształcony facet sporo przebywa w księgarniach ... kinie, teatrze ... Więc pewnie tam trzeba szukać.... byle z daleka od mojego :classic_cool: Choć my spotkaliśmy się w restauracji ... a już pół roku później zaczepił mnie na ulicy ... :P Jest przystojny, ma kilka fakultetów ... oczytany kinomaniak ... kocha podróże na motorze ... już pół świata na nim przejechał ... :)

Felicity .... Niestety większość z Was (99,9%) nie ma wykształcenia - dlatego, że jesteście głąby! odezwala sie madra pomaranczka spedzajaca czas na intelektualnych debatach na Kafe :)