Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nicca

Body- Jet

Polecane posty

Go艣膰 a w膮troba
nie boli Ci臋 po tym Slimlipo? biustu raczej przy tym nie powi臋kszymy.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Do Bess79
z tych kilku stron co zd膮偶y艂am przeczyta膰,to mia艂a艣 bj powi臋kszane piersi,tak? odezwij si臋 do nie,prosz臋, na; cerry@o2.pl inne kobitki,kt贸re te偶 to robi艂y ,r贸wnie偶 prosz臋 o kontakt.pozdrawiam cerry

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szobera
Kimi Niestety nie. Komorki s膮 niszczone laserem. Nie ma szans na przeszczep. Ale w tym wypadku mozna powiedziec, ze ryzyko nierownosci jest znimimalizowane... wiec jezeli nie chcesz powiekszac piersi to polecam bardzo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szobera
Watroba nie boli:) BO: tluszcz jest nie jest rozpuszczany na zasazie takiej, ze organizm sam tylko to wydala. U mnie tluszcz zostal zabrany w wiekszej czesc... Zreszta o dziwo ta metode polecil mi doktor z kliniki ( w ktorej tego urzadzenia nie ma !! ) Juz sie naczytalam, nachodzilam po klinikach wiec troche co nie co wiem. Nie mam zadnych zgrubien, guzikow jak po body jettcie ! Zreszta ten caly body jett nie jest zabiegiem ma艂o inwazyjnym. Tkanka tluszczowa zostaje brutalnie rozerwana strumieniem wody. I ryzyko nierownosci jest duzo wieksze niz przy np tradycyjnych metodach. Tu mamy polaczenie wibrujacej kaniuli, plus odsysanie, plus laser plus pobudzenie w艂贸kien kolagenowych, dzieki czemu nie ma ryzyka, ze skora bedzie zwisac, ( niestety czasami tak moze sie zdarzyc po poprawce szczegolnie ) Na razie jestem na 3 razy na tak :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Justynasz
W艂a艣nie si臋 zabra艂am do analizowania metod z u偶yciem lasera i ultrad藕wi臋k贸w, bo na logik臋 wydaje si臋, 偶e du偶o 艂atwiej jest odessa膰 t艂uszcz rozpuszczony, ani偶eli wyrywa膰 kom贸rki. Nie zale偶y mi na powi臋kszaniu piersi, tylko na r贸wnych, szczup艂ych udach, wiec kt贸ra艣 z tych metod chyba b臋dzie dla mnie lepsza. Jedyne czego si臋 obawiam to czy operator lasera b臋dzie na tyle sprawny, 偶eby nim nie poparzy艂 tkanek i nie zrobi艂a si臋 martwica. Nie wiem jeszcze zbyt wiele o tego typu metodach, ale wiem, 偶e to s膮 stosunkowo 鈥瀖艂ode metody, a u偶ywaj膮c lasera na pewno trzeba mie膰 wprawn膮 r臋k臋. Do Szobera Ciesz臋 si臋, 偶e jeste艣 zadowolona i 偶e nadzieje na r贸wne uda wr贸ci艂a. Mog艂aby艣 napisa膰 gdzie robi艂a艣 poprawk臋, jak wygl膮da艂 zabieg i ile to kosztowa艂o? Wspomina艂a艣 te偶, 偶e b臋d膮 konieczne przeszczepy tkanki t艂uszczowej w niekt贸re miejsca, rozumiem 偶e tego nie mia艂a艣? Bo do tego trzeba by u偶y膰 innej metody, np. ponownie bj. I jeszcze jedna pro艣ba, mog艂aby艣 mi przes艂a膰 zdj臋cia przed i po bj, bo na fotosiku ich ju偶 nie ma, no i prosi艂abym r贸wnie偶 o fotki po SlimLipo. Z g贸ry dzi臋kuj臋. justynaszmal@gmail.com Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gabry艣ka73
DO MAGDA 273 te偶 jestem po otwocku , odezwij si臋 gabryska1973@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cerry
przebrn臋艂am przez jakie艣 20 stron w膮tku, i co? i nic..same obelgi +reklamy. Kobitki, o co chodzi z t膮 Pani膮 Kasi膮?zajrza艂am na stron臋 i tam napisane 偶e to jaka艣 lekarz jest.nie kosmetyczka...z tydzie艅 temu co艣 mi si臋 o uszy obi艂o,o szwedce po operacji,kt贸ra zapad艂a w 艣pi膮czk臋.podobno klinika nie mia艂a uprawnie艅 do wykonywania takich zabieg贸w,i ze takie kliniki mo偶na sprawdza膰 ,ewentualnie gdzie艣 tam zg艂asza膰...y,tylko nie wiem gdzie a jak tak ma偶臋 o powi臋kszeniu biustu,i mia艂am nadziej臋 偶e body jet mi na to pozwoli,bo silikon贸w bym nie chcia艂a,a tu lipa...wi臋cej przeciw ni偶 za. ech.. ju偶 z jednym o tym gada艂am lekarzem...powiedzia艂 偶e nawet je艣li zrobi si臋 to powi臋kszenie 2-3 razy t艂uszczem dla zadowalaj膮cego mnie efektu,to w przypadku kiedy b臋d臋 traci艂a na wadz臋 to pierwszy b臋dzie spalany ten t艂uszcz z piersi...i w sumie b艂臋dne ko艂o..a.i on mi poleca jednak silikony,bo nie ma co ich tak demonizowa膰.... wczoraj jak ju偶 tak o tym w necie grzeba艂am,to znalaz艂am co艣 takiego,LIPOKONTUR.ze niby odsysanie t艂uszczu,kt贸ry potem mo偶na wszczepia膰 w piersi...wiecie co艣 o tym?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cerry
przepraszam LIPOMODELING!!! nie lipokontur

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do szobery
a gdzie robi艂a艣 to slim lipo takie boskie?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szobera
Boskie to jest urz膮dzenie. Na tym etapie co jestem ( a jestem pare dni po poprawce po BJ ) to uwazam ze roznica jest orgomna. Jezeli jestes zainteresowana to zrob research, poszukaj w ktorej czesci polski mozna wykonac zabieg slimlipo. Akurat ja moge porownac, bo mialam Body jett i slimlipo robione na sobie. Jestem po kilku konsultacjach u roznych osob ( tylko chirurgow z PTCP ). W USA zastapilo pieknie laser smartlipo.. A co do poprzedniczki, ktora zastanawiala sie nad powiekszeniem piersi BJ. Tez uwazam, ze najlepszym i najtrwalszym rozwiazaniem jest silikon. Mozna naprawde ladnie dobrac wkladke tak ze nawet nikt nie pozna. A wydawac 11 tys za powiekszenie piersi na jakis czas, potem znowu doszczykiwac ( bo efektu trwalego nikt nie jest w stanie zagwarantowac ) W dobrym przypadku wch艂ania sie ok 50 % tluszczu podczas przeszczepu... Jest jeszcze metoda Marcolane ktora wystarcza na 2 lata...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szobera doradz
co w ko艅cu lepiej robi膰 body jet czy slim lipo i przede wszystkim u kogo?bo ja juz mam m臋tlik w g艂owie a cia艂o wo艂a o pomoc , co i gdzie najlepiej zrobi膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Justynasz
Szobera i jak nogi? jakie艣 zmiany? jak sie czujesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szobera
No wiec tak jak powiedzia艂am, 偶adnych guzik贸w, zgrubie艅 nie mam. Nawet na obszarach poprawianych po Body jett - gdzie tkanka juz zosta艂a naruszona i na prawde jest ciezko poprawiac liposukcje w takich obszarach. Nie mam uczucia, ze skora mi sie " ciagnie", tak jak poprzednio ! ! W zasadzie ( tak jak m贸wiono w klinice ) masaze nie sa potrzebne, wiec oszczedzasz tez na endermologii i zabiegach, ktore zazwyczaj potrzebne sa po liposukcji. Oczywiscie nie ma jeszcze efektow w postaci mniejszych cm bo jest opuchlizna. Nie wiem kiedy zejdzie, natomiast znacznie szybciej odzyskalam kondycje, mniej boli a w zasadzie juz nie boli - a po body jett odczuwalam dyskomfort przy chodzeniu do 2 tygodni po zabiegu. Na ostateczne efekty trzeba czekac ok od 3 miesiecy do 6. Nie jest to tak szybko jak w przypadku Body Jett czy tradycyjnej liposukcji ale mi sie nie spieszy i jestem serio zadowolona z tego jak teraz to wszystko wyglada. Z mojej perspektywy jezeli nie zalezy ci na przeszczepie tluszczu do piersi zrob slimlipo. Dodatkowo przy usuwaniu tkanki tluszczowej dziala termolifting - czyli dochodzi do uj臋drnienia skory poprzez podgrzanie w艂贸kien kolagenowych, skora jest bedzie bardziej jedrna niz po przed zabiegiem - co moim zdaniem jest rewelacyja zwlaszcza dla pan starszych. Co do lekarza, tu wybor sie zaw臋偶a, bo niewiele klinik zakupi艂o te urzadzenie... Wiekszosc rzucila sie na Body Jett a teraz nie kazdego stac na tak drogi sprzet, ktory jest od niedawna w Polsce. Jezeli juz znajdziesz lekarza z PCTP ktory ma do tego klika lat doswiadczenia w robieniu liposukcji i dodasz fakt, ze pracuje w klinice gdzie to urz膮dzenie stoi... Masz odp do kogo i艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ycia12
Ta Szobera to chyba lekarz kt贸ry ciacha slimlipo albo agencja marketingu szeptanego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ycia12
Szobera to specjalistka od wszystkiego. Czy ktokolwiek to co ona pisze kupuje? To 艣ciemniaczka na ca艂ego. Ciekawe kto jej p艂aci? Dystrybutor slimlipo czy gabinet?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magdakolanka
Ta Szobera to ewidentna reklama. Ale jak cwanie wszystko przygotowa艂a. Najpierw przez kilkamiesiecy najezdza na doktork贸w, na wszystkich kt贸rzy robi膮 zabiegi odsysania, nie tylko na tego u kt贸rego robi艂a, ale na wszystkich, bo wszyscy 藕li, tylko ten u kt贸rego robi艂a poprawk臋 jest rewelacyjny. To stare marketingowe numerki. Najpierw oczernianie kogos , nawet wielu, kt贸rych nie zna te偶, trzymanie w napieciu przez kilka miesi臋cy czytelnik贸w i rozwiazanie. Ach, jak cudownie, 艣wietnie poprawili, wi臋c wniosek taki nasuwa sie czytelnikom, po co i艣c gdzie indziej, lepiej od razu tam gdzie "艣wietnie" poprawili, bo robi膮 to najlepiej. Po co p艂膮cic dwa razy, skoro w tym miejscu zrobia raz a dobrze. Co jest oczywi艣cie kaczk膮 marketingow膮 w co nawet dziecko nie uwierzy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szobera
Wow magda powinnas zostac detektywem .... pewnie z taka doza blyskotliwosci daleko zajdziesz :))) Ciekawe skad pomysl na zachwalanie konkurencji bo o tym u kogo robilam poprawke nigdy nie pisalam hahah.. malo tego chyba nawet nie potrafisz czytac ze zrozumieniem, bo mialam 3 pomysly gdzie sie udac do kogo a wyszlo zupelnie niespodziewanie i z nikim sie ta informacja nie dzielilam na tym forum . Masakra kolejna kretynka... Zapewne z Sulecina, bo ostatnio gdy zbieralam informacje o metodzie Slimlipo trafilam na grono wyznawczyn pani Kasi z Sulecina ktore zachwalaly metode Body jett i jej " profesjonalizm "na forum o Slimlipo !! Widocznie interes sie slabo kreci.. gdyby jeszcze P. Turczynska robil ta metode haha a ta kobieta zakupila aparature Body jett i smarlipo ( starej generacji ) i teraz ma problem jak to sprzadac... Tak do Ciebie mowie - Anno Jagielsko, Helenokopyt, i innych tu pan robiacych reklame Kasi, ktore mnie atakuja zmieniajac tylko nick i podwa偶aj膮c moja wiarygodnosc. Ale na szczescie sa tutaj inteligentne osoby i moze chca uzyskac jakies informacje. Bardzo fajny wpis znalazlam na forum Slimlipo http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4428283&start=90 ( polecam dziewczyny o nicku martenka dr i veronalux ) Nie jest to tak kolorowo jak myslalam... troche sie nawet przestraszylam, ale faktycznie mysle ze ta osoba dosc fachowo to przedstawila. Na koncu wyraznie zaznaczyla ze nie metoda a osoba wykonujaca zabieg jest najwazniejsza... Ale to tak na marginesie dla osob ktore maja dylemat ;) Jestem juz w fazie takiej gdzie opuchlizna schodzi... Jedna noga piekna druga -kiepsko. Niestety na moim przyk艂adzie potwierdza sie, ze same slimlipo cudow nie zdziala. Jednak i tak bym wybrala ta metode ze wzgledu na to ze rekonwalescencja jest duzo przyjemniejsza...no i skora sie duzo lepiej uklada. Jest napieta i nie ma takiej galarety jak przy Body jett. No i do tego trzeba mniec troche wiecej szczescia niz ja ;) bo czasami nawet najlepszym sie zdarza wpadka ... trafilo na mnie niestety. Pozdr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 glamosa
Ja robilam i body jet i slimlipo, wedlug mnie po obu zabiegach efekty te same. BJ trwa tylko krocej ale jesli o mnie chodzi to mnie bardziej bolalo. Polecam obie metody.W lutym chce zrobic ramiona, nie wiem jeszcze ktora metoda bo troche sie boje bolu z BJ ale kazdemu kto ma jakis obszar problemowy to polecam! Nie ma co czekac dziewczyny, naprawde.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szobera
Madziu nie musisz dublowac swoich wpisow na innych forach, nie mam problemow ze zrozumieniem tak jak ty :). Gdy juz nauczysz sie czytac poprawnie to moze wtedy poinformujesz nas u kogo robilam poprawke ;) pokaz mi jeszcze prosze moj wpis gdzie informuje kazdego o tym.. Bo o ile sobie przypominam, ja sama do konca nie moglam sie zdecydowac u kogo zrobic ( a bralam 3 osoby pod uwage i dwie metody ) Metode slimlipo ( jaka 3 opcje ) wybralam zupelnie przypadkiem.. Gratuluje "byskotliwosci" mysle ze z powodzeniem zostaniesz drugim detektywem Rutkowskim ;)) Zrobilam research o slimlipo bo chcialam sie dowiedziec czy inne osoby sa zadowolone. Trafilam na ciekawy wpis veronlux i martenka dr o metodzie Slimlipo. Nie jest to wszystko tak piekne jak sie wydaje, jednak mysle, ze najwazniejsze jest to, ze osoba ta podkreslila, ze nie metoda sama w sobie a osoba ktora ja wykonuje. I ja sie tez pod tym podpisuje ! http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4428283&start=90 Co do mojej liposukcji... powoli schodzi opuchlizna i powiem tak: jedna noga jest super a druga taka sobie.. Nie udalo sie poprawic tak jak mialo byc, poprawki robi sie juz znacznie gorzej niestety:( Jednak co musze stwierdzic obiektywnie: skora uklada sie rewelacyjnie ! Jest napieta i dokladnie widac juz roznice pomiedzy skora, ktora zostala potraktowana tylko metoda BJ a obszarami ktora byla poprawiana slimlipo. jezeli mialabym wybierac to zdecydowanie Slimlipo dziewczyny... Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szobera
oj myslalam, ze wypowiedz nr jeden sie nie wkleila... i napisalam drugi raz...Przepraszam za maly dubel :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pawe艂 H
Jestem ju偶 2 raz po tym zabiegu wykonanym w Kriocentrum z otwocka i mimo, 偶e zdaje sobie spraw臋 , 偶e ich reklamuj臋 to robi臋 to z premedytacj膮 gdy偶 jestem bardzo zadowolony. A lekarz Batijewski po prostu z艂ota r膮czka polecam Pawe艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Justynasz
Cze艣膰 dziewczyny Oj a wy zn贸w si臋 k艂贸cicie buuuu Faktycznie Magda i Ycia gdyby dok艂adniej, ze zrozumieniem poczyta艂y to by nie rzuca艂y takich przypuszcze艅 Szobera kurcze szkoda, 偶e nawet poprawka nie wysz艂a tak jak by艣 chcia艂a. Ja si臋 nadal rozgl膮dam i analizuje co i jak, ale mam m臋tlik w g艂owie i sama nie wiem gdzie si臋 uda膰. Czyta艂am, 偶e s膮 dobrzy specjali艣ci r贸wnie偶 w Czechach, a ceny o po艂ow臋 ni偶sze, a ja mieszkam 30 km od granicy. Czy mo偶e jest kto艣 kto robi艂 liposukcj臋 w艂a艣nie w Czechach i mo偶e jak膮艣 klinik臋 poleci膰??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mgdziucha
Udka wewn臋trzne kto艣 robi艂? Co lepsze Body Jet czy Slim Lipo? Co poleceta? Um贸wi艂am sie na Bodego , nie wiem czy dobrze, ju偶 zaliczke nawet da艂am. Piszta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Abdulukajka
Przez ostatnie dwa lata wyda艂am sporo pienia偶k贸w zeby zmniejszyc bryczesy, wiecie jak to wygl膮da, og贸lnie cia艂o szczup艂e, a bryczesy wszystko psuj膮. Dlatego nie zgadzam sie z osobami kt贸re neguja ten zabieg. To w艂asnie dzieku Body Jet pozby艂am sie bryczes贸w. Zupe艂nie przypadkiem podczas zabiegu powi臋kszania ust zapyta艂am pania Turczynska czy ma co艣 na bryczesy. Powiedzia艂a mi jak taki zabieg wyglada i rzeczywiscie skuteczny. Nie jestem zadna reklama Pani Turczynskiej, opisuwa艂膮m wcze艣niej na innym topiku m贸j zabieg powiekszania ust, potem zrobi艂am sobie powi臋kszenie policzk贸w t艂uszczem, z tych zabieg贸w tez jestem zadowolona. To, 偶e ktos pisze, 偶e ma problem ze sp艂aceniem sprz臋tu to cos nie tak. Pojedz do niej czy do Zielonej G贸ry czy do Sulecina, tam jest duzo kobietek zadowolonych takich jak ja. Jak na Zielona G贸re ma bardzo dobre ceny, a reklamowac jej nie trzeba, jedna drugiej j膮 poleca. Pisz臋 szczerze, bo jestem zadowolona i te偶 ja kolezankom polecam. Nie jedna skorzysta艂a.

Udost臋pnij ten post

Jestem po zabiegu , body jet , lekarza wybra艂am z tego forum, ale dlatego , ze nie us艂yszlam zadnego z艂ego s艂owa na temat jej wykonanej pracy , a tylko z艂e pod偶eganie jakiejs kliniki - konkurencji ze wzgl臋du na du偶e r贸znice cenowe. Dla mnie fakt , ze jest dermatologiem , to wiedzia艂am ze ma du偶膮 wiedz臋 na temat sk贸ry- co艣 wiem na ten temat. Jest dla mnie lekarzem na wysokim poziomie , a mam z nimi do czynienia codziennie. Mia艂am B J na boki brzuch i bryczesy , by艂o to niestety troch臋 bolesne, ale b贸l mija po zwyk艂ej peralgince , z dnia na dzie艅 jest co raz lepiej, mam pi臋kny p艂aski brzuch , nie 偶a艂uje niczego co prze偶y艂am , Pani Doktor zanim zacze艂a robic B J gratis zrobi艂a mi obkurczenie sk贸ry slimem - laserem , bardzo si臋 stara艂a aby wszystko r贸wniutko wysz艂o , Wyj膮tkowo Polecam Doktor Turczy艅sk膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Abdulukaja
Poza tym co napisa艂am, wczoraj by艂am w Gejszy z kole偶ank膮 na zabiegu u pani Turczy艅skiej, nie ja tylko ona, mieszkamy poza Zielon膮, a ona nie chciala m贸wic me偶owi. Pani Turczynska bardzo mi艂o mnie przyj臋艂a, nie by艂o tak, 偶e po zabiegu, to wa偶na jest tylko moja kolezanka, bo dopiero bedzie p艂acic, moja kole偶anka tez zadowolona z usuniecia bruzd nosowych. A moja kole偶anka jest uczulona na znieczulenie kt贸re mia艂a pani Turczynska i 偶eby kole偶anke nie bola艂o, wys艂a艂a pracownic臋 do apteki po takie znieczulenie, na kt贸re kolezanka nie by艂a uczulona, bo m贸wia膮 ze na moze bolec jak znieczuli sam膮 ma艣ci膮. Ja nie mog臋 powiedziec z艂ego s艂owa na pania Turczynsk膮 i jak czytam, ze Szobera kt贸a jej w og贸le nie znaa tak ja oczernia, to dlaczego to robi? Zazdrosci. Ja do innego lekarza nie p贸jd臋 bo nie mam potrzeby. A wiadomo, 偶e nigdy 100% os贸b nie b臋dzie zadowolonych ze wszystkiego., Takiej opcjii nie ma zaden lekarz. Za zabiegi kt贸re mi zrobi艂a u innego lekarza w Zielonej G贸rze zap艂aci艂abym 2 albo 3 razy wiecej. A ja pracuje w budzet贸wce, chocia偶 niexle zarabiam, to wzgledy fifansowe sa dla mnie wazne. Jeszcze jedno, Szobera, kt贸ra wszystkich oczernia poza swoja reklamowana klinik膮 jest na forum od p贸艂 roku. Co tu robi? G艂upi by sie domy艣li艂. Reklamuje. No wiec ja, b臋de reklamowac pani膮 Turczynsk膮, lae nie jestem jej pracownikiem, tylko zadwolona pacjentka i reklamowac ja b臋d臋 wsz臋dzie, juz jej zwoz臋 kole偶anki, bo jestem wdzieczna. Widzac ile jest u niej os贸b, to nawet tego nie potrzebuje. Zcz臋 wszystkim forumowiczkom ZDROWYCH, WESO艁YCH, POGODNYCH 艢WIAT BO呕EGO NARODZENIA, a Tobie Szobero 偶ycz臋 zeby gabinte kt贸ry reklamujesz usilnie stosujac przygotowanie o dp贸艂 roku, robi膮c czytelnik贸w w 4-y litery, zyska艂 tak膮 popularnosc i mia艂 tylu pacjent贸w co Pani Turczynska w Sulecinie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szobera
Kimi 74 Nie warto z Sulecinem nie wygrasz, zreszta nawet nie chce mi sie juz czytac ich wpisow... ten sam styl, zaloze sie ze te wpisy robi jedna i ta sama osoba albo jakies kolezanki... Zauwaz ze po moich trafnych komentarzach odnosnie Turczynskiej nigdy juz odpowiedzi nie dostalam od kobiet podpisujacych sie tym samym nickiem... Ciagle sie pojawiaja " nowe osoby" hehe i o dziwo ciagle pisza o Pani Kasi.. Dla mnie to zenua... Zenua. To tyle w tym temacue moja przygoda z liposukcja sie skonczyla. Dzis dowiedzialam sie ze doktor zakonczyl poprawki na mnie, wyszlo tak sobie.. z jednej nogi jestem bardzo zadowolona, druga jeszcze gorzej niz byla przed poprawka - bo z 2 dziur zrobily sie trzy ... Zapewne sa lepiej przeprowadzone liposukcje, moja wyszla bardzo 艣rednio... Teraz zabieram sie za ultradzwieki jakies ultrashape albo cos w tym stylu.. musze rozbic te nierownosci, zwlaszcza na tej jednej nodze... Tak wiec dziewczyny powodzenia, zycze udanych wyborow gdyby ktos chcial o cos zapytac to moj e mail mozna znalezc gdzies na wczesniejszych stronach.. W sumie juz do watku raczej nic nowego nie wniose dlatego zycze wam udanych wyborow ;) Pozdrawiam sedecznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a Vat
Czy s艂ysza艂y艣cie o podwy偶sze na zabiegi zwiazanej z wprowadzeniem VAT? Mia艂am w tamtym roku robione boczki u p. Kasi, a teraz na stycze艅 chcia艂am si臋 zapisac na bryczesy, zadzwoni艂am, a tu "niespodzianka", od stycznia zabiegi maja byc drozsze o 23%. Ciu艂a艂am te 3 tysi膮ce przez p贸艂 roku, a b臋dzie tak jak z moim w贸jkiem, kt贸ry kiedy艣 zbiera艂 na samoch贸d, jak uzbiera艂 to podro偶a艂o. Czy w innych klinikach te偶 ma byc VAT? Piszcie prosz臋, moze gdzie indziej bedzie taniej.

Udost臋pnij ten post

Pani Szobera, dla mnie nietaktem i nie na poziomie jest wypisywa膰 bzdury na temat osoby , kt贸rej sie nie zna i nie widzia艂o na oczy, Osoba jest urocza , sympatyczna, szkoda , ze takich lekarzy nie ma , bo nie tylko u niej by艂am , ale i w Warszawce by艂am , Szczecinie, same bufony , wy偶ej >>>>>>> niz maj膮. prosze sie wypowiadac na temat os贸b , kt贸re pani zna!!!! To jest obgadywanie os贸b - jest Pani zwyk艂a plotkar膮 , reklamujaca drogie kliniki, I jeszcze jest pani niby nie zadowolona, To jest forum na temat B J , prosze cos nowego wnie艣膰 na temat B J a nie zwyk艂ego bzdurnego plotkowania. Pozdrawiam osoby , Kt贸re jak ja sa zadowolone z pracy Pani Turczy艅skiej

Udost臋pnij ten post