Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicca

Body- Jet

Polecane posty

Gość a wątroba
nie boli Cię po tym Slimlipo? biustu raczej przy tym nie powiększymy.

Gość Do Bess79
z tych kilku stron co zdążyłam przeczytać,to miałaś bj powiększane piersi,tak? odezwij się do nie,proszę, na; cerry@o2.pl inne kobitki,które też to robiły ,również proszę o kontakt.pozdrawiam cerry

Gość szobera
Kimi Niestety nie. Komorki są niszczone laserem. Nie ma szans na przeszczep. Ale w tym wypadku mozna powiedziec, ze ryzyko nierownosci jest znimimalizowane... wiec jezeli nie chcesz powiekszac piersi to polecam bardzo.

Gość szobera
Watroba nie boli:) BO: tluszcz jest nie jest rozpuszczany na zasazie takiej, ze organizm sam tylko to wydala. U mnie tluszcz zostal zabrany w wiekszej czesc... Zreszta o dziwo ta metode polecil mi doktor z kliniki ( w ktorej tego urzadzenia nie ma !! ) Juz sie naczytalam, nachodzilam po klinikach wiec troche co nie co wiem. Nie mam zadnych zgrubien, guzikow jak po body jettcie ! Zreszta ten caly body jett nie jest zabiegiem mało inwazyjnym. Tkanka tluszczowa zostaje brutalnie rozerwana strumieniem wody. I ryzyko nierownosci jest duzo wieksze niz przy np tradycyjnych metodach. Tu mamy polaczenie wibrujacej kaniuli, plus odsysanie, plus laser plus pobudzenie włókien kolagenowych, dzieki czemu nie ma ryzyka, ze skora bedzie zwisac, ( niestety czasami tak moze sie zdarzyc po poprawce szczegolnie ) Na razie jestem na 3 razy na tak :)

Gość Justynasz
Właśnie się zabrałam do analizowania metod z użyciem lasera i ultradźwięków, bo na logikę wydaje się, że dużo łatwiej jest odessać tłuszcz rozpuszczony, aniżeli wyrywać komórki. Nie zależy mi na powiększaniu piersi, tylko na równych, szczupłych udach, wiec któraś z tych metod chyba będzie dla mnie lepsza. Jedyne czego się obawiam to czy operator lasera będzie na tyle sprawny, żeby nim nie poparzył tkanek i nie zrobiła się martwica. Nie wiem jeszcze zbyt wiele o tego typu metodach, ale wiem, że to są stosunkowo „młode metody, a używając lasera na pewno trzeba mieć wprawną rękę. Do Szobera Cieszę się, że jesteś zadowolona i że nadzieje na równe uda wróciła. Mogłabyś napisać gdzie robiłaś poprawkę, jak wyglądał zabieg i ile to kosztowało? Wspominałaś też, że będą konieczne przeszczepy tkanki tłuszczowej w niektóre miejsca, rozumiem że tego nie miałaś? Bo do tego trzeba by użyć innej metody, np. ponownie bj. I jeszcze jedna prośba, mogłabyś mi przesłać zdjęcia przed i po bj, bo na fotosiku ich już nie ma, no i prosiłabym również o fotki po SlimLipo. Z góry dziękuję. justynaszmal@gmail.com Pozdrawiam

Gość gabryśka73
DO MAGDA 273 też jestem po otwocku , odezwij się gabryska1973@wp.pl

Gość cerry
przebrnęłam przez jakieś 20 stron wątku, i co? i nic..same obelgi +reklamy. Kobitki, o co chodzi z tą Panią Kasią?zajrzałam na stronę i tam napisane że to jakaś lekarz jest.nie kosmetyczka...z tydzień temu coś mi się o uszy obiło,o szwedce po operacji,która zapadła w śpiączkę.podobno klinika nie miała uprawnień do wykonywania takich zabiegów,i ze takie kliniki można sprawdzać ,ewentualnie gdzieś tam zgłaszać...y,tylko nie wiem gdzie a jak tak mażę o powiększeniu biustu,i miałam nadzieję że body jet mi na to pozwoli,bo silikonów bym nie chciała,a tu lipa...więcej przeciw niż za. ech.. już z jednym o tym gadałam lekarzem...powiedział że nawet jeśli zrobi się to powiększenie 2-3 razy tłuszczem dla zadowalającego mnie efektu,to w przypadku kiedy będę traciła na wadzę to pierwszy będzie spalany ten tłuszcz z piersi...i w sumie błędne koło..a.i on mi poleca jednak silikony,bo nie ma co ich tak demonizować.... wczoraj jak już tak o tym w necie grzebałam,to znalazłam coś takiego,LIPOKONTUR.ze niby odsysanie tłuszczu,który potem można wszczepiać w piersi...wiecie coś o tym?

Gość cerry
przepraszam LIPOMODELING!!! nie lipokontur

Gość do szobery
a gdzie robiłaś to slim lipo takie boskie?:)

Gość szobera
Boskie to jest urządzenie. Na tym etapie co jestem ( a jestem pare dni po poprawce po BJ ) to uwazam ze roznica jest orgomna. Jezeli jestes zainteresowana to zrob research, poszukaj w ktorej czesci polski mozna wykonac zabieg slimlipo. Akurat ja moge porownac, bo mialam Body jett i slimlipo robione na sobie. Jestem po kilku konsultacjach u roznych osob ( tylko chirurgow z PTCP ). W USA zastapilo pieknie laser smartlipo.. A co do poprzedniczki, ktora zastanawiala sie nad powiekszeniem piersi BJ. Tez uwazam, ze najlepszym i najtrwalszym rozwiazaniem jest silikon. Mozna naprawde ladnie dobrac wkladke tak ze nawet nikt nie pozna. A wydawac 11 tys za powiekszenie piersi na jakis czas, potem znowu doszczykiwac ( bo efektu trwalego nikt nie jest w stanie zagwarantowac ) W dobrym przypadku wchłania sie ok 50 % tluszczu podczas przeszczepu... Jest jeszcze metoda Marcolane ktora wystarcza na 2 lata...

Gość szobera doradz
co w końcu lepiej robić body jet czy slim lipo i przede wszystkim u kogo?bo ja juz mam mętlik w głowie a ciało woła o pomoc , co i gdzie najlepiej zrobić?

Gość Justynasz
Szobera i jak nogi? jakieś zmiany? jak sie czujesz?

Gość szobera
No wiec tak jak powiedziałam, żadnych guzików, zgrubień nie mam. Nawet na obszarach poprawianych po Body jett - gdzie tkanka juz została naruszona i na prawde jest ciezko poprawiac liposukcje w takich obszarach. Nie mam uczucia, ze skora mi sie " ciagnie", tak jak poprzednio ! ! W zasadzie ( tak jak mówiono w klinice ) masaze nie sa potrzebne, wiec oszczedzasz tez na endermologii i zabiegach, ktore zazwyczaj potrzebne sa po liposukcji. Oczywiscie nie ma jeszcze efektow w postaci mniejszych cm bo jest opuchlizna. Nie wiem kiedy zejdzie, natomiast znacznie szybciej odzyskalam kondycje, mniej boli a w zasadzie juz nie boli - a po body jett odczuwalam dyskomfort przy chodzeniu do 2 tygodni po zabiegu. Na ostateczne efekty trzeba czekac ok od 3 miesiecy do 6. Nie jest to tak szybko jak w przypadku Body Jett czy tradycyjnej liposukcji ale mi sie nie spieszy i jestem serio zadowolona z tego jak teraz to wszystko wyglada. Z mojej perspektywy jezeli nie zalezy ci na przeszczepie tluszczu do piersi zrob slimlipo. Dodatkowo przy usuwaniu tkanki tluszczowej dziala termolifting - czyli dochodzi do ujędrnienia skory poprzez podgrzanie włókien kolagenowych, skora jest bedzie bardziej jedrna niz po przed zabiegiem - co moim zdaniem jest rewelacyja zwlaszcza dla pan starszych. Co do lekarza, tu wybor sie zawęża, bo niewiele klinik zakupiło te urzadzenie... Wiekszosc rzucila sie na Body Jett a teraz nie kazdego stac na tak drogi sprzet, ktory jest od niedawna w Polsce. Jezeli juz znajdziesz lekarza z PCTP ktory ma do tego klika lat doswiadczenia w robieniu liposukcji i dodasz fakt, ze pracuje w klinice gdzie to urządzenie stoi... Masz odp do kogo iść.

Gość Ycia12
Ta Szobera to chyba lekarz który ciacha slimlipo albo agencja marketingu szeptanego.

Gość Ycia12
Szobera to specjalistka od wszystkiego. Czy ktokolwiek to co ona pisze kupuje? To ściemniaczka na całego. Ciekawe kto jej płaci? Dystrybutor slimlipo czy gabinet?

Gość Magdakolanka
Ta Szobera to ewidentna reklama. Ale jak cwanie wszystko przygotowała. Najpierw przez kilkamiesiecy najezdza na doktorków, na wszystkich którzy robią zabiegi odsysania, nie tylko na tego u którego robiła, ale na wszystkich, bo wszyscy źli, tylko ten u którego robiła poprawkę jest rewelacyjny. To stare marketingowe numerki. Najpierw oczernianie kogos , nawet wielu, których nie zna też, trzymanie w napieciu przez kilka miesięcy czytelników i rozwiazanie. Ach, jak cudownie, świetnie poprawili, więc wniosek taki nasuwa sie czytelnikom, po co iśc gdzie indziej, lepiej od razu tam gdzie "świetnie" poprawili, bo robią to najlepiej. Po co płącic dwa razy, skoro w tym miejscu zrobia raz a dobrze. Co jest oczywiście kaczką marketingową w co nawet dziecko nie uwierzy.

Gość szobera
Wow magda powinnas zostac detektywem .... pewnie z taka doza blyskotliwosci daleko zajdziesz :))) Ciekawe skad pomysl na zachwalanie konkurencji bo o tym u kogo robilam poprawke nigdy nie pisalam hahah.. malo tego chyba nawet nie potrafisz czytac ze zrozumieniem, bo mialam 3 pomysly gdzie sie udac do kogo a wyszlo zupelnie niespodziewanie i z nikim sie ta informacja nie dzielilam na tym forum . Masakra kolejna kretynka... Zapewne z Sulecina, bo ostatnio gdy zbieralam informacje o metodzie Slimlipo trafilam na grono wyznawczyn pani Kasi z Sulecina ktore zachwalaly metode Body jett i jej " profesjonalizm "na forum o Slimlipo !! Widocznie interes sie slabo kreci.. gdyby jeszcze P. Turczynska robil ta metode haha a ta kobieta zakupila aparature Body jett i smarlipo ( starej generacji ) i teraz ma problem jak to sprzadac... Tak do Ciebie mowie - Anno Jagielsko, Helenokopyt, i innych tu pan robiacych reklame Kasi, ktore mnie atakuja zmieniajac tylko nick i podważając moja wiarygodnosc. Ale na szczescie sa tutaj inteligentne osoby i moze chca uzyskac jakies informacje. Bardzo fajny wpis znalazlam na forum Slimlipo http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4428283&start=90 ( polecam dziewczyny o nicku martenka dr i veronalux ) Nie jest to tak kolorowo jak myslalam... troche sie nawet przestraszylam, ale faktycznie mysle ze ta osoba dosc fachowo to przedstawila. Na koncu wyraznie zaznaczyla ze nie metoda a osoba wykonujaca zabieg jest najwazniejsza... Ale to tak na marginesie dla osob ktore maja dylemat ;) Jestem juz w fazie takiej gdzie opuchlizna schodzi... Jedna noga piekna druga -kiepsko. Niestety na moim przykładzie potwierdza sie, ze same slimlipo cudow nie zdziala. Jednak i tak bym wybrala ta metode ze wzgledu na to ze rekonwalescencja jest duzo przyjemniejsza...no i skora sie duzo lepiej uklada. Jest napieta i nie ma takiej galarety jak przy Body jett. No i do tego trzeba mniec troche wiecej szczescia niz ja ;) bo czasami nawet najlepszym sie zdarza wpadka ... trafilo na mnie niestety. Pozdr

Gość glamosa
Ja robilam i body jet i slimlipo, wedlug mnie po obu zabiegach efekty te same. BJ trwa tylko krocej ale jesli o mnie chodzi to mnie bardziej bolalo. Polecam obie metody.W lutym chce zrobic ramiona, nie wiem jeszcze ktora metoda bo troche sie boje bolu z BJ ale kazdemu kto ma jakis obszar problemowy to polecam! Nie ma co czekac dziewczyny, naprawde.

Gość szobera
Madziu nie musisz dublowac swoich wpisow na innych forach, nie mam problemow ze zrozumieniem tak jak ty :). Gdy juz nauczysz sie czytac poprawnie to moze wtedy poinformujesz nas u kogo robilam poprawke ;) pokaz mi jeszcze prosze moj wpis gdzie informuje kazdego o tym.. Bo o ile sobie przypominam, ja sama do konca nie moglam sie zdecydowac u kogo zrobic ( a bralam 3 osoby pod uwage i dwie metody ) Metode slimlipo ( jaka 3 opcje ) wybralam zupelnie przypadkiem.. Gratuluje "byskotliwosci" mysle ze z powodzeniem zostaniesz drugim detektywem Rutkowskim ;)) Zrobilam research o slimlipo bo chcialam sie dowiedziec czy inne osoby sa zadowolone. Trafilam na ciekawy wpis veronlux i martenka dr o metodzie Slimlipo. Nie jest to wszystko tak piekne jak sie wydaje, jednak mysle, ze najwazniejsze jest to, ze osoba ta podkreslila, ze nie metoda sama w sobie a osoba ktora ja wykonuje. I ja sie tez pod tym podpisuje ! http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4428283&start=90 Co do mojej liposukcji... powoli schodzi opuchlizna i powiem tak: jedna noga jest super a druga taka sobie.. Nie udalo sie poprawic tak jak mialo byc, poprawki robi sie juz znacznie gorzej niestety:( Jednak co musze stwierdzic obiektywnie: skora uklada sie rewelacyjnie ! Jest napieta i dokladnie widac juz roznice pomiedzy skora, ktora zostala potraktowana tylko metoda BJ a obszarami ktora byla poprawiana slimlipo. jezeli mialabym wybierac to zdecydowanie Slimlipo dziewczyny... Pozdrawiam

Gość szobera
oj myslalam, ze wypowiedz nr jeden sie nie wkleila... i napisalam drugi raz...Przepraszam za maly dubel :)

Gość Paweł H
Jestem już 2 raz po tym zabiegu wykonanym w Kriocentrum z otwocka i mimo, że zdaje sobie sprawę , że ich reklamuję to robię to z premedytacją gdyż jestem bardzo zadowolony. A lekarz Batijewski po prostu złota rączka polecam Paweł

Gość Justynasz
Cześć dziewczyny Oj a wy znów się kłócicie buuuu Faktycznie Magda i Ycia gdyby dokładniej, ze zrozumieniem poczytały to by nie rzucały takich przypuszczeń Szobera kurcze szkoda, że nawet poprawka nie wyszła tak jak byś chciała. Ja się nadal rozglądam i analizuje co i jak, ale mam mętlik w głowie i sama nie wiem gdzie się udać. Czytałam, że są dobrzy specjaliści również w Czechach, a ceny o połowę niższe, a ja mieszkam 30 km od granicy. Czy może jest ktoś kto robił liposukcję właśnie w Czechach i może jakąś klinikę polecić??

Gość Mgdziucha
Udka wewnętrzne ktoś robił? Co lepsze Body Jet czy Slim Lipo? Co poleceta? Umówiłam sie na Bodego , nie wiem czy dobrze, już zaliczke nawet dałam. Piszta.

Gość Abdulukajka
Przez ostatnie dwa lata wydałam sporo pieniażków zeby zmniejszyc bryczesy, wiecie jak to wygląda, ogólnie ciało szczupłe, a bryczesy wszystko psują. Dlatego nie zgadzam sie z osobami które neguja ten zabieg. To własnie dzieku Body Jet pozbyłam sie bryczesów. Zupełnie przypadkiem podczas zabiegu powiększania ust zapytałam pania Turczynska czy ma coś na bryczesy. Powiedziała mi jak taki zabieg wyglada i rzeczywiscie skuteczny. Nie jestem zadna reklama Pani Turczynskiej, opisuwałąm wcześniej na innym topiku mój zabieg powiekszania ust, potem zrobiłam sobie powiększenie policzków tłuszczem, z tych zabiegów tez jestem zadowolona. To, że ktos pisze, że ma problem ze spłaceniem sprzętu to cos nie tak. Pojedz do niej czy do Zielonej Góry czy do Sulecina, tam jest duzo kobietek zadowolonych takich jak ja. Jak na Zielona Góre ma bardzo dobre ceny, a reklamowac jej nie trzeba, jedna drugiej ją poleca. Piszę szczerze, bo jestem zadowolona i też ja kolezankom polecam. Nie jedna skorzystała.

Jestem po zabiegu , body jet , lekarza wybrałam z tego forum, ale dlatego , ze nie usłyszlam zadnego złego słowa na temat jej wykonanej pracy , a tylko złe podżeganie jakiejs kliniki - konkurencji ze względu na duże róznice cenowe. Dla mnie fakt , ze jest dermatologiem , to wiedziałam ze ma dużą wiedzę na temat skóry- coś wiem na ten temat. Jest dla mnie lekarzem na wysokim poziomie , a mam z nimi do czynienia codziennie. Miałam B J na boki brzuch i bryczesy , było to niestety trochę bolesne, ale ból mija po zwykłej peralgince , z dnia na dzień jest co raz lepiej, mam piękny płaski brzuch , nie żałuje niczego co przeżyłam , Pani Doktor zanim zaczeła robic B J gratis zrobiła mi obkurczenie skóry slimem - laserem , bardzo się starała aby wszystko równiutko wyszło , Wyjątkowo Polecam Doktor Turczyńską.

Gość Abdulukaja
Poza tym co napisałam, wczoraj byłam w Gejszy z koleżanką na zabiegu u pani Turczyńskiej, nie ja tylko ona, mieszkamy poza Zieloną, a ona nie chciala mówic meżowi. Pani Turczynska bardzo miło mnie przyjęła, nie było tak, że po zabiegu, to ważna jest tylko moja kolezanka, bo dopiero bedzie płacic, moja koleżanka tez zadowolona z usuniecia bruzd nosowych. A moja koleżanka jest uczulona na znieczulenie które miała pani Turczynska i żeby koleżanke nie bolało, wysłała pracownicę do apteki po takie znieczulenie, na które kolezanka nie była uczulona, bo mówiaą ze na moze bolec jak znieczuli samą maścią. Ja nie mogę powiedziec złego słowa na pania Turczynską i jak czytam, ze Szobera któa jej w ogóle nie znaa tak ja oczernia, to dlaczego to robi? Zazdrosci. Ja do innego lekarza nie pójdę bo nie mam potrzeby. A wiadomo, że nigdy 100% osób nie będzie zadowolonych ze wszystkiego., Takiej opcjii nie ma zaden lekarz. Za zabiegi które mi zrobiła u innego lekarza w Zielonej Górze zapłaciłabym 2 albo 3 razy wiecej. A ja pracuje w budzetówce, chociaż niexle zarabiam, to wzgledy fifansowe sa dla mnie wazne. Jeszcze jedno, Szobera, która wszystkich oczernia poza swoja reklamowana kliniką jest na forum od pół roku. Co tu robi? Głupi by sie domyślił. Reklamuje. No wiec ja, będe reklamowac panią Turczynską, lae nie jestem jej pracownikiem, tylko zadwolona pacjentka i reklamowac ja będę wszędzie, juz jej zwozę koleżanki, bo jestem wdzieczna. Widzac ile jest u niej osób, to nawet tego nie potrzebuje. Zczę wszystkim forumowiczkom ZDROWYCH, WESOŁYCH, POGODNYCH ŚWIAT BOŻEGO NARODZENIA, a Tobie Szobero życzę zeby gabinte który reklamujesz usilnie stosujac przygotowanie o dpół roku, robiąc czytelników w 4-y litery, zyskał taką popularnosc i miał tylu pacjentów co Pani Turczynska w Sulecinie.

Abdulukaja moglabys napisac, ktora klinike reklamuje Szobera ??? :)))

Gość szobera
Kimi 74 Nie warto z Sulecinem nie wygrasz, zreszta nawet nie chce mi sie juz czytac ich wpisow... ten sam styl, zaloze sie ze te wpisy robi jedna i ta sama osoba albo jakies kolezanki... Zauwaz ze po moich trafnych komentarzach odnosnie Turczynskiej nigdy juz odpowiedzi nie dostalam od kobiet podpisujacych sie tym samym nickiem... Ciagle sie pojawiaja " nowe osoby" hehe i o dziwo ciagle pisza o Pani Kasi.. Dla mnie to zenua... Zenua. To tyle w tym temacue moja przygoda z liposukcja sie skonczyla. Dzis dowiedzialam sie ze doktor zakonczyl poprawki na mnie, wyszlo tak sobie.. z jednej nogi jestem bardzo zadowolona, druga jeszcze gorzej niz byla przed poprawka - bo z 2 dziur zrobily sie trzy ... Zapewne sa lepiej przeprowadzone liposukcje, moja wyszla bardzo średnio... Teraz zabieram sie za ultradzwieki jakies ultrashape albo cos w tym stylu.. musze rozbic te nierownosci, zwlaszcza na tej jednej nodze... Tak wiec dziewczyny powodzenia, zycze udanych wyborow gdyby ktos chcial o cos zapytac to moj e mail mozna znalezc gdzies na wczesniejszych stronach.. W sumie juz do watku raczej nic nowego nie wniose dlatego zycze wam udanych wyborow ;) Pozdrawiam sedecznie

Gość a Vat
Czy słyszałyście o podwyższe na zabiegi zwiazanej z wprowadzeniem VAT? Miałam w tamtym roku robione boczki u p. Kasi, a teraz na styczeń chciałam się zapisac na bryczesy, zadzwoniłam, a tu "niespodzianka", od stycznia zabiegi maja byc drozsze o 23%. Ciułałam te 3 tysiące przez pół roku, a będzie tak jak z moim wójkiem, który kiedyś zbierał na samochód, jak uzbierał to podrożało. Czy w innych klinikach też ma byc VAT? Piszcie proszę, moze gdzie indziej bedzie taniej.

Pani Szobera, dla mnie nietaktem i nie na poziomie jest wypisywać bzdury na temat osoby , której sie nie zna i nie widziało na oczy, Osoba jest urocza , sympatyczna, szkoda , ze takich lekarzy nie ma , bo nie tylko u niej byłam , ale i w Warszawce byłam , Szczecinie, same bufony , wyżej >>>>>>> niz mają. prosze sie wypowiadac na temat osób , które pani zna!!!! To jest obgadywanie osób - jest Pani zwykła plotkarą , reklamujaca drogie kliniki, I jeszcze jest pani niby nie zadowolona, To jest forum na temat B J , prosze cos nowego wnieść na temat B J a nie zwykłego bzdurnego plotkowania. Pozdrawiam osoby , Które jak ja sa zadowolone z pracy Pani Turczyńskiej