Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicca

Body- Jet

Polecane posty

Gość poz123
wiem, czekają już na swój czas mam tylko nadzieje ze poradzę sobie z ich zrobieniem. no nic czas mojego zabiegu się zbliża wielkimi krokami

Gość do wiewiora500
O zastrzykach to nie wiedzialam:( a jakie to konkretnie zastrzyki i jak często je robisz?

Gość poz123
z tego co wiem to w dzień zabiegu i potem codziennie (wsumie 8dni) są to zastrzyki przeciwzakrzpowe

Gość wiewiora500
Dokładnie tak , są to zastrzyki przeciwzakrzepowe, lekarz przed zabiegiem wypisuje receptę i trzeba sobie wykupić. Robi się je codziennie od dnia zabiegu najlepiej o tej samej porze, w udo. Zastrzyków bałam się chyba najbardziej, a to pikuś !! Oprócz tego bierze się trzy dniowy antybiotyk. Odezwij się po zabiegu, jestem ciekawa jak u Ciebie pójdzie.

Gość poz123
zabieg mam dokładnie za tydzień a już bardzo chciałabym być po :)

Gość wiewiora500
za tydzień to ja będę dokładnie miesiąc po .... będę mogła zdjąć ubranko. Daj znać po zabiegu,

Gość nemo3377
Dziewczynki ja mam zabieg w poniedziałek, trzymajcie kciuki bo boje się okropnie :) Oczywiście wszystko opisze :)

Gość poz123
nemo3377 gdziem masz zabieg? i jakie partie ciała?

Gość nemo3377
Zabieg mam w krakowie, niestety nie znalazłam zbyt wielu opinii na temat tutejszych gabinetow które robią te zabiegi ale byłam na konsultacji, lekarz sympatyczny, mówił też konkretnie i mądrze więc mam nadzieje ze będzie dobrze.Będę miała robiony brzuch i boczki.A Ty jakie partie?

Gość poz123
ja też brzuch i boczki :)

Gość edoma
Hej Dziewczyny Tak wam zazdroszczę!!!! Ja miałam miec zabieg w sobotę i nic z tego :((( Okazało sie ża mam tarczycę i złe wyniki badań,zabieg odwołany,niestety.Ale mam nadzieję że za miesiąc będzie ok i zdążę z zabiegiem .....Pozdrawiam

Czesc dziewczyny :) Mam do Was pytanie, odpowiedz jest zapewne oczywista ale jednak wole sie upewnic :). Jestem po BJ na brzuch i plecy, od jutra zaczynam endermologie i czy na zabieg sciagam to uciskowe ubranko i wkladam tylko to ala rajstopowe przystosowane do endermologii? pozdrowienia

Gość nemo3377
Myślę że jak zapytasz kosmetyczke ktora bedzie Ci robiła endermologie to napewno Ci poradz napisz cos o swoich wrażeniach z zabiegu i jak efekty, zadowolona jestes? Gdzie robilas i ile jestes po zabiegu, jakie mialas znieczulenie... Z góry przepraszam za taki ogrom pytań ale mam zabieg w poniedziałek i sama rozumiesz :-) dziekuje i pozdrawiam

Gość wiewiora500
Ja nie wiem , ponieważ nie miałam żadnej endermologii. Od dziś chodzę na masaż - drenaż limfatyczny i oczywiście ściągam ubranko uciskowe do masażu. A propos-dziś miałam pierwszy masaż-a jeszcze kilka krwiaków zostało i myślałam że nie dam rady.... Nastawiłam się na ligh-towy masażyk, a tu zonk.... Co prawda po 5 minutach skóra się przyzwyczaiła, ale na początku było mało przyjemnie.

Gość do wiewiora500
Moglabys mi jeszcze powiedziec jak z funkcjonowaniem po zabiegu, po jakim czasie poszlas do pracy? Jakie najwieksze niedogodnosci są po ? I tak jeszcze z innego tematu jak wagowo, spadłas dużo? Dziekuje i pozdrawiam :-)

Gość Elessi
Hey dziewczyny dziś miałam odsysanie z jednego uda 50 mil bo potrzebowalam do przeszczepu i jestem ciekawa czy to normalne ze to miejsce jest całe spuchniete i pofalowane jakby przejechał przez nie traktor? I cały czas znaczy mi sie z niego płyn napiszcie proszę czy to normalne bo trochę sie martwie...

Witam :). Mialam zabieg 05.03.2013, obszar to brzuch i (plecy-od ramion do bioder), powiem tak, zabieg w moim przypadku w znieczuleniu miejscowym nie byl bolesny ale strasznie nieprzyjemny, jednym slowem do wytrzymania. Robilam BJ w SkinClinic w Warszawie. Na drugi dzien czulam sie jakbym dzien wczesniej duzo trenowala na silowni ale funkcjonowalam normlanie, pieszo przeszlam okolo 10km, wiec nie bylo zle. Mija 10 dzien, jestem spuchnieta, przezylam pierwsza endermologie i czkema na moment kiedy pozbede sie uciskowego ubranka. pozdrowienia

Gość do fikii
A jak ogolny efekt? Zadowolona jestes?

Puki co jestem opuchnieta wiec za duzo nie moge powiedziec, jedno wiem, tluszczyku jest mniej :)

Gość nemo3377
Dziewczyny ja już dzisiaj o 16 :) trzymajcie kciuki :)

Gość poz123
nemo3377 daj znać po i powodzenia.. ja jutro dopołudnia mam nadzieje ze nie dostanę zawału do tego czasu bo się trochę denerwuje

Gość nemo3377
Moja droga poz123 ja już mam zawał od wczoraj, boje się okropnie ale co tam, inne dały rade to my też damy :) postaram się wieczorem jeszcze cos napisać

Gość poz123
nemo3377 trzymam kciuki :)

Gość Elessi
Ja miałam ze znieczuleniem miejscowym i musze wam powiedzieć ze bałam sie strasznie a nic nie czułam naprawdę niepotrzebnie sie stresowalam najpierw mnie znieczulil małymi iglami przed znieczuleniem dużymi więc nawet znieczulenia nie czułam przesada.... I po tez mnie nie boli troszkę jak przy siniaku i tylko jak dotkne a tak normalnie to nic a nic nawet leków przeciwbólowych nie jem a już jestem 4 dzien po :)

Gość poz123
Elessi a jak efekty ? widoczne są jakieś od razu? duże obrzęki? ja mam zabieg jutro i mega się stresuje

Gość nemo3377
Poz123 nie stresuj się, ja już po zabiegu i też okropnie sie bałam. Zabieg nie boli, czasami troszke można cos poczuc ale to jest naprawdę do zniesienia, jedynie co to jest to zabieg bardzo nieprzyjemny ale nie ma tragedii, teraz powoli schodzi mi znieczulenie i troszke boli ale to normalne, opuchnieta jestem no i z tych ranek cieknie ale poza tym jest ok. Jeśli macie jakies pytania to chetnie odpowiem :)

Gość nemo3377
Poz123 nie stresuj się, ja już po zabiegu i też okropnie sie bałam. Zabieg nie boli, czasami troszke można cos poczuc ale to jest naprawdę do zniesienia, jedynie co to jest to zabieg bardzo nieprzyjemny ale nie ma tragedii, teraz powoli schodzi mi znieczulenie i troszke boli ale to normalne, opuchnieta jestem no i z tych ranek cieknie ale poza tym jest ok. Jeśli macie jakies pytania to chetnie odpowiem :)

Gość Elessi
U mnie tez cieklo pierwszego dnia ale rano następnego już było ok :) tez sie trochę wystraszylam na początku bo wyglądało to jak po uderzeniu przez tira hehe a teraz już jest dobrze mam siniaka w jednym miejscu i tam jest trochę bardziej spuchniete ale ogólnie to nie widać żadnych nierówności ale ponoć trzeba czekac 10 dni :) zeby wszystko doszło do siebie :) ale ostrzegam żebyś sie nie denerwowala ze to wyglada na początku strasznie ja to cała noc nie spalam ze stresu jak odwinelam bandaz zeby zmienić opatrunek bo mega cieklo i zobaczyłam ta pofalowana skórę masakra ale już jest super :) a efekt bede oceniać za tydzień :) bo mam kontrole... Ale naprawdę to nic nie boli.... :)))

Gość poz123
trzymajcie za mnie kciuki dzisiaj!! dam znać po o ile dojade bo zasypało nas śniegiem po kolana :)

Gość Elessi
Powodzenia.....