Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicca

Body- Jet

Polecane posty

Gość nemo3377
Hej poz123 jak tam u Ciebie, zeszla juz cała opuchlizna? Ja jeszcze mam oponke opuchnieta na brzychu i troszke na boczkach siniaki ladnie schodza pozdrawiam :)

Gość nemo3377
Wiewiora500 powiedz mi po jakim czasie i od jakich masazy zaczelas? Czy sama czegos używałaś, np tej banki chińskiej? Pozdrawiam :)

Gość poz123
u mnie nadal obrzęki ale siniaki dużo mniejsze, dzisiaj rozpoczełam masaże - drenaż limfatyczny ma zmniejszyć obrzęki i wszystko ładnie wygładzić chociaż naszczeście narazie nie mam nierówności ale zobaczymy jak zejdą obrzęki, mi Pani Doktor mówiła ze po takim zabiegu obowiązowo drenaż limfatyczny 10x a bańki chińskie odpadają bo ponoć mogą po zabiegu powstać po nich nierównośći.

Gość nemo3377
Poz123 a jak sam masaz, nie bolalo Cie

Gość nemo3377
Poz123 a jak sam masaz, nie bolalo Cie

Gość arya
U mnie nie było żadnych blizn, wszystko poszło bardzo sprawnie, aż sama się dziwiłam, bo podczytywałam trochę ten watek i miałam pewne obawy. Zabieg robiłam w Melitusie w Warszawie, miałam znieczulenie miejscowe, więc nie było źle. Następnego dnia czułam się jakbym była trochę zmęczona/lekko obolała, ale nie przeszkadzało mi to w ogóle w normalnych czynnościach:) Efekt też był bardzo szybko widoczny, więc jak najbardziej polecam jeszcze niezdecydowanym:)

Gość bsiulek64
A jaki obszar miałaś robiony. Ile kosztował?

Gość poz123
nemo3377 masaż mnie nie bolał no może czasami w niektórych miejscach ale ogólnie jest to bardzo powolny delilikany, polega na przesuwaniu limfy w kierunku węzłów chlonnych, dzisiaj miałam drugi i już widze różnicę mam dużo mniej twardych miejsc. jutro mam znowu i mam nadzieje ze szybko sie pozbędę tych obrzęków

Gość elaweronika22
Po przeczytaniu tego forum bałam się zabiegu, ale się zdecydowałam. I? Było warto, dodatkowo nie mam żadnych powikłań jak zrosty itp. Zabieg robiłam w Elite w Warszawie. Lekarze doświadczeni, konsultowali się ze mną przed zabiegiem, wszystko przebiegło bardzo dobrze, a efektami chwalę się wszystkim! :)

Gość londyninka86
Hej. podnosze,bo sama chyba sie zdecyduje na ten zabieg. od lat nienawidze moich ud. sa stanowczo za grube do mojej sylwetki. mam 166cm wz rostu,waze 60kg a w udach mam 58cm !!!! jak schudlam do 56kg to moje piersi byly bardzo male,teraz mam 75B ,a chcialabym tak z 75C albo 75D. mozecie napisac ile ksoztowal was zabieg i gdzie go przeprowadzilyscie i ile jest konsultacji? mieszkam w uk,ale zabieg zrobilabym w polsce,wiec musialabym zaplanowac ile raze musze przyjechac.

Gość londyninka86
ach- no i zabieg chcialabym przeprowadzic we wroclawiu,wiec jesli ktos zna kogos kogo moze polecic (albo unikac) to dajcie znac.

Gość londyninka86
ach-w sumie to wsyzstko jedno gdzie, wlasnie sprawdzilam strone melitusa- nie moge znalezc ceny za 'wsrrzykniecie'tego tluszczu do piersi..

Gość wiewiora500
do nemo3377 sama smarowałam tylko " gel helason" on zmiejsza obrzęki, do dziś go czasami stosuję. a masaże zaczęłam też od limfatycznych, możesz iść wtedy kiedy nie będzie Ci to sprawiało bólu, ja zaczełam po dobrym miesiącu od zabiegu.

Gość pon dwóch lipo
hej, dwa late temu robiłam sobie body jeta na bryczesy. W styczniu tego roku vaserlipo na brzuch i różnica między tymi zabiegami jest kolosalna. Dla mnie brzuch po veserze jest rewelacyjny, płaski a sóra się świetnie obkurczyła. Po zabiegu miałam założone dreny, z ktorych wylatywał mi płyn co nie było zbyt comfortowe ciagle ze mnie ciekło. A efekt naprawde super i warto sie przemęczyć. Także jeżeli miałabym kolejny raz wybierąc to napewno wybrałabym vaserlipo. acha zabieg miałam wykonywany przy asyscie Pani anestezjolog znieczulenie miejscowe-dożylne (nie narkoaza) cały zabieg przespałam zero bólu. Ból zaczął sie na drugi dzień:)

Gość nemo3377
Pon dwóch lipo gdzie robilas zabieg?

nie, to nie są żadne przebarwienia, żadna kaniula zbyt płytko, tylko zwyczajne blizny po nacięciach. Są widoczne. Małe, krótkie, czerwone i widoczne. Trochę zgrubiałe. Dokładnie w miejscach, w których skóra została przecięta do wprowadzenia kaniuli. Widoczne były od razu, jak to ślad po przecięciu skóry i nie wzbudzały żadnych zastrzezeń, ale z czasem miały stać się znacznie mniej widoczne. A one nadal wyglądają, jak dosyć świeże przecięcia, są ciemnoczerwone i niektóre nawet zgrubiałe. Trochę jak bliznowce. I tylko w tych miejscach, gdzie skóra została przecięta. Jesli ktoś wie, jak spowodować, żeby były bledsze, to poproszę o pomoc.

Gość pon dwóch lipo
vasera robiłam w Kriocentrum w Otwocku

Gość katarznna.
mi tez lekarz na konsultacji polecl vaserlipo. Po nim sa podobno lepsze efekty, lepiej napina skore itp. nastawiona bylam na bodyjeta a teraz juz sama nie wiem ale raczej zdecyduje sie na vasera. zalezy mi na szybkim efekcie wiadomo sezon sie zbliza.

Gość krygo
a ja miałam wczoraj zabieg - nie body jet aczkolwiek skłaniałam się do niego najbardziej , miałam slim lipo - bo obkurcza skórę , na razie nie mogę za dużo powiedzieć o efektywności bo jest obrzęk , myślę ze za parę dni napiszę , ale zabieg zniosłam bardzo dobrze.

Gość arya
bsiulek64 - Robiłam zabieg na brzuch i uda. Jeden zabieg kosztował 4000, a drugi już tylko 2500, bo udało mi się załapać na promocję, ona chyba jeszcze trwa. Wydaje mi się, że to całkiem dobra cena, sprawdzałam inne warszawskie kliniki, ale Melitus wychodził i całkiem dobrze finansowo i opinie też miał dobre. Z czasem nic się nie zmienia, cięgle jestem baaadzo zadowolona, więc polecam:)

Gość agnes40
Ja jakiś czas temu skusiłam się na Liposukcję BodyJet w Melitusie w Warszawie i muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona :) Zawsze miałam problem z cellulitem, a ten zabieg go naprawdę zmniejszył! skóra jest jędrna, w udach też mi sporo ubyło. Niestety nie jest to przyjemne, ale mogło być gorzej. Zdecydowanie polecam :)

Gość 34jk
Miałam usuwaną tkankę tłuszczową tą metodą parę miesięcy temu na jesieni. Zapłaciłam 6000 za brzuch w salonie elite. Fajne jest to że zabiej nie jest bolesny, wykonywany przy znieczuleniu miejscowym i charakteryzuje się krótkim okresem rekonwalescencji, a efekty są natychmiastowe.

Gość arya
sarossa - straciłam 3cm:) Ciągle jestem strasznie zadowolona z tego zabiegu, aż nie mogę się napatrzeć na efekty:D ostatnio nawet koleżanka, której opowiadałam o tym zabiegu powiedziała mi, że chyba się na to skusi. Ten Melitus chyba powinien mi dawać jakieś zniżki za sprowadzanie klientów:P

Gość wiewiora500
memo3377 i poz123 jak tam u Was dziewczyny? Chodzicie już na masaże ?

arya, a u Ciebie nie pozostały żadne ślady po nacięciach? Bo ja sobie ze swoimi w żaden sposób nie mogę poradzić. Są widoczne i czerwone. A 3 cm, to faktycznie fajny efekt, bo u mnie mam wrażenie, że właściwie nic nie widać. W każdym razie obiecany rozmiar w dół pozostaje nadal marzeniem.

Gość poz123
ja już 6 tyg po niestety nadal mam duże obrzęki , brzuch twardy i bolesny, boczki lepiej ale czasami stany zapalne się robią :( blizny masuje używam biooil ale dopiro kilka dni, ponoć świetne efekty daje. i cały czas czekam na końcowy efekt

Gość poz123
ja jestem dzisiaj po 9 masażu, teraz będę miała z powodów logistycznych przerwę ale pewnie jeszcze trochę mnie czeka bo obrzęki cały czas duże

Gość wiewiora500
ja jestem po 14 masażu i to chyba jeszcze nie koniec, teraz też przerwa z powodu wyjazdu. Generalnie ta twardość zniknęła, ale jeszcze ciutkę jest na środku i to tak śmiesznie, że podczas siedzenia robią się takie fałdki, potem znikają. Miało być podobno 10 masaży i koniec, a tu się okazuje inaczej. Poz123 A nadal nosisz ubranko uciskowe ?

Gość poz123
ubranka już nie noszę bo ze skórą nie mam problemu i chociaż brzuch miałam duży skóra nic się wisi i jest jędrna ale niestety twardy brzuch jeszcze mam:( WIEWIÓRA500 po jakim czasie od zabiegu zniknęły te twarde obrzęki u ciebie?