Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicca

Body- Jet

Polecane posty

Gość Jolciazet
Zapisałam się na konsultacje do dr Osadowskiej. Chcę zrobić body jet na uda i brzuch z przeniesieniem tłuszczyku do piersi. Czy ktoś robił coś u dr Osadowskiej lub dr Czerskiego? Napiszcie o efektach.

Gość jolciazet
Nikt nic nie robił????? A podobno oni wykonali kilanaścietysiecy różnych tego typu zabiegów......Odpowiedzcie pleas , to dla mnie ważne!!!!!

Gość nawet
nie obily mi sie o uszy te nazwiska :(

Gość jolciazet
Do Miękówka Jak przyjął się przeszczep tłuszczyku do piersi? Dużo go zostało i ile czasu minęło od Twojego zabiegu. Jestem ciekawa bo tez się nad tym zastanawiam . Opinie na ten temat są bardzo różne. Może ktoś słyszał o dr Skulimowskiej-Majcherczyk z Łodzi????

Gość kamizelka
nie wiem ,na czym polega body jet.Ja jestem po zabiegu body i nikt ale to nikt nie zauważył , żeby w udach było coś mniej.Robiłam wewnętrzne i zewnętrzne uda. Dziewczyny albo Wy bujacie w obłokach albo ja trafiłam na wyjątkowego partacza.Opisujecie szczuplutkie nogi, że spodnie wiszą.U mnie nic nie widać poza nierównościami i przecierającymi się w dalszym ciągu spodniami w kroku. Usunięto mi 300ml.tłuszczu z całych ud.Dla mnie to prawie nic, a Wy ile?

Gość To sobie
ten doktorek niezle z Ciebie zazartowal.Mozesz napisac ile za to zaplacilas?

Gość kamizelka
zapłaciłam siedem i pół tysiaca. Proszę napiszcie jak to wyglądało w waszym przypadku. Faktycznie zastanawiam się czy na tym forum nie panienek z recepcji , które reklamują swoje gabinety.

Gość skówkaBe
Mnie ściągnięto litr tłuszczu z ud wewnętrznych i po 200 mili włożono w każdy posladek. Uda szczuplejsze a tyłek poszedł znacznie w górę i nie opada już. Jestem zadowolona z tych zmian. Figurka ładniejsza, uda dużo szczuplejsze zwłaszcza po włożeniu dzinsów w nogawkach wiszą. Koszt 4500zł. Mój zabieg to Body Jet.

Gość kamizelka
U mnie po spodniach nie widać żadnej różnicy. W zasadzie nie wiem co robić.Myślę się wybrać do pana doktora i żądać poprawki ale jednocześnie sie boję bo na tych zewnętrznych udach pomimo że malutko ubyło to są straszne nierowności. Nie wiem co lepsze.Może na wewnetrznych udach jest inaczej, łatwiej sie robi? Tak sobie debatuję ale nie wiem czy pan doktor będzie chciał zrobić poprawkę za free bo na pewno nie zapłacę już nawet centa.zostałam oszukana 300ml z wew. i zew. ud!!! Napiszcie proszę czy to jest faktycznie mało, zebym była pewna i miała jakieś argumenty w ręku, bo może on bedzie chciał mi wmówić że wszystkim tak robią.

Gość kamizelka
No i co .Nie ma nikogo kto robił body? Dziewczyny piszcie jak wy robiłyście.Ile wam sciągnięto tłuszczu i czy faktycznie gołym okiem widać szczuplejsze nogi? Nie wiem co robić , czy iść reklamować czy nie warto?

Gość kuski
pewnie, ze reklamowac. jak nie widac efektu, masz nie rownosci i jestes nie zadowolona to nie masz nad czym sie zastanawic. Powinni zrobic Ci poprawke ale z drugiej strony ... zeby nie bylo gorzej. 300ml odciągnieto Ci w sumie z ud wew. i zew ??

Gość kamizelka
Tak, 300 ml z ud zew. i wew.w sumie.Kompletnie nic nie widać, żadnych efektów prócz kilku nierówności szczególnie na jednej nodze.Dlatego proszę dziewczyny żeby pisały, te które robiły ile im ściągnięto.

Gość To sobie
do kamizelka.sa rozne rodzaje liposukcji,ale tylko body...nigdy nie slyszalam.u mnie sciagnieto prawie 2 litry(wewnetrzne uda),po zabiegu nogi byly dlugo opuchniete i przez jakis czas wazylam 2 kilo wiecej,ale po kilku tygodniach wrocilam do swojej wagi i tak zostalo.ciagle nie potrafie zrozumiec,dlaczego ta sama waga?aczkolwiek musze przyznac-nogi sa szczuplejsze i jestem zadowolona.w klinice nikt nie mowil o masazach,mimo tego robilam sama masaze,poniewaz pierwszy zabieg liposukcji mialam robiony 16/17lat temu i juz wtedy poinformowano mnie,co dalej robic,zeby bylo dobrze.radze pojsc do lekarza i z nim porozmawiac,no i wez walek(taki do ciasta)i masj nogi,moze nie jest za pozno.powodzenia

Gość a umnie same
nierownosci:(

Gość kamizelka
Do "same nierówności" Gdzie robiłaś zabieg tzn. u kogo.Napisz mi jak długo jesteś po zabiegu i ile Ci ściągnięto tłuszczu.Właściwie napisz jakie partie robiłaś

Gość aU Bromy w Wawie
brzuch i boki.

do jolci ja byłam na konsultacji u dr.osadowskiej w szczecinie.jak masz pytania to pisz

Gość janka 153
Szukam swojego ostatniego wpisu i co nie ma go - było tak że dr Pernak jak na samouka jest nie najgorszy i jeszcze kilka pacjentek i będzie może ok . Komentaż do tego wpisu też zniknął ciekawe co na to dr Pernak

jestem po konsultacji moze zaczne od tego ze na smart lipo pani dr. powiedział ze sie nie nadaje (bo jest za duzo tłuszczu) tylko na body jet. (nie jestem otyła tylko ten brzuch po ciąży mi został)powiedziała tez zebym wie wierzyła innym ze bede miała płaski wklesły brzuszek bo tak nie bedzie ta skora jednak troche bedzie wisiała a co do piersi to tez nie jest tak ze po pierwszym razie nie beda piekne diopiero po 2 - 3 zabiegach beda ładne bo ten tłuszcz nie wszystki sie przyjmuje i dlatedo musisz powtorzyc zabieg.ciesze sie ze byłam akurat tam na konsultacji bo nikt mi kitow nie wciskał jak to wszystko bedzie piekne a i tez zatory tłuszczu tez moga byc ale jezeli robi to fachowiec to niby ich nie ma takze ja sie jeszcze wacham czy zrobic czy nie

Gość edoma
do jacksyl ja też chce do tej dr osadowskiej jechać mam pytanie czy ty sie zdecydowałaś?

do edoma nie zdecydowałam sie malam termin na 9 marca i go odwołalm po tym jak powiedziano mi ze ta skora jednak bedzie wisiec po body jet bo po slim lipo niby nie wisi.jakby co to pisz i prosze napisz mi jak ty sie zdecdujesz bo to dalej nie jest zamkniety dlamnie temat .

Gość edoma
hej ja zarejstrowałam sie do pani doktor i zobaczymy co powie ,bo dzwoniłam do kliniki pernaka i tam mi powiedzieli ze raczej mam za mało tłuszczu na ta metode :))) dam znac

Gość kamizelka
Dziewczyno, do kliniki dr Pernaka? Mało osób oszpecił? Poczytaj forum.Wystarczająco osób już jest niezadowolonych.Ciesz się , że Cię nie przyjęli

Gość lucka-po-30
hej, czy ktos robil to w katowicach i gdzie? zastanawiam sie nad Centrum Estetyki Ciała

Gość edoma
hej wiem i czytałam kilka opini o dr Pernaku.ale to on pierwszy zaczał robic takie zabiegi wiec pomyślałam jak nie on to kto inny zrobi to lepiej :)) ale teraz myśle że inni lekarze równie dobrze mogą to zrobic.mam tylko nadzieje ze pani dr nie powie "jest pani za chuda" a o to najbardziej sie martwie pa pa :(((

Gość kamizelka
Nie wierzę! Dr Pernak pierwszy robił body jet? To niemożliwe. Nie ma osoby zadowolonej z body jet u dr Pernaka na forum. Jest tyle pozytywnych opini o innych lekarzach. Widziałam efekty pracy tego lekarza.Szkoda kasy. Nie można brać takich pieniędzy za tak wykonaną robotę....Najbardziej przykre jest to , że pan doktor pacjentkom wciska , że jest dobrze, że tak miało być, że inaczej się nie da .Bzdury totalne, nie stać mnie na to aby panu doktorowi w oczy powiedzieć, że byłam na konsultacji u innego lekarza, który bez problemu to poprawi . W zasadzie stwierdził, że doktor sobie zadrwił ze mnie. Nie wiem co z tym zrobię. Zanim wybierzecie lekarza pomyślcie dwa razy

Gość edoma
dzieki :)))))) pomyślę ,to poważna sprawa

Gość Lucka-po-30
A w KAtowicach gdzie najlepiej isc????

Gość aagutka
czy ktoś robił w Melitusie ? dr Noszczyk w swojej klinice ma to w ofercie słyszałam że robi rewelacyjnie może ktoś robił ?

Gość kgbiala
Witam,przeczytałam większość forum i nie znalazłam podobnego przypadku jak ja.Większość pań ma pozytywne opinie o body jet.Ja robiłam zabieg końcem października.Przede wszystkim chodziło mi o kolana i wewnętrzną stronę ud,ale pomyślałam sobie że jak już się za to zabieram to zrobię sobie też biust przy okazji.Pan dr kazał mi przytyć.Udało mi się 4kg,ale i tak miałam za mało tłuszczu.Odessano mi więc jeszcze trochę z boczków i zewnętrznej strony ud.Co do efektów to tak: biust po zabiegu wyglądał rewelacyjnie,po czym zmalał do poprzednich rozmiarów!!!!Nie wiedzę żadnego efektu...Co do reszty to tak samo.Uda są pofalowane i wcale nie są szczuplejsze,na jednym kolanem mam wglębienie...Na wizycie kontrolnej dowiedziałam się,że z kolanami często tak jest,że trzeba poprawiać.Brzydko to wygląda...Ale najgorzej jest z brzuchem...Miałam odessany tłuszcz z boczków i nie wiedzieć czemu od ponad 2 miesięcy mam spuchnięty brzuch,jakbym połknęła balon...Czuję ciągle rozpieranie,skóra jest wrażliwa na brzuchu i na boczkach,nie mogę wytrzymać w jeansach bo tak boli...Czy ktoś z was miał podobne dolegliwości????Pan dr powiedział że to proces gojenia,u mnie może od tak akurat przebiegać...Czegoś tu jedna nie rozumie.Brzucha mi przecież nie dotykał,może to ten płyn który był podczas zabiegu używany tam się odłożył?Już sam nie wiem co mam robić...Jestem ju tym zmęczona.Kładę się spać i budzę z bólem.Czy ktoś mi może coś doradzić??Z góry dziękuję za komentarze :)