Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

slow pare o zwiazkach

Polecane posty

szczery ale ja nie neguję potrzeby edukacji twierdzę tylko, że w tym wypadku to walka z wiatrakami

zs bicie dzieci , żony czy psa- to nawyk, zasada agresja- z tym można walczyć miłość to taki figiel naszego stwórcy, żeby skomplikować nam życie:) miłości się nie pozbędziesz tej dobrej- na szczęście tej złej- niestety

każdy kto z boku próbuje racjonalnie wytłumaczyć zakochanemu fakty

miłości się nie pozbędziesz tej dobrej- na szczęście tej złej- niestety no tak, slowem pozamykac niebieskie linie, bo przeciez bita kobieta sie milosci nie pozbedzie

a to niebieskie linie leczą z miłości ?? pierwsze słyszę

Gość oooooooooooooo kuźwa
:D

zs bita kobieta zadzwoni na błekitną linię raz, drugi i trzeci będzie wzywać policję wyć do czterech ścian a nie odejdzie fakt na szczęście miłość nie jest wieczna- więc jak juz się wypali- jest szansa

a to niebieskie linie leczą z miłości ?? pierwsze słyszę z miłości może nie, ale wątpie aby to co było między bitą kobietą a jej mężem było miłością.

fakt na szczęście miłość nie jest wieczna- więc jak juz się wypali- jest szansa rozumiem, nie zgadzam sie rozwiń

z miłości może nie, ale wątpie aby to co było między bitą kobietą a jej mężem było miłością. żartujesz??:D

zs i myslisz , że to działa? przyjaciółce się wypłacze i wróci do miłości do poradni nie pójdzie bo za daleko no i poza tym kocha! więc nie szuka ucieczki- tylko w tą beznadziejną miłość brnie poteoretyzować możemy ale ile z takich kobiet dzwoni na tą linię ?? ile ucieka do przyjaciół? ile korzysta z poradni?? a ile czasem się poskarży po czym stwierdzi "ale ja kocham" i zrobi nic

wiesz ike , ta bita kobieta moze nie z milosci jeszcze jest ze swoim oprawca , ale z bezsilnosci i strachu , ze sobie nie poradzi Eee tam. Kobitki lubią być krzywdzone. Jak to było powiedziane w filmie "Vicky Cristina Barcelona" tylko nieszczęśliwa miłość może być romantyczna. One tak się lubią poświęcać dla dobra wyższego, cierpieć z miłości, ble ble ble. No ale naprawdę wątpie aby to uczucie do oprawcy mogło być miłością, to jakaś wyrafinowana forma masochizmu.

wiesz ike , ta bita kobieta moze nie z milosci jeszcze jest ze swoim oprawca , ale z bezsilnosci i strachu , ze sobie nie poradzi bita kobieta ma nie tylko urazy na ciele , w psychice takze , a jezeli oprawca posiada silna osobowosc a ofiara nie , to kto nad kim ma kontrole?? w takich wypadkach dobrze by bylo , zeby taka kobieta miala pomoc z boku np. rodziny , przyjaciol bita kobieta nikomu nie powie, że jest bita ( poza nielicznymi wyjątkami potwierdzającymi zasadę) może anonimowo- na forum dasz jej 1000 rad a ona i tak nie skorzysta fakt czasem kocha a czasem jej psychika jest tak zmaltretowana, że nie widzi wyjścia z labiryntu- więc go nawet nie szuka

Gość oooooooooooooo kuźwa
Jeszcze brakuje, by załośni faceci z babskiego forum wypowiadali sie nt menstruacji i ciąży:D Nie macie nic lepszego do roboty niz plotkowanie z babami?:D

No ale naprawdę wątpie aby to uczucie do oprawcy mogło być miłością, to jakaś wyrafinowana forma masochizmu. dla każdego miłosc jest czymś innym- to jest właśnie jej urok ty z takiej miłości się śmiejesz a ona ją czuje:P

no oczywiście ze z własniej woli,po co ma komuś o tym mówić --jeśli uzyska rade ''odejdz'' a to przecież nie zawsze jest takie proste :)

Ike alez jesli nie chcesz teoretyzowac to nie rob tego. no jak nie chcę skoro chcę :D przecież po to tu jestem pokazuję tylko prawdę od drugiej strony- na trzeźwo żyłam 8 lat w toksycznym małżeństwie nie mówiąc już że w takim domu się wychowywałam lat 19ście dziś jestem taaaaka mądra ale pamiętam jak to jest

jeśli uzyska rade ''odejdz'' a to przecież nie zawsze jest takie proste no jasne, lepiej żyć w tej pięknej nieszczęśliwej miłości:D

jeśli uzyska rade ''odejdz'' a to przecież nie zawsze jest takie proste no jasne, lepiej żyć w tej pięknej nieszczęśliwej miłości no właśnie także tego na uczucia nie ma rady:) każdy musi nauczyć się na swoich błędach

no własnie już sie śmiejesz:) wiec jak mam powiedzieć komuś o tym ze jestem bita skoro to wiekszość ludzi rozbawi:)