Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

slow pare o zwiazkach

Polecane posty

zs ale to chyba jest rożnie jesli tak do tego podchodzisz, to kolejny raz bronisz swojej tezy o bezsensie wszelkich rad nie to była luźna refleksja co związek to inni ludzie i inne upodobania ja naprawdę wierzę przydatność wszelkich rad- bo mimo wszystko pewne zachowania u ludzi się powtarzają ( choć nie wszystkie)- dobre i tyle

mi osobiscie ten topik sie podoba 3 tyg zostawil mnie mezczyzna bylismy razme ponad 3 lata mieszkalismy razem 2 lata i naprawde w tym co autor napisal nie powinno sie robic ja robilam i dupa....okazalo sie naprawde powazna przeszkoda

tiaaa i znowu zs wyjdzie na to że zepsułam ci temat :D

zawsze szczery --- moze bardziej powinienes uwazac , ja juz sie wypowiedzialam ale ja zauwazylem, tym bardziej nie rozumiem uwagi o dialogu:-)

to wyskocz z watpliwoscia, pytaniem, obserwacja. Wstydzę się wstydź się to tak nam ściemniać :P

nie sciemniaj, wyskoczylas z ustami do obciagania, a tutaj sie wstydzisz? kaman wtedy czułam się bardziej anonimowa, mogłam sobie robić jaja i pisac moim typowym językiem...:D

także tego a teraz czujesz się zdemaskowana ???:D

nie, ale czuje presję udawania inteligentnej. ty jestes inteligentna no to teraz także tego czuje presję o wiele większą :D

naprawde w tym co autor napisal nie powinno sie robic ja robilam i d**a....okazalo sie naprawde powazna przeszkoda mozesz rozwinac Judkall?

hahaha:D nie no, ale już nie czuje takiej swobody w pisaniu tego co mi ślina na język przyniesie i to jest fakt...

hahaha nie no, ale już nie czuje takiej swobody w pisaniu tego co mi ślina na język przyniesie i to jest fakt... takze tego szkoda- zapowiadałaś się na osobowość ale skoro chcesz być szarą masą ..............

Gość gitarra
hahha nie ma to jak robić karierę na forumie :D to jest kurde sukces życia!

hahha nie ma to jak robić karierę na forumie to jest kurde sukces życia! Mnie kafe zainspirowało do założenia bloga. Tam umieściłam trochę bzdetów i cholera jasna, mam czytelników:D Więc nie robie kariery na forum:D

"ike - fru fru ale ja o tym wszystkim pisałam wiec jak możesz się ze mną nie zgadzać" oj nei zgadzam się z tym jednym zdaniem, które padło akurat w Twojej wypowiedzi, nie z tym co mówisz po całosci :) bo po całości się zgadzam. mało stanowczy, właśnie o to chodzi że skoro taka wiedza nic nie zmienia to po co komu ona?? życie uczuciowo-erotyczne to nie wyścigi z nagrodami, nie musisz wiedzieć od kogo i od ilu okazałeś się lepszy. tym bardziej że fakt że ona jest z Tobą wcale nie musi oznaczac tego że w łóżku jestes od tamtych lepszy. moze jestes gorszy, ale to Ciebie ona kocha. Więc po co w parze wyznania że "tamtym robiłam z połykiem, ten mnie rżnął w dupe, a tamten miał wielkiego fiuta"?... przy czym piszę Tobie, ale mam na mysli sytuację hipotetyczną, nie Ciebie personalnie :)