Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaa m.

czy to nie za wczesnie ??

Polecane posty

Gość onaaaa m.

Kilka dni temu zrobiłam to z chłopakiem. Mam 19 lat, razem 2 lata . Teraz troche żaluje .. nie jestem za młdoa ?? ...

Gość onaaaa m.
ale mam wrazenie ze zrobilam cos zlego, mam wyrzuty sumienia ...

Gość iwoje życie twoje wyrzuty

Gość onaaaa m.
dlaczego wciaz mysle ze to zle ? i boje sie ze wpadne, no bo co wtedy bedzie ??

Gość onaaaa m.
inaczej sobie to wyobrazalam. Ale za to pozniej bylo fajnie ;p

i boje sie ze wpadne, no bo co wtedy bedzie ?? no stara a głupia:D co bedzie? dziecko bedzie!:D Gdzieś czytałam jakieś statystyki nt. pierwszego razu i większośc kobiet inaczej sobie wyobrażało seks...:)

Gość onaaaa m.
no wlasnei dziecko, a to chyba jednak za wczesnie na dziecko, wiec reasumujac powinnam sie wstrzymac moze .. Chociaz teraz juz chyba sie nie wycofam.

Gość onaaaa m.
no bo gdybym teraz powiedziala wszystkim ze jestem w ciazy to mieliby mnie za dziwke czyz nie ?

Gość onaaaa m.
19 latka w ciazy ? to nie brzmi dobrze;p gumkami jak narazie.

Gość onaaaa m.
w sumie tak skonczylabym;P. Ale jednak 20 lat to chyba nie jest odpowiedni wiek.

Gość onaaaa m.
no tak, ale gumki nie sa extra bezpiecznie, a tak szybko nie powinnam chyba sie w tabletki pakowac.

Gość onaaaa m.
nie wiem, sllyszalam ze jak zbyt dlugo sie bierze je to potem mozna miec problemy z zajsciem i takiem tam.

A ja słyszałam, że cukier psuje zęby. :D Dużo masz wątpliwości koleżanko, jak to w ogóle się stało, że się zdecydowałaś?

Gość onaaaa m.
wieczór, on .. hmm .. od dawma tego pragnelam ale sie powstrzymywalam, tym razem jednak nie dalam rady,, pozniej mi sie spodobalo i coz nie sposob sie wyplatac..

Gość mala_czarna_91
hej, skoro jestescie ze soba dwa lata, kochacie sie, ufacie sobie na wzajem to w koncu zblizyliscie sie do siebie "bardziej" :) Ja, tak jak Ty wczesniej, tez mialam wątpliwosci, ale w koncu sie zdecydowalam i teraz nie zaluje :) Z moim chlopakiem jesem 1,5 roku, a nasz pierwszy raz byl po 14 miesiacach (oboje mamy po 18 lat) :) Teraz biore tabletki, chociaz i tak wolimy zabezbieczac sie dodatkowo gumka.. Nie martw sie! Ja tez po swoim pierwszym razie mialam male usterki psychiczne, ale pozniej bedziesz sie cieszyla ze juz wspolzyjesz ;)

Gość onaaaa m.
a w ogole dziewczyny mam takie pytanie ;P. Wlasciwie za kazdym razem mam orgazmy lechtaczkowe.. czy na pochwowy dlugo czekalyscie ?

a ja mam wrażenie ze ty go nie kochasz i zrobilaś to, bo ON CHCIAŁ, dlatego zapewne żalujesz a ten jaki domyślny... patrzcie go:D

Gość onaaaa m.
nie nieprawda:). Zrobilam to bo juz bardzo chcialam, jak pisalam wczesniej nie wytrzymalam juz ;p. A teraz nie tyle co zaluje tylko boje sie ze cos bedzie nie tak.

Gość mala_czarna_91
que pasa? wiesz, oboje jestesmy mlodzi, ja juz dawno bym z niej zrezygnowala, ale moj chlopak zaczyna sie martwic jak tylko zacznie bolec mnie brzuch.. wiec zawsze dodatkowo sie zabezpieczamy. Poza tym biore diane-35, ale mam niedlugo zmienic te tabletki na yaz, ktore wedlug mnie beda "pewniejsze".. no i moze wtedy zostaniemy tylko przy tabsach :)