Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem ciekawa waszych opinii

opalona, czy nieopalona - która kobieta jest atrakcyjniejsza?

Polecane posty

Gość Normalny chlopak
Modne nie modne .... prawda jest taka ze majac do wyboru 2 takie same dziewczyny z taka roznica ze jedna jest opalona a druga "biala" to 96% wybierze ta ciemniejsza... Jestescie biale blade to idzcie 2,3 razy do solarium a nie 8 i bedzie luz.. po tak malym okresie sztucznego opalania nie bedziecie pomaranczowe jak biale kozaczki a ladnie naturalne

w dupie mam opinie większości ludzi i mody. nie opalam się, nie podoba mi się opalenizna, jest mi z nią zupełnie nie do twarzy, najlepiej czuję się z jasną skórą, bo taką mam z natury. hołduję staroświeckim tradycjom - opaleniznę pozostawiam plebsowi :classic_cool:

Gość spokojnie spokojnie
ta moda na opalenizne minie, tak jak i wszystkie inne:-) ja jestem blada, bo podoba mi sie jasna skora, a jezeli przez to jestem mniej atrakcyjna dla facetow, to tylko dla takich, z ktorymi i tak nie chcialabym miec do czynienia - powierzchownych, idacych za tlumem.. ;-D

A ja się tam nawet cieszę, że 96% woli opaloną niż mnie. Komu mam się spodobać, spodobam się bez względu na opaleniznę, a im mniej tych 'wybierających mnie' do spławiania, tym lepiej :classic_cool:

Gość Normalny chlopak
"ta moda na opalenizne minie, tak jak i wszystkie inne" minac to moze moda na fason w kratke albo na sukienki w kwiatki... chcesz mi powiedziec ze za jakis czas gdy to minie to wszyscy znowu beda bladzi a w wakacje zaczna chodzic z parasolami??prosze przestan.. Pogodz sie z tym ze opalone cialo= jest atrakcyjniejsze porownaj sobie na przyklad sobie skandynawska urode chocby chlopakow do takiego wlocha hiszpana czy greka:P

Normalny chłopak - to jest kwestia mody, przecież kiedyś jak już pisano, opalony był plebs tylko, bo nie bardzo mógł pozwolić sobie na chowanie się przed słońcem. Jak i kwestia gustu - bo ja akurat wybiorę urodę skandynawską, za włoską czy hiszpańską nie przepadam.

złota delikatna opalenizna i jest idealnie wg mnie nic z czerwonością skóry i czekoladowym smarem najgorsze co może być - nogi jak pietruszki kojarzą mi się z kimś umierającym

Gość spokojnie spokojnie
wspolczesna moda na opalenizne to cos innego niz zwykle opalanie sie w wakacje, Normalny chlopaku, chyba rozrozniasz te dwie sprawy i mnie tez sie w ogole bruneci z ciemna karnacja nie podobaja, wiec tutaj pudlo :D

Mario - uważaj - jeśli piszesz, że podobają ci się kobiety tylko do określonego wzrostu, dostajesz łatkę kurdupla, na którego laski o wzroście 1,70 m patrzą z góry ;)

a mi się bruneci z ciemniejszą cerą i ciemnymi oczami podobają może dlatego,że sama jestem delikatną niebieskooką blondynką i automatycznie kojarzę takiego Banderasa z męskością wiem, często złudne

Gość stefan od kośmidrów
najwazniejsze, żeby była wydepilowana

Gość spokojnie spokojnie
nawet "ta" powyzej? :D

Mario, zdaję sobie sprawę, że Twoja stylistyka poniekąd narzuca rezygnację z interpunkcji, ale mimo wszystko tak byłoby czytelniej 🖐️

Mario - a obiło mi się o uszy, że facetów kręcą laski w ciąży. Ciekawe. Tak czy inaczej, bardziej rozumiem Ciebie, niż tych facetów.

Gość Normalny chlopak
Blade dziwczyny kojarza mi sie z podgatunkiem-emo,metal,punk kurwa jak widze blada dziewczyne z czarnymi wlosami i kolczykami nie wiadomo gdzie to mi sie chce beltac... albo jak ubiera sie na czarno w lato..

Kolczyki niewiadomo gdzie plus czarne włosy i ciuchy latem faktycznie mogą się kojarzyć z emo/punk/metal, i nawet rozumiem, że dla wielu to nieatrakcyjne. Za to blada dziewczyna w brązowych czy blond włosach, najlepiej długich i wiosennie potarganych, w letniej, dajmy na to pomarańczowej sukience wygląda całkiem normalnie.

Gość spokojnie spokojnie
dobrze ze nie jestem facetem - jak was chlopaki czytam, to opadaja mi tylko rece!:D

mi jakoś zawsze blada laska kojarzyła się z chorobą :O zwłaszcza w lato. Mamy XXI wiek a ktoś z plebsem wyjeżdża??? Kurwa ludzie obudźcie sie czasy szlachty i chłopów MINĘŁY!!!

nieopalona wyglada jak by jej czegos brakowalo :) a opalona jak by miala czegos w nadmiarze :)...optuje za czyms posrednim ....dlatego ze w dzisiejszych czasach opalona = zjarana :D

Gość Normalny chlopak
Aj baby baby mozecie sobie gadac i 3 lata jednak prawda jest taka ze to chlopakom macie sie podobac a my nie lubimy bialych dziewczyn z pryszczami na plecach:P

Gość spokojnie spokojnie
"chlopakom macie sie podobac" wreszcie odnalazlam sens zycia :D 🖐️

Gość Normalny chlopak
Taka prawda bo na tym swiecie jest tak ze sama dziwczyna sobie nie poradzi--- nie oszukujmy sie kobiety nie maja zylki to zarabiania pieniedzy...pranie sprzatanie gotowanie owszem ale zeby sie utrzymac to juz gorzej .. dlatego im ladniejsza tym szuka sobie bogatszego by ten gwarantowal jej byt itd.