Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plazma z lasu

Ilu miałyście facetów do dnia dzisiejszego?

Polecane posty

jasne Żona ma racje :) Prawiczku pytaj o doświadczenia seksualne na pierwszej randce a na minutę przed stosunkiem poproś o badania lekarskie :D Jak dla mnie jałowa dyskusja :O Żegnam

Który to już raz to czytam. :P🖐️ Ale wątpie a to dlatego, że: - Ona miałąby porównanie, a ja nie. To by mnie cały czas gryzło, więc i tak dązyłbym podswiadomie do zakonczenia związku, żeby spróbować z inna (bo zdrada nie wchodzi w grę). - Mysl o tym, jak dogadzała i jej dogadzali inni faceci :o - Poczucie bycia frajerem, który dał się złapać dziewczynie która się "wyszalała",a teraz szuka wiernego łośka. :o - Fakt, ze ona nie może mi dać tego co ja. :o Już prędzej wchodziłby w grę niezobowiąujacy seks z niedizewica w celu utraty prawictwa i wtedy szukanie juz niedziewicy do związku. Ale no łasine, pierwszy raz powinien być z miłosci. :P🖐️

Gość Lat 30 facetow 2. Drugi to te
z kochanek po rozpadzie dlugoletniego zwiazku. Ale sypiam z nim niemal rok

ah te Kobiety - jasne najlepiej jest iść na żywioł, a po fakcie martwić się czy się jakiegoś HIVa nie złapało. Bardzo mądre podejście. Tylko pogratulować :O Żal dupę ściska jak się czyta takie bzdety.

o stary jak chcesz badań to musisz się wybrać do dobrej agencji tam dziewczyny mają obowiązek mieć aktualne badania :) bo zwykła laska wątpię żeby sobie takowe kiedykolwiek robiła :)

przykładna żona ah te Kobiety - jasne najlepiej jest iść na żywioł, a po fakcie martwić się czy się jakiegoś HIVa nie złapało. Bardzo mądre podejście. Tylko pogratulować Żal d**ę ściska jak się czyta takie bzdety. daj sobie jeszcze trochę czasu, na razie jak widzę świata poza mężem nie widzisz :)

Czyli badania na obecnośc HIV kojarzą Ci się z burdelami? Bo przeciez tylko prostytutki no i geje chorują. :classic_cool:🖐️ Jak rozumiem wierzysz swoim kobietom na słowo? :D Tylko powiedz mi skąd one maja wiedziec czy sa chore czy nie, jeżeli nie robią sobie badań. :o🖐️

Gość czyli wniosek z tego ze obecne
trzydziechy raczej sa "porzadne", a obecne malolaty "puszczalskie"

Gość osiemnastka do kwadratu
Hej ja mam obecnie 36 lat a dotychczas miałam - kochałam się z 6 cioma facetami - ten 6 to mój mąż.

Gość Dwoch
z drugim jestem od 10 lat.Mam 29 lat

Gość nasiii
22 lata, spałam z 5 facetami. Pierwszy raz w wieku 19 lat. Z 4 byłam w związku. Czy żałuję? trochę... chociaż może nie powinnam

Gość bomba w torcie
"Prawiczek z wiarą" sam jestem facetem, co prawda dobijajacym do 30stki, ale powiem Ci jedno. Wyluzuj sie troche chlopcze,naprawde,troche melisy powinno pomoc.Nie chce Cie tu obrzucac inwektywami,bo nie o to chodzi. Twoje dziewictwo,Twoja sprawa. Nie staraj sie jednak wmowic innym,ze postepuja zle. Seks to wspaniala rzecz, na razie nie dane CI bylo tego przezyc,ale jesli bedziesz polowal na dziewice i wkurzal sie na Bogu ducha winna dziewczyne,ze miala kogos przed Toba, to swiadczy tylko o Twojej niedojrzalosci. Zycze Ci lepiej fajnego zwiazku a nie szukania dziury w calym. Malo jeszcze wiesz (choc i ja tu nie jestem jakims medrcem z broda), ale z takim podejsciem daleko nie zajedziesz. I nie denerwuj sie tak...od tego nie staje :) Pozdrawiam wszystkich!!

bomba w torcie co Ty brałes chłopie? Czy ja zniechęcam kogokolwiek do seksu? Zawsze piszę, ze każdy niech robi co chce. 🖐️ To oni staraja mi się wmówić, że nie mam prawa wymagać dziewictwa, bo to złe. :o🖐️

Gość bomba w torcie
Niech kazdy robi co chce..ale kobiety ktora miala kilku facetow juz bys nie chcial. Zatem zaprzeczasz sam sobie, bo gdybys szanowal czyis wybor takie dywagacje nie mialyby w ogole racji bytu.

Gość trakaka
a ja mam 21 lat i 11 facetow w tym jeden staly zwiazek trwajacy 3 lata, zaczelam tak szalec po zerwaniu z nim, studenckie imprezy itp ale nie zaluje;) teraz tez mam stalego partnera i mysle ze tak zostanie:)

Gość ah_te_KobietyPrawiczek
Prawiczek a miałeś kiedyś dziewczynę?

"Niech kazdy robi co chce..ale kobiety ktora miala kilku facetow juz bys nie chcial. Zatem zaprzeczasz sam sobie, bo gdybys szanowal czyis wybor takie dywagacje nie mialyby w ogole racji bytu." To jest nielogiczne. :o🖐️ To że nie chciałbym takiej na partnerkę nie znaczy, ze nie szanuje ich wyboru. 🖐️ Człowieku Ty mylisz pojęcia. 🖐️ Brakiem szacunku z mojej strony byłoby wyzywanie ich od dziwek itp., a nie niechęc do wiązania się z nimi. :o🖐️ To już kwestia preferencji, a nie szacunku. To ze ktoś chce tylko blondynki nie oznacza przecież ze nie szanuje brunetek i faktu, ze nie chcą się przefarbowac na tleniony blond. :D🖐️

Gość glistha69
22 lata i jeden jedyny.

Gość malum necessarium20
20 - dwóch

Gość życie erotyczne....
mam 30 lat, facetów 5, w tym 3 to stałe związki.Piątym jest obecny partner, z którym jestem 6 lat.

Gość . bono
jestem prawiczkiem i nie miałem żadnej i to mnie boli.

Gość gggggggggghhhhhhhhiiiiiiiii
mam 31 lat ,miałam koło 200.