Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przewał

przewalone,

Polecane posty

Gość przewał

się dziewczyna, niesamowita jest, właściwie to chyba studia skończyłem tylko dlatego ze chciałem na nią codziennie patzrec, więc chodziłem na zajęcia. podobno nie mogę się zakochać ( mam jakieś uszkodzenie w mózgu) ale ona cudowna jest, zaniedługo sie hajta z tego co słyszałem. Chciałbym jej napisać życzenia i w ogóle podziękować ze miałem okazje kogoś takiego poznać... akle głupio mi troche, nie chce do zajętej dziewczyny czegos takieog pisać, żeby głupio nie wyszlo. Pisze na jakimś forum, bo wiadomo, ze na zywo a nikim raczej o takich rzeczach gadał nie bede, a musze z kimś pogadać ;/

Gość voeux
Jeżeli rozstaliscie się w zgodzie- bez mszenia się. żyszycz jej naprawde dobrze...to napisz.

Gość przewał
własciwie to po prostu rozstalismy sie bo wyjechalem, tak dziewczyna dla mnie za dobra by byla. Najchętnej bym normalnie z nia porozmawial , w weekendy pracuje w knajpie jazzowej, właściwie to ona nadaje temu miejscu klimat. Napisze, chociaz nie chce żeby mnie za jakiegos świra czy frajera miała ;/

Gość przewał
kurde chodze w kółko po pokoju jak idota ;/ mialem inne rzeczy robic;/ sam fakt ze o tej porze w domu siedze, jest dziwny ;/ ale wlasciwie nie potarfie sie zając niczym ;/