Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanyy

w jakim kraju szukać atrakcyjnych kobiet?

Polecane posty

Gość zalamanyy

mam już dość daremnego szukania w naszym kraju - same tłuste albo brzydkie szkarady, na dodatek głupie, biedne i wymagające nie wiadomo czego :( zwracam się o pomoc - w jakim kraju poszukać partnerki?

Gość szukaj w anglii tępy baranie
!!! :O

Gość kakamisia
a co masz do polek?

Gość OOOOOOOOOOO jk
myślę że jak dla ciebie to ukrainka wystarczy :D i to aż za nadto będzie, no ewentualnie kambożdża irak i te sprawy :D

Gość Rudzia26
Jedź do nie Niemczech, tam są same laski w rozmiarze XXXL z domieszką potu w rozlazłych worach!

Gość L--O--L
Proponuje w jakims biednym kraju Afryki -szczuple beda, bo jedzenia brak, wymagan finansowych pewnie tez stawiac nie beda, zadowola sie jak je nakarmisz. Pytanie tylko czy nie powinnes zaczac poszukiwan od wizyty od pani - psychiatry lub psychologa. Normalne to Twoje ogloszenie nie jest!

Gość cded3e222
alenumer masz jakiś gust wypaczony wszyscy wolą polki Co ty za bzdury wypisujesz. Wszyscy przynajmniej raz w tygodniu piszą, że Polki to zaniedbane szmaty i dziwki

Gość sdww332
Ja zamierzam sobie upolować Słowenkę, albo Chorwatkę :) Nie to, zeby były jakieś specjalnie wyjatkowe, ale chcę tam osiąść.

Gość brokuł zielony
o prosze jareczek znowu leczy kompleks małego fiutka na forum :) każda ucieka od niego więc szuka za granicą :D 🖐️

Gość vrefrfer24322
Czeszki mają jedna wadę. Też są wyrachowane i łase na pieniądze, ale przynajmniej są ładniejsze i bardziej zadbane niż Polki. Częściej też odwiedzają fryzjera.

oh jak dobrze ze nie jestem pelokrwistą polką ! Jarek zal mi Ciebie :classic_cool: lubimy prowokowac, co?

Gość Jarek84a TY z ktorej połki

Gość L--O--L
Panowie wy naprawde jestescie tacy ograniczeni czy tylko takich udajecie ? Malzenstwo z Ukrainka bedzie na 100% szczesliwe, Czeszka na 100% bedzie ladna a Amerykanka na 100% bogata. Gratuluje toku myslenia. P.S Nie dziwie sie,ze musicie szukac poza granicami, obawiam sie tez, ze musicie zaczac na innej planecie ?

84...masz taki sam problem jak Polki...każdy Polak ma piwny bęben...nie dba o siebie, jest nie obyty w świecie...aż strach się z nim pokazać za granicą :O masakra :O

Gość hjsd emfr burak z cioebie

Gość L--O--L
Jarek.84 - Twoja wypowiedz jest tak glupia,ze pozostawie bez komentarza. Odpowiedz mi tylko na pytanie ile znasz cudzoziemek, ale tak szczerze? LOL

Gość do jarusia
Jarek84 Zamiast pomstować na forum, to jedź do Czech, Ukrainy lub Rosji i przywieź sobie piękną i szanującą się Czeszkę, Ukrainkę lub Rosjankę? Dlaczego tego nie zrobisz? Droga wolna! Może dlatego, że żadna by cię nie chciała, amancie z bardzo średnio-górnej półki?

Gość do jarusia
Skoro mieszkasz w Wiedniu, to znajdź sobie jakąś austriacką Frau, która nie będzie raziła twojego poczucia estetyki. A co w tej Austrii robisz? Na zmywaku stoisz, czy na szmacie jeździsz?

Gość Z pochodzenia rosjanka
Panowie ja jestem pol rosjanka,pol polka. Po babci rosjance mam urode :). Charakter raczej polski :(. Powiem wam jedno, ze na zabieganie mezczyzn o mnie nie narzekam. Moge sobie wybierac i przebierac, ale...............za nic w swiecie nie zwiazala bym sie z POLAKIEM!! Wy nie potraficie szanowac kobiety a slub bierzecie tylko dlatego, ze mamusia wam kaze :). Kobiety ze wschodu sa naprawde piekne i zadbane ale czy jestescie naprawde az tacy glupi, ze myslicie, ze one leca na POLAKOW ?! Smiech na sali :D. Moga wybierac z calej UE I USA , faceci z kazdeg kraju, oprocz Polski sa kulturalni, zadbani i bogaci. Po co im chamski bidak z Polski :)

Ja tak zrobię. Tyle, że raczej nie wrócę do kraju :classic_cool:

Gość L--O--L
Jarek.84 - mam nadzieje,ze znajdziesz jakas zagraniczna zone - szkoda byloby, zeby jakas Polka trafila na takiego imbecyla, ktory uwaza,ze wysportowana sylwetka to najwieksze osiagniecie zyciowe. Niech sie inne mecza z kretynem o umiesnionej sylwetce, i wyjatkowo ograniczonych pogladach. GOOD LUCK :-)

Ja tu czegoś nie rozumiem ! Wymaganie macie wysokie, ok. /wasze prawo ALE CO WY SOBĄ REPREZENTUJECIE?? / MOŻE TO WY JESTEŚCIE WYPACZENI I DO ...T...A

Z pochodzenia rosjanka Polacy też by się z tobą nie związali. Mogli by co najwyżej raz Cię przelecieć i to wszystko.

Jarek tez mieszkalam w Wiedniu:P a autriaczki ci sie podobaja, czy tez szkarada??:classic_cool:

hm a ja mysle ze powinienes poszukac w Urugwaju!!!!!!! Fajny kraj wiec bedzie najlepiej jesli sie tam zaraz wyniesiesz!

Gość na reszcie słowo prawdy
Z pochodzenia rosjanka Popieram! To jest również zdanie większości Polek o swoich rodakach :)

Gość nareszcie słowo prawdy
:)