Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MSAS

Zmiana operatora tv

Polecane posty

Gość MSAS

witam, chciałbym zmienić operatora tv, na innego, gdzie jest dużo kanałów dla dzieci. mam synka 6-letniego, ale obecnie mało jest bajek. macie jakieś pomysły ?

Gość calineczka00
A gdzie teraz masz tv? Z tego co ja wiem to w każdej sieci kablowej masz kanały z bajkami i kreskówkami. Miałam przez ostatnie lata umowy z 3 operatorami (aster, upc i teraz vectra) i najwięcej kanałów dla naszych pociech jest w vectrze. Masz minimini, zigzap, babytv, disney chanell, cartoon network, jetix, kidsco, i jeszcze jakieś inne. Wejdź sobie na stronę operatorów i sam porównaj jakie mają programy.

Gość MSAS
mam w aster, ale jest mało edukacyjnych. rzeczywiście więcej w vectrze jest. masz jakieś pakiety tam?

Gość Wolfik223
tak Vectra ma sporo programow z kreskowkami a teraz ma wejsc na rynek w warszawie i musi dostosowac sie do warunkow rynku na ktory wkracza wiec bedzie musiala jakies niezle nowe pakiety o niskich cenach wymyslic zeby wejsc z hukiem i pozbierac ludzi od innych operatorow

Gość mama Zosi 2
Moja córa mi rośnie i coraz bardziej interesuje się telewizją. Mamy tylko mini mini i cn w obecnym pakiecie kablówki. Teraz zamierzamy zmienić operatora, bo chcemy tv mieć w pakiecie z i

Gość mama Zosi 2
z internetem. Sprawdzałam ofertę kilku operatorów. Każda się czymś wyróżnia, wszyscy mają jakieś specjalne oferty i promocje. Jednak jeśli chodzi wylącznie programy dzecięce to wygrywa Vectra.

Gość ginka26
A jak cenowo przedstawia się oferta Vectry na tle innych operatorów? Pytam się, bo też zastanawiam się nad nowymi programami telewizyjnymi, także i tych dla dzieci:) Czasami też lepiej wybrać od razu operatora 3 w 1, to wychodzi w sumie taniej.

Dziewczyny! Sama tez mam male szkraby ktore uwielbiaja jak kazde dziecko ogladac telewizje. Na dobranoc puszczam im bajki z plyt do sluchania a w ciagu dnia moga obejrzec swoje ulubione programy. Rzeczywiscie z tymi kanalami dla dzieci jest tak ze bierzemy jakis pakiet w ktorym dla dzieci jest jeden czy dwa kanaly, jak w moim przypadku. Siostra wziala pakiet vectry i bardzo jej odpowiada.Placi za 3 w1 chyba 120zl a programow dla dzieci jest sporo i dla mamy tez cos sie znajdzie:)dlatego polecam

Gość mama Zosi 2
ceny wszędzie są podobne. zresztą muszą być, bo inaczej nie byłoby konkurencji. jeśli ktoś planuje zmianę operatora, to najlepiej niech porówna oferty na stronach www poszczególnych firm.

Gość a jjjjjjja
mam plsat cyfrowy płacimy 38 zł i mamy sporo kanałów dla dzieci, szczególnie cbebece czy jakos tak tam jest sporo dla małych dzieci

Gość kasinka79
A jak tam jest z programami dla nas, dziewczyny? Jeśli oprócz programów dla dzieci, są dla nas TVN Style, Kuchnia.TV, BBC Lifestyle, to jak dla mnie - jest ok.

Gość mama Zosi 2
dla nas też całkiem spoko. wszystko, co wymieniłaś jest, tylko w różnych pakiecikach. myślę, że dla każdego znajdzie się coś dobrego :P

Jest dużo dziecięcych programów co pozwala raz na jakiś czas odetchnąć na 10 minut od małego brzdąca :)

Gość alusia23
Zauważyłyście, że jak dzieciak przyklei się do telewizora to jak zahipnotyzowany. Czasami sama jestem pod wrażeniem jak moja siostra włącza synowi kanał z bajkami i nagle cisza Hubercik zniknął, a my mamy czas, żeby sobie pogadać. Szeroki wachlarz kanałów dla dzieci to teraz podstawa!

Ja osobiście sam z kreskówek nie wyrosłem i Cartoon Network oglądam w jak tylko mam trochę niepotrzebnego czasu:) Krowa i Kurczak, Johny Bravo- klasyka:)

Gość JohnnyB
Fakt całkiem przyjemne progarmy maja dla dzieci ale takze edukacyjne, Zestaw Discovery, bbc knowledge, Viasat History. No i chyba wszystkie dostepne w polsce programy dla dzieci, ale i tak Hyper ktory leci chyba od 22 po zig zap'ie jest najlepszy calkiem fajne animki tam leca. Tylko mam nadzieje ze Vectra jak wejdzie to obejmie odrazu i moja dzielnice

Co jak co ale telwizja potrafi zaczarowac dzieciaki i nie tylko:)ale wiadomo musi byc jakis umiar! nie wyobrazam sobie posadzic mojej Oliwki przed telewizorem na caly dzien jak to robie niektore bardzo madre mamy. Wiem ze w vectrze jest sporo kanalow dla 7 latkow bo moi rodzice maja i corka nie wie co ma ogladac. A tak w ogole to nie orientujecie sie czy leci gdzies w tv "Bylo sobie zycie"albo "byli sobie odkrywcy"??

zależy jaka vectra, bo ja mam i dla dzieci jest tylko minimini, jetix i jetix max

Gość JohnnyB
siaśka30 nei wiem czy leca akurat te bajki-popularno naukowe - ale www.program.vectra.pl/ tu masz wszystko razem z wyszukiwaniem bajek, a jak nei znajdziesz pozostaje pobrac wersje "edukacyjna" z internetu. I tak trzeba jeszcze troszke zaczekac az ruszy oficjalna oferta dla nowych klientow wawie.

Gość wiktorekr
Najgorsze to czekanie, ja tam bym już chciał poznać konkrety, no ale wiem lepiej dać im chwilę na zastanowienie się nad ofertą. W sumie to wydaje mi się, że już niebawem powinni zarzucić jakieś info u siebie na stronie.

Gość pat66
A przeglądaliście te pakiety, które są na stronie Vectry? Bo ja spojrzałam pobieżnie i znalazłam jakieś nowe i dodatkowe kanały, a nie mogę wyklikać całej listy. Pewnie w razie czego i tak będę brała ten najbogatszy.