Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OlgaKa

Czy jak facet nie zazdrości to nie kocha?

Polecane posty

Nawet jeśli mój facet by mnie puścił na wesele z moim znajomym, to bym nie poszła.. Nie czułam bym się dobrze. otoz to, dlatego pytalem autorke czemu poszla mimo, ze sama by swojego faceta nie puscila

Gość droga autorko
jesli sie kochacie to się ciesz, bo będziesz miała fajne zycie. Mój mąż nigdy nie byl o mnie zazdrosny, bo znalazł sobie żonę której ufał i ufa. gdyby racje mieli wypowiadający się , że brak zazdrosci = brak miłości to chybaby się nie ożenił, prawda? Dzisiaj jesyeś 22 lata po ślubie, chodzę zawsze tam gdzie chcę i z kim chcę. on tylko miał troszkę peszka, bo ja mu na to nigdy nie pozwalałam i nie pozwalam, a on kornie się godzi. Tak, że widzisz nawet w malżeństwie można byc na innych zasadach!

Gość zakołysanka
Moj facet z ktorym jestem od pol roku zachowuje sie identycznie, dziwnie czuje sie ze swiadomoscia ze on w ogole nie jest o mnie zaz drosny. W dodatku czesto oglada sie za innymi dziewczynami, jest mi przykro i nie wiem co mam o tym myslec, wszyscy moi"eks" zachowywali sie inaczej;\

Moj ma tak samo. w ogole nie jestes zazdrosny i tez mnie to dreczy. Pytalam sie go nie raz o to, to mowi ze ufa mi i wiem ze nic glupiego nie zrobie a jak zrobilabym to by mnie rzucil i ze mam nie zawracac mu glowy takimi bzdetami. Tez szukam dziury w calym, nie wiem po co.

i jeszcze dodal zebym nie szukala problemow ktorych nie ma, tylko cieszyla sie faktem ze chcemy ze soba byc :o