Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takamalamalinkakalinka

WRZESIEŃ - kto zaczyna starania ????????????????????????

Polecane posty

KAROLINKA JUŻ JESTEM - dziękuję, że jesteś z nami. Twoja historia bardzo mnie podbudowała. Staram się od kilku lat, bezskutecznie... :( Pozdrawiam.

No to i ja się dołączam:):)Staram się już jakiś czas ale tak w sumie bez konkretów he he:)Od pażdziernika zaczynam porządnie brać się do roboty.....miałam nadżerkę kilka lat temu, pobierali mi też wycinek po bardzo złej cytologii ale wszystko oki....jakiś czas temu miałam międzymiesiączkowe krwawienia po stosunku ale wszystko się uspokoiło i chyba czas zacząć....zakupiłam zestaw testów owulacyjnych:):)Folik łykam .....ginekolog kazał mi mierzyć temperaturę rano....i mam zapisywać:(....

Gość onaaa24
witam ,czy szanse na zajscie w ciąze sa duze kiedy kochalam sie z narzeczonym bez zabezpieczenia w 12 dc i troche dostalo sie we mnie ? 15 dc byla /miałalbyc owulacja

cześć dziewczyny - ja już po starankach - udało się w sierpniu za I razem, a jeszcze w lipcu miałam operowane oba jajniki - więc uszy do góry, bo nadzieja umiera ostatnia. Co do plamień międzymiesiączkowych po stosunku to ja właśnie przy takich plamieniach zaszłam ;) - najprawdopodobniej to plamienia okołoowulacyjne, bo po owulacji ustały, a potem tylko pojawiło się troszkę plamienia przy impantacji zarodka - jakiś tydzień później. Dziewczyny nie zrażajcie się niczym - idżcie na żywioł tak jak my z mężulkiem - codziennie dobre winko i seksik, no też było fajnie bo to były wakacje.... więc i gorąca grecka plaża, ale bez niej też się uda na pewno. Poecam romantyczne wieczory przy winku. paaa i trzymam za was kciuki

Gość premiówka
jejku dziewczyny, trzymajcie za mnie kciuki pisałam wcześniej iż rozpoczęłam starania od września - dziś 36 dzień, okres nie nadchodził więc zrobiłam wczoraj test - wyszedł pozytywny. Tak się cieszylam, że nieprzespałam nocy i ciężko było wysiedzieć w pracy. Ciągłe myśli ... aż pomyślam że to może błąd testu i kupiłam teraz drugi, dla pewności inny innej firmy. Mam nadzieję, że nienapaliłam się za bardzo, ale ten też pokazał dwie kreseczki. \ Zawsze sie zastanawiałam jak on pokazuje tą drugą kreskę i teraz wiem, po prostu paseczek zalał się najpierw cały różem ;) jestem strasznie szczęśliwa i jednocześnie boję abym się nie rozczarowała

ja sie nie staram, na dniach powinnam urodzic :) ale staralismy sie z mezem ponad 2 lata i nie wychodzilo, w koncu zrezygnowalismy,postanowilismy ze poczekamy jeszcze z rok i sprobujemy...po 3 mies okazalo sie ze jestem w ciazy :D mysle ze wtedy kiedy sie nie udawalo dzialala jakas blokada, a pozniej kochalismy sie juz dla przyjemnosci nie myslac wogole o dziecku i sie udalo :) sprobujcie zapomniec ze pragniecie dziecka i nie starajcie sie na sile tylko kochajcie sie z partnerami.

zycze powodzenia wszystkim przyszlym mamusiom, wierze ze wam tez sie uda tak jak mi :)

byłam u ginekologa, ale stwierdził ze jeszcze za wcześnie by mógł stwierdzić ciążę. Niestety ni zrobił mi nawet usg, wiec nadal nie ma pewności czy wszystko jest w porządku ponieważ boli mnie brzuch, więc mam duphaston na utrzymanie. I jak powiedział lekarz jeśli testy wyszły pozytywnie to "mam traktować się jak ciężarną Zycze wszystkim dziewczynom na tym watku szybkiego zafasolkowania :)