Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulaaaaa

tabletki antykoncepcyjne a możliwośc zajścia w ciąże

Polecane posty

jeśli brałaś zgodnie z ulotką i zaczęłaś nowe opakowanie we właściwym dniu, to możliwość masz taką jak zawsze- poniżej 1% ;)

Gość podejrzliwa24
a rozumiem juz o co ci chodzi:) ja w sumie niechcialam czekac gdyz nie dosc ze kompletnie nie mialam ochoty na sex, to bez nawilzacza sie nie moglo obejsc i mialam ochote za kazdym razem powiedziec swojemu partnerowi zeby juz skonczyl;) no i oczywiscie ten bol nog, uczucie jakby lydki byly z kamienia (wczesniej tak nie mialam). a co do sexu w trakcie przerwy, twoja dziewczyna jest zabezpieczona

najlepiej poczytaj dobrze ulotkę,albo idź na rozmowę do lekarza.ja powiem tyle:biorę już półtora roku,kochamy się codziennie,mąż kończy w środku i nic.parę razy zdarzalo mi się zapomnieć tabletkę-biorę codziennie o 18 ale zapomniałam i brałam następnego dnia po 6 rano.

Gość Marta91
Hej.;) Mam 18lat od 5 dni biorę tabletki antykoncepcyjne, ginekolog mówiła że działają od pierwszej tabletki, przed pierwszym użyciem tabletek kochałam się z chłopakiem, jednak użyliśmy prezerwatywy. Dziś też to robiliśmy. Teraz od tych kilku dni jestem jakaś ospała, mam napady że chce mi się jeść a raz w ogóle nie mam ochoty na jedzenie jak na nie patrze to aż mi wymiotować się chce, mam jakiś dziwny brzuch czuje się jak "gruba krowa" jest taki jakby wzdęty, piersi też wydają mi się jakieś inne. Czy jest wielkie prawdopodobieńśtwo że jestem w ciąży, czy po prostu to skutki działania t ych tabletek

Gość falka25
Jeśli mimo brania tabletek boisz sie zajść w ciążę odstaw je. Nie ma co się truć. Stosujcie prezerwatywę, a Ty określaj sobie dni płodne. Teraz są takie fajne mikroskopy owulacyjne, które je okreslają. Wtedy się nie kochajcie w ogóle.

Gość gość
Mam pytanie. Biore tabletki od pieciu miesiecy, nie zapomnialam o zadnej tabletce i zawsze biore o tej samej godzinie. Moj chlopak nigdy nie koczy we mnie. Czy jest mozliwosc, ze moge zajsc w ciaze??? Prosze oszczere odpowoedzi. Pozdrawiam.

Gość gość
Boże, widzisz i nie grzmisz. Ty wiesz w ogóle cokolwiek na temat działania tabletek?

Gość gość
Witam ja biorę tabletki od 13 dni i szczerze no chłopak doszedł już nie raz we mnie. Są to tabletki Daylette jednak zastanawiam się czy w ciąży przez to nie będę .