Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamaoskara

moj syn7msc niechce jesc mleka modyfikowanego

Polecane posty

prosze mamy doradzcie co mam zrobic moj syn nie chce jesc mleka kombinuje juz na wszystkie sposoby podsypuje mleko roznymi kaszkami smakowymy,kleikami karmie z łyżeczki ale i tak wyczuje ze to jest mleko i wypluwa lekarka kazała mi zmienic mleko na NaN ale strasznie czesto robi po nim kupy wiec kazala odstawic, i dalej probowac podawac bebiko;/. Do tej pory jadl bebiko1,2 i tak naprawde niewiem juz co robic zeby jadl to mleko. Ogółem je rozne zupki owoce mieso warzywa ale mleko ma wszystki witaminy i naprawde zalezy mi na tym zeby zaczoł normalnie jesc prosze bardzo o pomoc!!! Moze jest jeszcze jakies mleko ktore mogla bym podac?

może spróbuj z innym mlekiem: bebilon, enfamil, humana, hipp. a jak nie będzie chciał to trudno nic nie poradzisz! ja odmówiłam mleka w wieku 3 miesięcy. póxniej mama robila mi leciutki budyń i tylko budyń jadłam :) do dziś nie wypiję samego mleka! za nic na świecie nie ruszę!!!

moja tak robila jak zaczely isc zabki, po kilku dniach przeszlo i znowu zaczela pic mleko, staraj sie dawac mleko na spiocha

moja tak robila jak zaczely isc zabki, po kilku dniach przeszlo i znowu zaczela pic mleko, staraj sie dawac mleko na spiocha

a moje dziecko zakonczyło picie "czystego"mleka w wieku 5 m-cy.Mogło nie jesc a nie wypiło.Potem tylko kaszki i to takie gęste,że łyżka aż w nich stawała.Teraz ma kilka lat i nabiału niecierpi

Spróbuj z Enfamil Premium . Moja córcia pije je chętnie - 210 ml rano i 210 ml a wieczór , niczym nie zageszczam . Przesypia całe noce . Moja siostra miała ten sam problem co Ty , jej córka nie chiała tknąc mleka odkąd skończyła 3 miesiace , a teraz ma 8,5 miesiaca - wciskala jej Bebilon comfort od urodzenia , potem zmieniła naNAN. I nic - ledwo wypijała w płaczach 30 ml . Poleciłam jej Enfamil i mała zaczeła wypijac 120 ml - co i tak jest sukcesem .Lepszy rydz jak nic...