Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Street_man

Blogujące rodzinki

Polecane posty

Cześć, Szukam mamy i tatusiów, którzy wspólnie ze swoimi pociechami blogują o swoich codziennych dokonaniach. Nie owijając w bawełnę chcielibyśmy takim blogowym rodzinom wysłać mazaki, kredki i długopisy, żeby nam coś namalowali (wszystkie pisaki zostają dla Waszych pociech). Rodziny już w taki sposób się z nami bawią, dostaliśmy 6 obrazków, jednak myślimy o stworzeniu większej galerii (Wasze małe arcydzieła będą widoczne w sieci, dzięki czemu będziecie się mogli pochwalić, że Wasze dziecko było najbardziej uzdolnione ze wszystkich bawiących się z nami ) Jeśli więc, prowadzisz bloga pochwal się nim w tym wątku. Pozdrawiam

Gość tinturintu
mysza nosimy takie same nazwisko i tez jestem ze slaska

bo to slaskei nazwisko :D a raczej czesko-slaskie:> moj maz wczesniej mial dziewczyne o tym samym nazwisku nawet :D

Gość tinturintu
no popatrz:) moze chodzilam z T woim mezem bo to moje panienskie nazwisko:p zartuje oczywiscie ale za to pozdrawiam serdecznie

:D:D dostalam paczuszke i bardzo dziekuje w imieniu Tadzia najbardziej spodobaly sie kredki, ale mazaki tez sa ok :D:D zrobilismy juz pierwsze rysunki, niestety niewiele one przypominaja ale jakze piekna abstrakcja :D:D w sumie od czegos trezba zczac, poskanuje to beda na blogu na pewno, a firma STABILO ma u nas duzy plus pomimo ze moj maz pracowal do niedawna w konkurencji bo w Schneiderze

Bardzo nam miło, że udało nam się wspólnie bawić! No i jestem ciekaw abstrakcji Tadeuszka :D