Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stilla

Problem z nową kobietą eks męża

Polecane posty

Jestem po rozwodzie. Mam córkę która ma 8 lat. Były mąż z tego względu że w tygodniu czasu nie ma, zabiera córkę do siebie dwa razy w miesiącu na weekend. On mieszka ze swoją nową wybranką serca. Córka w ten weekend była u nich. Wróciła smutna, jakaś poddenerwowana. Dopiero dziś udało mi się wyciągnać z niej powód takiego humoru. Chodzi oczywiście o tą kobietę. Gdy eks nie widzi i nie słyszy tamta kobieta wmawia dla córki, że jej ojciec już jej nie kocha, że jej nie chce, że lepiej by było aby nie przyjeżdżała już do nich bo jej ojciec ma już nową rodzinę i będzie miał nowe dzieci. Jak załatwić taką sprawe?

A corce wytlumaczyc ze tata ja kocha i zawsze bedzie kochac, i zadna pani tego nie zmieni.

Gość mój facet ma dziecko...
z poprzedniego związku i jak słyszę o takich zachowaniach to mi się nóż w kieszeni otwiera... Nie wyobrażam sobie jak trzeba być podłą żeby wmawiać takie rzeczy dziecku :(

Gość zvcs z
najpierw pogadaj z ex mezem, powiedz czego sie wasza corka boi, co jej nagadala tamta itd. powiedz mu zeby pogadal z corka i zapewnil ja ze ja kocha i bedzie kochal bez wzgledu na wszystko. i powiedz mu zeby pogadal ze swoja obecna. a potem ty pogadaj z jego obecna i powiedz jej ze jak nie przestanie ci dziecka straszyc i wmawiac mu takie histryjki to jej z zycia pieklo urzdzisz jak moze tylko byla kobieta, a poza tym niech sobie pamieta ze ty tez bylas jkiedys jego zona i tylko to swiadczy, ze w przypadku tego faceta kobeta przy jego boku nie jest czyms trwalym i niezmiennym ... niech sie zastanowi tez nad tym, zwlaszcza jezeli chce miec z nim dzieci ...

Gość capito
Absolutnie nie ukrywaj tego przed mezem, bo tym sposobem pomagasz tej zolzie. Zapros eksa do waszego domu, usiadzcie w trojke i niech corka(corka, nie ty!) mu powie, co opowiada jej jego nowa wybranka serca. Tobie moze nie uwierzyc, ale corce uwierzy, chyba, ze jest maksymalnie zaslepiony!

Gość małama jedna
wlej jej

Gość a jak maz nie uwierzy
i powie ze chce sie zemscic i głupoty wymysla? lepiej niech córka powie tacie co ta pani jej naopowiadała. To juz duza dziewczynka jest a wtedy tatus uwierzy.

No własnie, tego się obawiam. Że gdy powiem ja coś im to ona wszystkiemu zaprzeczy. A i nie wykluczam sytuacji , że kobieta zaprzeczy anwet słowom córki gdy ona to powie. I dlatego nie wiem co z tym fantem zrobić. Z tamtą nie ma o czym rozmawiać, ma ledwo 19 lat i uważa, że ona jest pępkiem świata.

Gość bukaa
Z tamtą nie masz co rozmawiać, bo przecież wie, że robi źle, a jednak tak postępuje. Twoje prosby niczego nie zmienią. Jedyne wyjście to usiąść w trójkę i porozmawiać. Gówniara weszła w związek, do którego nie dojrzała (pewnie była kochanka i wpadła), a teraz walczy z dzieckiem.

I tak tez zrobiłam... Zaprosiłam go do nas a córka powiedziała mu co tamta jej naopowiadała. I wkurzył się... ale na mnie. Powiedział, że jestem podła, że mące dziecku w głowie, że sie nie spodziewał, że wykorzystam dziecko to odegrania się na nim bo na pewno tamta nic nie mówiła tylko ja tak kazałam córce powiedzieć...

Gość Głupi ptak

Gość a czego spodziewalas sie po
facecie ktory zostawia zone i dziecko i zabiera sie za 19-latke?