Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupieffffff

czy dam rade kupic suknie w ciagu miesiaca??

Polecane posty

Gość kupieffffff

jestem szczupla , 38 rozmiar, 170czm wzrostu , czy kupie suknie slubna w salonie w ciagu miesiaca??

Gość sdf
kupic-przypuszczam,ze jak maja na stanie to tak. zamowic-na pewno.ja wybralam i zamowilam w ciagu 1 dnia.

Gość kupieffffff
bede miec miesiac do slubu , gdyby nie mieli na stanie , to czy zdaza sprowadzic , uszyc??

Gość szurabura
A nawet w ciągu jednego dnia, jeśli nie trzeba będzie skracać :)

Taką "wystawówkę" lub na Allegro. Od podstaw raczej ci w tym czasie nie uszyją. Ja bym nastawiała się na kupno na Allegro - suknie raz użyte, odczyszczone i za 1/2 ceny albo mniej.

zalezy od salonu, np w Madonnie to watpie, kolezanka zamawiala model Demetriosa 3 mce przed slubem i juz jej mowiono ze przyszla w ostatniej chwili. Moze bedziesz miec szczescie i beda miec suknie akurat na ciebie na skladzie, ale na to ciezko liczyc. Pytanie czy masz swoj wymarzony model czy srednio ci na tym zalezy, byle suknia byla ladna. W malym salonie panie powiedzialy mi ze uszyc moga i w tydzien, pod warunkiem ze nie maja innych pilnych zamowien.

Gość masarka....
Madonna to niezłe cyrki z tymi sukniami odprawia i nabija klientki w butelkę. Ja też się obawiam, bo zamówiłam suknie pół roku temu, ale wyszła troche inna niz bym chciała i też w sobote sie okaże czy nie bedę szukać innej - a do slubu 3 tyg.

Gość upupupuuuuu
Masakra z jakiego maista jestes?