Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ozna

3 minutowe odchudzanie

Polecane posty

Hej dziewczyny.Przy chorowało mi się nieźle.Dopiero od kilku dni czuję się lepiej.Oczywiście nie miałam czasu na ćwiczenia,ale dietka jest,waga stoi w miejscu,ale to nic.Najważniejsze,żeby nie było więcej.Unikam słodyczy,jem regularnie,a na cwiczenia nie wiem,kiedy znajdę czas.W sumie jestem w ciągłym ruchu,więc narazie musi wystarczyć.Pozdrawiam i życzę sukcesów....

Gość ruffrydersgirl
a ja dzisiaj pobiegalam ale nie trzymam sie diety staram sie jesc regularnie i unikam slodkiego ale czasem z roznym skutkiem:)

Gość herbaciana roza
Witam wszystkie kolezanki. Waga stanela na 97, 7 kg i chyba przez pare dni nic sie nie zmieni. Wczoraj rozcielam sobie dlon myjac szklanke, lekarz zalozyl mi 10 szwow i kazal duzo odpoczywac i nie meczyc sie, by rana szybko sie goila. Mialam duzo sczescia, bo nie rozcielam zyl, chociaz bylo blisko... Pozostaje tylko zdrowe odzywianie, cwiczenia sobie odpuszcze na pare dni zwlaszcza ze wszystkie rany, siniaki itp dlugo mi sie zawsze goily, wiec poslucham lekarza. Pozdrawiam i zycze innym wytrwalosci:)

Gość ruffrydersgirl
o kurcze roza to uwarzaj tam na siebie, zdrowka zycze. Ja coz wzloty i upadki mam handre od paru dni wiec sie to zauwarza w moim jedzeniu. jutro ide pobiegac po moim pierwszych biegach ledwo sie ruszam ale bede dzielna!

Gość herbaciana roza
Wlasnie wrocilam od lekarza;rana slabo sie goi:( Kiedy wyjal mi 3 szwy zaczela sie rozchodzic, wiec reszty nie wyjal i kazal przyjsc za tydzien:( Lekarz powiedzial, ze normalnie szwy wyjmuje sie po 7 dniach a mnie po 9 nawet nie mozna, bo za slabo sie zroslo...Zle sie ten tydzien znowu zaczyna. Waga stoi w miejscu, dobrze ze chociaz w gore nie idzie... W koncu sie wypogodzilo, wiec pozwole sobie na spacery, cwiczenia odpuszczam do zdjecia szwow. A co u Was dziewczyny?

Gość ruffrydersgirl
a u mnie kicha jednym slowem mowiac:(nie cwicze bo nie mam czasu , zaczelam podjadac tez z nerwow troszke poza tym zabiegana jestem, prawko robie i wszystko na raz sie mi zwala na glowe ale damy rade :)musze !pozdrawiam!

Gość ruffrydersgirl
Czyzby jakas cisza przed burza?:) na naszym forum. Nie mam nic waznego do zakomunikowania poza tym ze padam z nog nie wiem czy to pogoda czy samopoczucie ale po prostu nie mam sily na nic wiec ....same wiecie:(chyba jakas depresja jesienna mnie dopadla:(

Gość trucha12145
działa a to polega nba tym że robisz ćwiczenia

Witam wszystkich, ponad 3 miesiące temu urodziłam śliczną, zdrową dziewczynkę. Niestety w ciąży niczego sobie nie odmawiałam a w szczególności słodyczy, to spowodowało, że przytyłam 24kg i z laski stałam sie wielorybem (przed ciążą 56kg). Po porodzie od razu ubyło mi 11 kg zostało więc jeszcze 14kg. Na diecie jestem dopiero od miesiąca. Nie jest to jakaś szczególna dieta jem mniej, regularnie 5 posiłków, mniej chleba, w ogóle ziemniaków, staram się wybierać chude produkty np. zamiast śmietanki do kawy - mleko 1,5%, zamiast śmietany 18% wybieram 12%, tłusty twaróg zamieniłam na półtłusty itd.. Wydawać by się mogło, ze są to małe zmiany ale w połaczeniu ze spacerami- min godzina dziennie oczywiście z wózkiem- są już rezultaty - 3kg. Moim największym problemem jest słabość do słodyczy, mój mąż żartuje, że jestem słodyczoholiczką:P. Jak już zacznę je jeść to muszę zjeść wszystko do samego końca:( . Starm się żeby w domu nie było nic słodkiego bo wtedy nie mam pokusy. Od wczoraj do swojego odchudzania dołączyłam 3 min ćwiczenia, będę informować jakie są efekty, a jestem dobrej myśli :D Pozdrawiam wszystkich i 3 mam kciuki.

Gość herbaciana roza
Szwy wyjete i wracam do cwiczen. Same spacery i dietka to niestety malo, wiec waga przez ten czas stala w miejscu:( Wlasnie ide do silowni, nawet sie stesknilam za cwiczeniami;(

Gość ruffrydersgirl
Żonkili zyjesz?!!!odezwij sie ! waga stoi i zaczelam biegac na biezni wiec wszystko czuje ale tak jak kolezanka mam problem ze slodkim nie zjadam co prawda wszystko do konca:)ale jednak nie mam silnej woli by ich sobie odmowic.Pozdrawiam i zdrowiej nam rozo!

Gość GRUBSON gruby
Witam wszyściutkich. Przyznam, że pierwszy raz w życiu piszę na forum, uff to niełatwe. Mam jedno pytanie, bo się trochę pogubiłam, Raz piszecie, że 3-minutówkę powinno się zaczynać od WOLNCH 30s. i tak na przemian a raz jest napisane, że od SZYBKICH-30s. Napiszcie proszę jak powinno być prawidłowo? Jestem gruba-trzeba nazwać rzeczy po imieniu, mam 35 lat i chciałabym WYGLĄDAĆ i mieć dobrą kondycję, zlitujcie się i napiszcie. No dobrze a teraz istota sprawy , moment.... idę się zważyć i hm...... 82 kg. Pozdrawiam i czekam na info.

Gość ruffrydersgirl
hej! zacznij najpiewrw od rozgrzewki np pajacyki , porozciagaj sie troche i zacznij 30s. szybko pozniej wolno na przemian. Powodzenia!

Gość herbaciana roza
Cos wolno idzie mi zrzucanie sadelka:( Z jedzeniem uwazam, cwicze kazdego dnia a waga spada baaardzo wolno. Dzis bylo 97,4, dobre i to. Moze przed zima organizm gorzej spala i zaczyna magazynowac. Blizna sie prawie zagoila, dzieki za troske:) Dzisiaj idziemy z mezem na taniec towarzyski, taki ruch to przyjemnosc:) Powodzenia i pozdrowienia dla kolezanek z forum:)

Gość GRUBSON gruby
Dla ruffrydersgirl podziękowanie za odpowiedź. Tak zrobię: rozgrzewka, potem szybko, wolno itd. dla Wszystkich pozdrowienia, a dla Niektórych : powrotu do zdrowia i wiele przyjemności z tańca :-)

Gość juja
Jak uwazacie czy stosujac te cwiczenia 3min/a potem je zwiekszac z czasem plus dieta czyli 0slodyczy czarny chleb i platki kukurydziane cornflakes zrobia cuda? chcialabym schudnac z 5kg..

Gość ... :)
3 minutowe odchudzanie naprawde działa po 2 tygodniach schudłam 6 kg POLECAM :)

i ja się przyłącze... w sumie od 3 dni się odchudzam :) MŻ i ćwiczenia... teraz właśnie dodam 3 min szybko wolno.. i tak myślę czy można na rowerku to i później brzuszki tak?? Spali się tłuszczyk czy mięśnie uformuje tylko??

Gość herbaciana roza
Dzisiaj zeszlam do 96,9 kg :) Z glodem miedzy posilkami nie mam juz zadnych problemow. Organizm sie juz przyzwyczail :) Cel na najblizsze tygodnie to kolejny kilogram mniej. Pozdrawiam wszystkie wspoltowarzyszki walki z kilogramami:)

Gość ruffrydersgirl
Oj dawno mnie tu nie bylo , komputer sie zepsul ale wrocilam do zywych:) Jak tam Wam idzie ? Te 3 minutowki trzeba zweikszyc po 1 - 2 tygodni bo organizm sie przyzwyczai ja na razie wrocilam do stepu i aerobicu przy telewizorze i staram sie rozsadnie, zdrowo jesc. powodzenia i pozdrwiam!

Witam wszystkie Panie. Ja zaczelam od wczoraj. Oczywiscie i cwwiczenia i mala dietka. Mam zamiar cwiczyc 3 razy dziennie, bo do sylwestra juz malutko zostalo a pare centymetrow mniej by sie przydalo :) Zobaczymy czy zadziala tez na mnie.

Gość herbaciana roza
Jest 95,9 :) ale sie ucieszylam, kiedy zobaczylam wynik. Kolejny cel to zamiana cyferki 5 na 4. Tempo chudniecia raczej mam wolne, ale liczy sie efekt. Pozdrowienia dla wszystkich kolezanek:)

Gość ruffrydersgirl
rozyczko nie przejmuj sie jesli chodzi o spadek wagi to u mnie jest dokladnie tak samo waga spada na poczatku u mnie baaaardzo wolno...az mnie to zlosci ale tak na prawde to zamiast sie wazyc powinnismy sie mierzyc bo waga moze stac w miejscu a centymetry ubywaja tu i tam:)wazne ze sie nie poddajesz, ja rowniez cwicze od 2 tygodni i waga spada wolno ale wazne ze poczucie mam lepsze. Zrezygnowalam ze slodkosci i staram sie odzywiac rozsadnie i zdrowo. pozdrawiam wszystkich i zycze wytrwalosci. Jakies znaki zycia od zonkili????!!!!Hallo?

Dziewczyny a zastanawiałyście się nad przejściem na naprawdę prawidłowa i odpowiednią dietę? Bo przez takie robione przez siebie możemy nieźle sobie zaszkodzić i zazwyczaj kończą się one efektem jojo. Ja jestem zwolenniczką takich diet, które od razu mogą się stać sposobem na życie. Chodzi mi o to, żeby ułożyć sobie po prostu zdrową dietę dzięki której też można schudnąć. Takie diety układają np. w klinice Vimed. I polega to na tym, że na podstawie badań określa się Indywidualny Kod Metaboliczny i na jego podstawie można stwierdzić, które składniki pokarmowe szkodą naszemu organizmowi. I te właśnie składniki wyklucza się z menu. Oczywiście je się odrobinę mniej ale nie jest to dieta głodówka.

Gość ruffrydersgirl
i jak tam idzie przed swietami ? ale cisza pewnie przez ta zime;)pozdrawiam!

Gość 6063
Witajcie dziewczyny:) Postanowiłam wypróbować 3 minutowe odchudzanie bo źle się ze mną dzieje 160cm i 63 kg mnie przeraża. Za diety nawet się nie zabieram, bo próbowałam już kilkakrotnie i tryb życia oraz słaba wola nie pozwala mi na ich stosowanie- od dzisiaj po prostu postanowiłam całkowicie rzucić słodycze i jeść w miarę regularnie, myślę że na tyle mnie stać. I tu wielka prośba do was, bo nie wiem co mam myśleć o tej 3 minutowej diecie. Spotkałam się zarówno z dobrymi jak i złymi jej ocenami, więc pytam was czy jest sens się za nią zabierać? A jeśli tak, to czy bieg w miejscu będzie odpowiedni, i czy oprócz niej mogę stosować jeszcze jakieś inne ćwiczenia np brzuszki? Wiem że każdy organizm jest inny, ale jak sądzicie, czy realne jest schudnąć około 8 kilogramów do sylwestra stosując 3minutówkę? Bardzo was proszę o odpowiedź i z góry dziękuję:)

Gość iwka9898
to jest ściema jak każda inna nie zrzuciałam ani kilograma a teraz nie mogę się doczekać zwrotu bo nagle mi nie odpisują także nie polecam!

Gość on_23l
Na jednych działą, na innych nie- tak samo jak 6 Weidera (fenomen formowania mięśni brzucha). Na mnie akurat zadziałał, na mojego kumpla nie. Btw, co to właściwie za ćwiczenia...?

Gość kasiagrubson
witam wszystkich:) od jakiegoś czasu sledze wasze forum tylko jakoś nie potrafiłam się zmotywować do ćwiczeń... wczoraj w końcu wzięłam się za siebie i dziś mam niesamowite zakwasy na całym ciele ale to chyba świadczy o tym ze się nieźle spisałam i dałam z siebie wszystko:) jestem wiec pełna nadziei i wierze ze tym razem będzie dobrze:) IWKA9898 skąd przyszło Ci do głowy żeby to kupować? wszystko jest w internecie za free

Gość 6063
Hmm od 4 dni zaczęłam robić trzyminutówkę i powiem wam, że to być może faktycznie działa. Jeszcze efektów nie widzę zbyt wyraźnych, bo za mało czasu minęło, ale czuję że mam już lepszą przemianę materii i wszystko idzie w dobrym kierunku:) Jeśli chcecie, to od czasu do czasu wam napiszę czy to działa:)