Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ozna

3 minutowe odchudzanie

Polecane posty

Gość kaśka grubaśka
Witam Was wszystkie czy ktoś ma ta dietę 3MO, bardzo o przesłanie na meila kasiekm2007@interia.pl chciałam zrzucić dosłownie parę zbędnych kilogramów :( dzięki i podpowiedzcie mi jak to się ćwiczy aby efekt był widoczny

ja nie mam tej diety,po prostu sama sobie wypracowałam pewien system,opisywałam to na początku.Działało,tylko teraz się zaniedbałam.I to tylko przez cztery tygodnie.

Gość kaśka grubaśka
dzięki za odpowiedz zonkili , a powiedz ile razy dziennie ćwiczyłaś tą 3 -minutówkę i jakie to były przeważnie ćwiczenia (bieg?)

kasiu,ja biegałam w miejscu,trzy razy dziennie,ale podobno nie trzeba tyle,raz wystarczy,a potem przeszłam na dietę.Jak możesz,to poczytaj wcześniejsze wpisy,ja chyba zjawiłam się na 5 lub 6 stronie.Nie pamiętam....

Gość herbaciana roza
Po ostatnich probach (trwaly one 3 tygodnie) nic nie schudlam , wiec sie poddalam. Mialam liczne stresy, wiec je zajadalam slodkosciami. Efekt 102 kg... Jest mi wstyd przed sama soba. Musze cos z tym zrobic, juz nie chodzi o estetyke, ale o moje zdrowie... Cykl mi sie rozlegulowal strasznie, mysle ze to przez to. Sprobuje jesc regularnie, nie jesc po 19 i ograniczyc slodycze do minimum. Znow wchodze na ring do walki z kilogramami. Oby sie udalo.

herbaciana róża - tak trzymaj,ja odpuściłam na 4 tygodnie i wpadło mi 3 kg.Powiedziałam DOŚĆ.I dziś zaczęłam dzień od ćwiczeń,na pierwsze śniadanie 2 kiwi,a za trzy godziny drugie śniadanko i tak co 3 godz. 5 posiłków dziennie.Zaparzyłam już zieloną herbatę i będę pic dużo wody.Odstawię biały chlebek i może ziemniaczki zastąpię kaszą.Tyle na dziś.Życzę wszystkim powodzenia:)

Gość Karolainaaa
Też chciałam zacząć te 3 minutki, bo może akurat pomogą. Chciałabym schudnąć 10 kg. Na szczęście nie jest to bardzo dużo. Jako, że kocham taniec, to zastanawiam się czy mogę wybrać także taką formę aktywności. Raczej nie nastawiam się na nie wiem jak wspaniałe efekty, bo tańczę i gram w siatkówkę i te 3 minuty w porównaniu do całego tygodnia z moimi dotychczasowymi ćwiczeniami pewnie zrobią niewiele. A no i tak nie jestem jakąś bardzo szczupłą osobą. Więc może warto spróbować. :)

Gość Asia_be
Kasiu.... wszystko jest napsiane... naprawde...wystarczy poczytać.. ja jestem na 7 stronie... i coraz większy mam zapał żeby to wypróbować;D

Gość herbaciana roza
Dzis waga pokazala kilo mniej. Jem regularnie 4 lub 5 razy dziennie. Jem wszystko, bo nie wyobrazam sobie zrezygnowania z chleba czy minimalnej ilosci slodyczy. Postanowilam jesc polowe tego, co do tej pory i tego sie trzymam. To nie sa duze porcje, bo po 2 lub 3 godzinach zaczynam czuc ssanie w zoladku. Wtedy zajmuje sie obowiazkami w domu, dzwonie gdzies albo oszukuje zoladek herbatka bez cukru. Cwicze okolo 15 minut dziennie (5 minut rozgrzewki, 3 lub 4 minuty cwiczen szybkich przeplatanych z wolnymi i reszta minut na uspokojenie organizmu wolnymi cwiczeniami). Zwykle jezdze na rowerku w silowni (mini silownie mamy w bloku). Z testu wyszla mi otylosc II stopnia, wiec jestem zdeterminowana i teraz musi sie udac. Zejscie ponizej 90 kg uznam za swoj sukces. Zobaczymy co bedzie za pare dni. Dzieki za wsparcie:)

Gość Bombeczka123
Cześć Dziewczyny Czytając wasze wypowiedzi nabieram coraz większej ochoty na wypróbowanie 3 minutowego odchudzania. Czy któraś z was podzieliłaby się nią ze mną? Mój adres: bombkaaa@gmail.com Wiem że mogłabym ją kupić z oficjalnej strony, ale jej koszt przekracza obecnie moje możliwości finansowe :(

Gość ruffrydersgirl
Witam moje kolezanki!A juz myslalam ze nasze forum leglo w gruzach:)Zonkili niestety ja tez dalam zdrowo popalic niby zaczelam cwiczyc ale co z tego jak podjadalam najgorzej mi ze slodkim i 3 kilo wskoczylo:(juz nie mam 61 a 64 a marze o 58 taka byla moja waga przed ciaza. Zaraz ide pocwiczyc ja robie napierw bierznie ok 7minut 30s szybko 10s stop pozniej roznie albo rowerek albo pajacyk tez 7 minut a poznie brzuszki. Znalazlam fajne cwiczenia na YouTube"8 minut na miesnie brzucha"rowniez jest "8minut na miesnie nog "itp polecam . Nie poddajemy sie do boju!!!Ide cwiczyc poki moja cora spi:)|pozdrawiam serdecznie i piszcie piszcie!!! A sprobowalam tez lykac chrom 2 razy dziennie podobno pomaga w ograniczeniu slodkiego zobaczymy co z tego wyniknie:)?

Gość ruffrydersgirl
halo halo! I znowu cisza wybieram sie pocwiczyc!jak tam rezultaty?

Jestem,jestem.Ja dwa dni poćwiczyłam i wróciłam do mojej dietki.Są już efekty,może to toksyny schodzą z organizmu,ale waga spada,o 2 kg.Piję duuużo wody.

Gość ruffrydersgirl
ohhh! ciezko bylo teraz to wszystko mnie boli po moich wysilkach ale ide jeszcze sie poruszac tym razem sprzatanko szorowanie lazienki:))zawsze to rodzaj ruchu . Tez pije duzo wody ale obiadki jeszcze jem normalne tzn zmienilo sie tyle ze zawsze wsuwam duuuzo salatek po drodze . Pomalu do celu :)

siedzę przy komputerze i nie chce mi się ćwiczyć,może wieczorkiem.U mnie też dużo zieleniny na talerzu.Wróciłam do znienawidzonej pekińskiej,bo ma bardzo mało kalorii....

Gość ruffrydersgirl
a ja juz po cwiczeniach:)ale siadly dzisiaj 2 krokieciki plus duzo owocow, zielona herbata i woda

Poćwiczone rano,dwa śniadanka zaliczone.Oczywiście w rozsądnych ilościach.Teraz czas na zieloną herbatkę.Posiłki co 3 godzinki,staram się tego przestrzegać.

Gość ruffrydersgirl
Zabieram sie za studiowanie tego co zonkili podala ja juz po pracy i po cwiczeniach:)czuje sie swietnie . Nie jestem pewna co do wago bo jeszcze sie waha wiec nic nie mowie poki nie bede pewna.

Witam, Kiedyś już Was podczytywałam, ale jakoś zeszło i nie zaczęłam...ale mam na koncie trochę treningu HIIT i daje wycisk :) Doszłam do 12 minut , nie licząc rozgrzewki tempem 30/30... Tamto było na rowerku, teraz będzie bieżnia...trochę biegałam, ale na razie bez interwałów. Od wczoraj klasyfikuję siebie, jako osobę na diecie ;) Było grzecznie i dzisiaj rano waga pokazała mniej, ale wiadomo, że to w większości woda na początku...chociaż cieszy :) Ogólnie źle nie jest, ale jestem niska i tłuszczyk kumuluje mi się na pupie i udach...przytyło mi się w ostatnim czasie jakieś 4 kg i chcę się ich pozbyć. Dzisiaj wchodzę na bieżnię, ale zamierzam tak, jak poprzednio robić HIIT, czyli więcej niż 3 minuty, zobaczymy do ilu dojdę, bo forma spadła mi niemiłosiernie... Zonkili, jesteś wielka :) bardzo Ci gratuluję takiego wyniku... Pozostałym dziewczynom także, ale jeszcze Was nie znam po nickach, wiecie o kogo chodzi :) Ten temat emanuje motywacją, mam nadzieję, że na mnie też podziała :)

Gość herbaciana roza
Mam wynik dwucyfrowy:) 99,8 to dzisiejszy wynik. Moze chudne pomalu, ale chudne. Alkurat mam okres, wiec pewnie dlatego pomalu schodze z wagi. Moj zoladek przystosowuje sie do malych porcji, juz nie czuje takiego glodu w przerwach miedzy posilkami. Moze warto zwiekszyc wysilek fizyczny? Zobaczymy. Trzymam kciuki za wszystkie wspoltowarzyski boju o lepsze samopoczucie i figure:)

Gość "sceptyczka"
Hej, wpadłam na chwilkę, chciałam się pochwalić, że przez ćwiczenia i aqua slim i dodatkowo przez 3 minutowe odchudzanie łącznie schudłam 11 kg w trzy miesiące :) i chudnę dalej ale już mniej bo z 77,7 kg przy 180cm, mam 66,7 kg :) pozdrawiam

witam dziewczyny.Dwa dni nie ćwiczyłam,nadrobię,ale dietka jest....i dużo wody....pozdrawiam

Gość ruffrydersgirl
Gratuluje wytrwalym:)Ja nie widze jeszcze rezultatow ale staram sie cwiczyc codziennie, pije duzo wody i zielona herbate.Pozdrawiam!

Gość Karolinka.
Hej dziewczyny! ;) Zaczynam już od dzisiaj te 3 minuty treningu :) Mam nadzieję, że będą widoczne efekty ;D i mam takie małe pytanie. Jak przychodzą te "ciężkie dni" to można stosować ten maksymalny wysiłek? Bo przecież, gdy ma się miesiączkę to nie można wykonywać zbyt intensywnych ćwiczeń.

Gość herbaciana roza
Do Karolinki:) W czasie miesiaczki nie cwicze, bo nie dam rady:( Zawsze ciezko przechodzilam tych kilka dni i wszystkie dolegliwosci sa tak dokuczliwe w moim przypadku, ze cwiczenia odpadaja. Puszczam sobie muzyczke i zamiast cwiczen tancze okolo 15-20 minut. Wszystko zalezy od tego, jak sie wtedy czujemy. Jesli uwazasz, ze dasz wtedy rade cwiczyc, to mysle ze mozesz.

Gość ruffrydersgirl
Cwiczenia maja przynosic wyczerpanie a nie katorge kochane panie , nie polecam cwiczen w czasie okresu szczegolnie jesli nie czujecie sie w miare dobrze mozna nawet sracic przytomnosc a wykonywanie cwiczen bo "musze" a nie mam ochoty nie daje rezultatow ani radosci. Ja wczasie okresu tez opduszczam sobie kilka dni i nawet zdaza sie ze skusze sie na kawalek czekolady:)