Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ozna

3 minutowe odchudzanie

Polecane posty

Te wahania wagi mogą wynikać z zatrzymania się wody w organizmie.Wieczorem możemy ważyć nawet kg więcej,a rano po dokonaniu czynności fizjologicznych waga spada.Nie jedz dużo słonych potraw,bo sól zatrzymuje wodę.

Kurcze,dziewczyny zajęte .Nikt nie pisze.Ja zajrzałam na chwilkę,więc coś skrobnę.Tak mi się dają we znaki te porządki i prace,że dalej chudnę,na nic nie ma czasu,ale jem regularnie.Przynajmniej tego pilnuję.Jestem bardzo ciekawa,co będzie po świętach:)?

Gość ruffrydersgirl
No ja mialam 2 dni przerwy w cwiczeniach bo nie czuje sie najlepiej i musze sie przyznac ze sobie pofolgowalam z jedzeniem:(ale ku mojemu zdziwieniu moja waga ubyla?!I musze powiedziec ze wcale nie czuje sie najlepiej po takich slodkich obfitosciach w koncu mialam 2.5 miesiaca przerwy od slodkiego, czuje sie ciezko i jest mi nie dobrze . Jutro juz na pewno pocwicze!

Gość ruffrydersgirl
No ja mialam 2 dni przerwy w cwiczeniach bo nie czuje sie najlepiej i musze sie przyznac ze sobie pofolgowalam z jedzeniem:(ale ku mojemu zdziwieniu moja waga ubyla?!I musze powiedziec ze wcale nie czuje sie najlepiej po takich slodkich obfitosciach w koncu mialam 2.5 miesiaca przerwy od slodkiego, czuje sie ciezko i jest mi nie dobrze . Jutro juz na pewno pocwicze!

Gość masakrycznie przytyłam
ja dzis zaczęłam cwiczyc tabatę waze 68 kg mam nadzieje schudnac zaraz zabieram sie za czytanie poprzednich wpisów

te cwiczonka dzialaja (co prawda stopniowo zwiekszylam do 5min) chudne ok 0,3kg dziennie. oczywiscie oprucz tego ograniczylam bardzo jedzenie+0slodyczy+duuuzo wody;)

od zeszlego czwartku. ogolnie to juz przestalam chudnac cos dziwnego dzieje sie z moja waga ale mam nadzeje ze to przejdzie:) widze ze duzo ubylo mi tluszczu bo jakas taka koscista jestem ;D codziennie 5min po kapieli (po tych cw jestem padnieta, wiec od razu wskakuje do lozka;)) mowisz o calym treningu interwalowym trwajacym 25min i jego nie wolno uprawiac czesciej niz 2x w tyg. a po cwiczonku trwajacym 5min nic sie nie powinno dziac niedobrego ;)

Uff,u mnie nie tak źle po świętach.Przed świętami schudłam 2 kg od tego biegania bez przerwy,a w trakcie przybył 1 kg.Myślałam,że będzie gorzej.Dzisiaj poćwiczę,dla lepszego samopoczucia.

Gość ruffrydersgirl
Ja juz sie ciesze ze po swietach wiem ze teraz bedzie mi lepiej wrocic to moich przyzwyczajen i postanowien :)Co prawda nie cwiczylam sporo dni ale to niestety byl wynik zelgo samopoczucia zlapalam jakiegos wirusa i nie chcial odpuscic ale juz po...:) Teraz powrot na ring :)powiem Wam szczerze ze o wiele lepiej sie czuje z moim dietetycznym jedzonkiem niz z tymi slodkosciami i tesknie za cwiczeniami , to chyba dobra oznaka. Kilogramow mi nie ubylo ani przybylo jest ok:)

Ja mam tak samo.Po pierwszym dniu świąt moja wątróbka cierpiała:(.Zjadłam więc na wieczór grejpfruta,wypiłam dwie zielone herbaty,więc na drugi dzień było w miarę,ale już się pilnowałam z jedzeniem,bo niewarto później źle się czuć.Dziś jem prawie same owoce i piję dużo wody,czuję,że wszystko zaczyna wracać do normy.

Gość ruffrydersgirl
Zonkili czy jesli Cie dopadnie zmora na co nie co to siegasz po slodkie albo cos podobnego? I jak sobie ztym radzisz bo na pewno czasem chce sie cos tam zjesc z rarytasow.

Gość rinco
Ja sobie niestety przez święta odpuściłam odchudzanie, bo po prostu jak widzę słodkości to nie mogę się powstrzymać :( Ale za to codziennie ćwiczę Weidera na brzuch i jestem już po 16-tym dniu!!! :) Przed świętami nawet widziałam malutkie efekty tej katorgi w postaci spłaszczenia fałdek, ale w trakcie świąt brzuch wrócił do normy :( No nic, ćwiczę dalej... Do tego chcę dołożyć bieganie, znalazłam sobie odpowiedni trening, tylko czekam aż się zrobi pogoda. Może to zadziała i zacznę chudnąć. Trzmajcie się :)

ruffrydersgirl;).Jadłam w święta ciasto,ale było mi po nim niedobrze,zwłaszcza po Karpatce.Kiedyś nie miało to znaczenia,a teraz?Nie wiem,mój organizm nie chce takich rzeczy i przez to nie bardzo mam ochotę na słodycze.Sama się sobie dziwię,ale tak jest.

Gość Kasiućka
Witam wszystkich! Ja zaczęłam 3 minutowe odchudzanie wczoraj i muszę przyznać, że po tych 3 min ledwo żyje. Dyszę jak lokomotywa i z trudem schodzę z rowerka stacjonarnego... Niestety w pon wracam na studia i tam nie bede miala rowerka. Czy mogę kontynuować program np. biegając?

Gość rinco
No pewnie, biegi (np. biegi w miejscu) też są fajne i też dają w kość ;)

Gość ruffrydersgirl
Kasiućka najlepiej biegac z uniesionymi kolanami tak jak do skippingow. Mozesz tez sprowbowac tzw pajacyka prcuja tez przy rym rece i skakanki nawet jesli jej nie masz to imituj na pewno sie zmeczysz :)

Gość Agnia
dzś zakończyłam tygodniową "sesję" z 3- minutowymi ćwiczeniami (używałam orbitka) niesty bez efktów - a już obiecane 2,5 - 3,5 kg śniło mi się po nocach i marzyłam o starych ciuchach z przed ciąży :( niestety :(

Gość Agnia
* orbitreka miało być :)

Gość ruffrydersgirl
Agnia, jedni widza rezultaty szybko inni musza na nie poczekac tak bylo ze mna poza tym jak chcesz zrzucic to musisz przy cwiczeniach zmienic diete nie wiem czy jakas stosujesz. Nie poddawaj sie ja musialam czekac 3 tygodnie na pierwsze rezultaty i zawsze to powtarzam zanim waga sie ruszy to zacznij mierzyc sobie obwody nog bioder i pasa bo mozliwe ze sie zmienily. a dopiero pozniej moze ruszyc sie waga!powodzenia!

Witam Panie.Trochę przerwy było.U mnie bez zmian.Przed świętami zgubiłam 15-ty kilogram i narazie to tyle.Nie ćwiczę,bo nie ma na to nastroju,a i jeść się odechciewa przez to wszystko.Wiecie o co mi chodzi,nie chcę tego smutnego tematu poruszać na forum.Taki stan wystarczy,żeby schudnąć na tą chwilę.Wybaczcie mi,ale ja zawsze tak od serca.Pozdrawiam.

Gość moskitek
Witam postanowilam wyprobowac cwiczenia ale nie mam rowerka stacjonarnego w domu i nie wiem jak moge cwiczyc czy skakanie na skakance nie spowoduja ze moje piersi stana sie mniejsze?jak to wplynie na brzuch?ja chce mniec ladny brzuszek bo teraz mam oponke po ciazy a rodzilam przez CC wiec trudno mi ja zrzucic:(pomozcie prosze;((

Gość ruffrydersgirl
Witamy Moskitek! Z ta oponka to bedzie wysilek niestety ja ja mam do tej pory co prawda mniejsza ale jest:) tez rodzilam przez cc ale juz prawie 2 lata temu wiec chyba u co poniektorych ciaza jednak zmienia conieco nieodwracalnie. Przy 3 minutowce moge polecic bieg w miejscu z uniesionymi nogami i skakanke co do piersi hmmm... trudno powiedziec jak bedziesz chudla to moga tez spasc z wagi ale beda jedrniejsze:)) Wejdz sobie tez na youtube i poszukaj tam tez znajdziesz fajne cwiczenia.

Gość moskitek
ruffrydersgirl dzieki za informacje:)) wczoraj biegalam troszke po pokoju:)i dzis mnie bola nogi ale to chyba dobrze:)poszukam na youtube :)

Gość melcia2
hey!dziewczyny!!dolaczam do Was!!startuje z wagi 81kg mam 170cm!!przed ciaza wazylam 68!!jestem juz po pierwszych cwiczeniachi dysze jak nie wiem!!az mi niedobrzesie zrobilo!!zobaczymy jakie beda efekty!! Zonkili jestem pod wrazeniem Twoich zrzuconych kg:)gratulacje!!

Gość Rando
A ja mam takie pytanie. Czy robicie jakas progresje, czy caly czas cwiczycie 3 minuty?

Gość ruffrydersgirl
Rando no jasne ze trzeba udoskonalac cwiczenia albo robic ich wiecej z biegiem czasu bo organizm sie przyzwyczaja a i kondycja poprawia wiec mozesz wiecej. Ja powrocilam do biegow na biezni a 3 minutowke wykonuje na 8 partii czyli jeste to 4 minuty w tej chwili jednego cwiczenia ale wykonuje ich kilka.

Do Zonkil. Bardzo ladnie schudlas. A jesli mozna spytac ile masz lat bo nie w kazdym wieku chudnie sie tak samo prawda?? Czy uwazacie mlodsze osoby szybciej spalaja tkanke tluszczowa?? Od 15 kwietnia Cwicze po 3 minutki,kozystam ze wskazowek dietki odchudzanie na zawolanie i wypijam po 4/5 litrow wody minetralnej dziennie. Schudlam z 90.9 kg do 85.4 kg. Cwicze dwa razy dziennie. Ostatnio waga stanela w miejscu...dlatego szukam jakiejs dobrej duszy ktora przytrzyma mnie przy tym bez bialej czekolady,paczkow i pizzy. :) Mam niecale 20 lat. Szkoda tylko ze piersi chudna najszybciej.Zaraz potem boczki i pupcia. Mysle o tym aby zaczasc robic tez codziennie brzuszki,podnoszenie pupci (na plecach,tak jak wczesniej pisalyscie),wypychanie nog do tylu w pozycji na pieska ^^ i jakiegos cwiczonka na biust. Wszytsko np po 20/30 powtorzen. Patrzac ze nie mam tylu obowiazkow co wy,bo jeszcze sie ucze (Mieszkam z rodzicami) mysle ze jakos dam rade co nie? Tak,tak wiem ze mam dopiero 20 lat,zero dzieci i wielka nadwage...ale co ja za to moge. Staram sie jednak zrzucic niepotrzebne kilogramy :) Pozdrawiam kochane 3minutowki :* Prosze o odpwowiedz.

Gość chuda bede
i cooo nie pisze nikt juz??

Gość ;d
To w końcu ktoś schudł na tym 3 minutowym odchudzaniu? Ja chcę zacząć od niedzieli.