Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenka 1

czy test ciążowy mógł się pomylić ?

Polecane posty

Gość lenka 1

dziewczyny pomóżcie :) to jest mój 38 dc, ostatnio miałam 35 dniowe, więc 3 dni mi się spóźnia okres, pierwszego dnia spóźnienia zrobiłam test i wyszedł negatywny :(, ale ja dziwnie się czuje okresu do dzisiaj nie ma, często robi mi się niedobrze, może to dziwne ale mam ślinotok(bardzo uciążliwy) i bardzo powiększyły mi się piersi i widać na nich niebieskie żyłki dostyć duże, poza tym dzisiaj koleżanka pokazywała mi elektroniczny termometr który sobie kupiła i ot tak sobie zmierzyłam a tu patrze i mam temp 37,5 czy test ciążowy mógł się pomylić i czy np podwyższona temp jest objawem ciąży czy któraś z Was miała tak że test się pomylił ?

Gość podw tem
moze byc tez objawem okresu, zrob test jeszcze raz

poprostu biegnij rano do laboratorium i zrob bete z krwi i wszystko bedzie jasne,,.:)koszt okolo 40 zl ale warto bo pewniak!

Gość idz do gina
bedziesz wiedziec w 100% procentach...po co sie zadreczac??

Gość lenka 1
jak mi sie uda dziewczyny to wiecie że pójdę , bo już mam dość tych domyśleń, nie powiem żebym nie chciała, ale w tym cyklu nawet za bardzo o tym nie myślałam tak do momomentu kiedy okres mi się spóźnia, nawet nie wiedziałam kiedy mam dni płodne w tym cyklu i tak przedwczoraj z ciekawości sprawdziłam na tych kalkulatorkach w internecie i tam wychodzi że właśnie wtedy jak byłam na urlopie, jak zrobie jutro bete i wyjdzie pozytywna to napewno napisze :)

Gość no właśnie tak zrób
zrób jak radzą koleżanki, test na betę w laboratorium, ja płaciłam 26 zł wiesz, ja zaszłam w ciążę w 31 dniu cyklu przy cyklach 32 dniowych, gdybym zrobiła test w terminie spodziewanej miesiączki to by nic nie pokazał albo odczekaj z 2 dni i zrób test z innej firmy, koniecznie z porannego moczu, wybierz test o wysokiej czułości, bo są różne

Gość no własnie tak zrób
a śluz jaki masz? bo jak biały jak mleko i dość gęsty to może być ciąża :)

Gość lenka 1
śluz mam biały , ale raz jest rzadszy a raz gęstszy

Gość lenka 1
bardzo mi zależy i jutro pójde na to badanie, chce się uspokoić psychicznie i nie robić sobie nadziei

Gość lenka 1
jak będe znała wyniki to napisze jutro , ide teraz spać , dziekuje za wszystkie odpowiedzi :)

Gość adzienka
Test mógł sie pomylić. Ja bylam u lekarza,bo od ostatniej @ minełyo 6 tyg a ja nie mialam okresu,testy wyszły negatywne,lekarz na usg nic widział i stwierdził brak ciązy,przepisał luteine. Po tygodniu okresu dalej nie było za to testy pozytywne wiec jednak bedzie dzidziuś :) Zastanawiam sie teraz czy jestem w 7 tc (od ostatniego @ ) czy w 4 ale pojde 1 września i wszystkie watpliwosci sie rozwieja :) Życze wszystkim samych pozytywnych testów :)