Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takze tego 2

Zobaczcie! Świetny kolor włosów!!!

Polecane posty

http://static.papilot.pl/img/635/0/14614162.jpg Zakochałam się w nim... Jasne, że nie każdemu pasuje... Ale odważyłybyście się przefarbować na taki kolor? Ja mam b. długie włosy przefarbowane rozjaśnione lekko dzięki czemu są platynowe. To dosyć spontaniczne, ale chciałabym eksperymentu z płomiennie rudym kolorem. Możecie mi powiedzieć czy na rozjaśnionych włosach da się zrobić w ogóle taki kolorek? Jakiej farby powinnam użyć? I czy w ogóle się Wam to podoba?

kolorek świetny ,ale racja że nie każdemu bedzie ładnie w takich włosach ,ale na platynowych wyjdzie ale zdaje mi sie taki odcień bardziej marchewkowy ;)

kolorek świetny ,ale racja że nie każdemu bedzie ładnie w takich włosach ,ale na platynowych wyjdzie ale zdaje mi sie taki odcień bardziej marchewkowy ;)

ja taki miałam...włąsnie zrobiłam go na blondzie, który był rozjasnionym kolorem, bo naturalna szatynka jestem... wyszło super :) spróbuj! zawsze mozesz póxniej przyciemnić :)

Gość widze ze autorka
czyta papilota. Kolorek fajny pod warunkiem że dziewczyna jest piękna. Jeśli jesteś przeciętna to taki kolor włosów i tak ci nie pomoże. Co do dziewczyny ze zdjęcia to ja takie osoby postrzegam w ten sposób że próbują być na siłe oryginalne.

Gość wandeczkaaa
Bardzo mi się podoba, ale na twoim miescu najpierw bym sobie przymierzyla perukę w tym kolorze.

Kolorek fajny pod warunkiem że dziewczyna jest piękna. Jeśli jesteś przeciętna to taki kolor włosów i tak ci nie pomoże. Co do dziewczyny ze zdjęcia to ja takie osoby postrzegam w ten sposób że próbują być na siłe oryginalne. Och, ja nie mam zamiaru nosić zmodyfikowanych japonek ani innych dziwnych rzeczy. Po prostu zakochałam się w tym kolorze. Byłam już blondynką, brunetką, czas na rudy:D