Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saloma

Mam złe relacje z rodzicami

Polecane posty

Gość saloma

Mam 24 lata i związałam się z człowiekiem który im nieodpowiada, uważają że zmarnowałam sobie życie. Pierwsze tym że urodziłam jego dziecko a drugie że zamierzam za niego wyjdź.

Gość dlaczego nie lubia twojego
chłopaka?

Gość saloma
Przeszkadza im to że jest zwykłym mechanikiem samochodowym :( a do tego ma jeszcze matke alkoholiczke przy kazdej kłótni mi to wypominali

Gość współczuje

Gość skąd ja to znam
moi rodzice tez nie znoszą mojego chłopaka, powód? w zasadzie chyba za sam fakt że nie jest księciem z bajki. Uważają, że ma tylko średnie wykształcenie, że jest za stary (6 lat różnicy), że jest prosty, że w ogóle co ja w nim widzę, że nic mnie z nim nie czeka i takie tam inne bzdury. a ja go kocham, bo jest cudownym człowiekiem i nie ma dla mnie znaczenia jakie ma wykształcenie i że księciem nie jest, bo dla mnie jest:) głowa do góry może z czasem się do niego przekonają. najważniejsze, żeby wam ze sobą było dobrze ;)

Gość saloma
Ja urodziłam dziecko temu mężczyźnie:) , ten człowiek jest i dobrym partner życiowym i dobrym ojcem. Rodzice nienawidzą i mojego chłopaka a nawet mojego dziecka :(

Gość strasznych masz rodziców
ja bym ich już na bank olała jeśli nienawidzą mojego dziecka to chuj z nimi :(