Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anielkalenka

Ile płacicie za wynajem niewielkiego mieszkania?

Polecane posty

Gość anielkalenka

Witam. Muszę ustalić cenę domku do wynajęcia ( po babci) - okolice Warszawy. A raczej jednego z 2 oddzielnych miszkań wchodzących w skład domku. Proszę podajcie mi ile płacicie za wynajem mieszkania bez opłat licznikowych. Przeglądam oferty agencji ale są tak zróżnicowane i nie udało mi się w dodatku znależć czegoś do porównania. Dalsze dane: Dość stary dom wolnostojący na niewielkiej działce tak zwany jamnik. Przedpokój, łazienka, duża kuchnia i spory pokój. Mieszkanie po odświezeniu (malowanie ścian itp) W kuchni dosyć nowe meble, w pokoju meble z lat 70. W wyposażeniu stosunkowo nowa pralka, lodówka, telewizor. Co myślicie o stawce 500 zł plus opłaty?

Gość zalezy jakie skomunikowanie
z centrum, lokalizacja to jedna z wazniejszych spraw

Gość anielkalenka
Lokalizacja - jeśli chodzi o dojazd samochodem - przedłużenie Alei Jerozolimskich (komunikacja autobus PKS) 2 min Pociąg Kolei Mazowieckich (centrum) 15 min

Gość w takim razie to nie drogo

Gość anielkalenka
no właśnie nie mam pojęcia jaką kwotę ustalić, siedzę i grzebię w internecie i nic... Wiadomo - za samodzielny dom stawki są dużo większe, a tu podwórko jest wspolne z jeszcze jedną osobą

Gość treferkuku
moja kolezanka za taki sam domek na wspolnym podwirku z innym domkiem bierze 750 zł w tomaszowie mazowieckim jestem w lekkim szoku... tylko, ze wiem, ze opal na zime załatwia ona kurcze nie do konca wiem, co ze swiatłem, ale pewnie płaca sobie co, co wynajmuja domek

Gość anielkalenka
dzięki za odpowiedz tu ogrzewanie gazowe ( więc żadnego palenia w piecu nie będzie) i kanalizacja miejska

Gość 7890909090
500zl to stanowczo za mało ....autorko za taki domek bierze sie 700-800

ja nie wynajmuje gdzies w domku tylko w kamienicy 24m2 malutkie mieszkanko aneks kuchenny garderoba i lazienka place 1050zł na miesiac i nic mnienie interesuje zadne liczniki ani nic... mieszkam w Lodzi