Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mallgos

STARAM SIĘ O DZIDZIUSIA

Polecane posty

Gagatka nie bo gin mi kazała dopiero za pięć dni bo brałam ten zastrzyk to hcg więc test moze wyjść pozytywnie a ja mogę nie być w ciąży. Jeszcze troszkę musimy poczekać:( chociaż brzuch mnie boli tak jak na@ więc nie sądzę żeby się udało.

zuzka a moze jednak :) ja jak oczywiscie nie dostane okresu - a raczej dostane - zrobie tak kolo środy. Ale watpie zeby sie udało. W ogole mam dosc juz tego cyklu, dobrze ze od nastepenego sobie odpuszczam, do maja musze zebrac duuuzo pozytywnej energii i duzo siły. Dam sobie kolejny pol roku na zajscie w ciaze. Co ptem to nie wiem, jeszcze nie wymyslilam :)

Ja też tak środa, czwartek będę robić ale też się nie nakręcam o ile wcześniej nie przyjdzie @.

Po pierwsze naucz się pisać baranie????:P Narka ja też idę spać pa pa do jutra :):):):D:D:D

czesc :) ja juz wstalam :) zjem cos i bede sprztala :/ nie wiem jak u Was, ale u mnie zimno, szaro i ponura. Jkaby mial spasc snieg.!! Odezwe sie jeszcze poniej :)

czesc dziewczęta No to jestem rok starsza, jeden dzień i od razu taka zmiana w kalendarzu ;) Powiedzcie mi czy jak wczoraj zrobiłam test owulacyjny i była tylko jedna kreska, a wczesniej pojawiała się ta druga tylko była słabo widoczna to jest to jakiś sygnał?? - wiem głupie pytanie, ale człowiek czasmai nad takimi głupotami myśli :/ Ja dziś dzionek w szkole i egzamin :(, za oknem szaro deszczyk lekko kropi i wszystko jakieś takie spowolnione - dobry dzień na odpoczynek :) Miłej soboty :)

mallgos raz jeszcze wszystkiego dobrego :) ja sie niestety nie znam na testach owulacyjnych, nigdy ich nie robilam i powodzenia w szkole :)

kobiety co z Wami?? wyjechalyscie gdzies czy co?? ja powiedzmy ze posprzatalam :) jak co roku w szafie znalazlam grzeba, tym razem zaczynal sie rozrsatac, skurczybyka przyhamowałam troche!! W tamtym roku w lutym jak przesunelam ubrania to o malo zawalu nie dostalam. Wypryskalam caly preparat na grzyba, po czym musialam spac tydzien gdzie indziej!! No ale poszedl se na dobre. W tym roku zakupilam pochlaniacz wilgoci, ciekawe jak sie sprawdzi :) zaraz bede jadla obiadek!! A Wy? jakie plany?

cześć kobietki👄 malgos🌼 WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO. Spełnienia marzeń , a zwłaszcza tego największego:-) u mnie za oknem również szaro i ponuro:-( nastrój zreszta mam taki jak i pogoda na dworzu. Nie wytrzymałam zrobiłam test i stąd to moje samopoczucie. Wiem, że okres powinnam dostac jutro , ale nie mogłam się doczekac zeby zobaczyc tą jedna kreske. Masakra....:-( W takich dniach to wogóle przestaje mieć nadzieję , nie chce mi sie zyć. Dlaczego to takie trudne?? Brzuch mnie już coraz bardziej pobolowa więc @ jest blisko:-( A cycki to mam chyba o rozmiar większe. Mam tyle pracy w domu, a do niczego nie mogę się zmobilizować:-(:-(

moniq zrobilas test stanowczo za wczesnie. Nigdy nie wychodzi w 27 dc. Ja tez mam dzis 27 dc. Ale nie zamierzam robic testu, zreszta po co!! Nie wiem co Ci napisac, wiem co czujesz :( pamietaj jestsmy z Tobą :)

najgorsze jest to, że w tym cyklu robiłam sobie duże nadzieje, jak nigdy... a ostatnie dni były już niezłe:-( jak nauczyć sie żyć z dystansem do tych spraw:-( rok temu w święta, marzyłam sobie o dzidziusiu, marzyłam , że może za rok o tej porze będę w ciąży. Nawet dziś mężowi nie mówiłam , że robiłam rano test, po co go biedaka bardziej stresować. Tylko jak wieczorem nie dam rady i sie porycze to co mu powiem...

moniq słońce przesylam Ci wirtualne uściski :) bardzo mocne :) mam nadzieje ze kazda z nas kiedys doczeka sie dzidzi, musimy tylko byc cierpliwe. mOZE JESZCZE nic stracone, poczekaj pare dni, jak @ nie bedzie to zrob jeszcze raz, na jednym forum wycztytalam ze sikance nigdy nie wychodza wczesniej jak w 38 dc.

hejka... u mnie teraz zaczyna sie wir nauki, w styczniu egzaminy buu dlatego tak rzadko zaglądam :P za 2-3 dni mam dostac @

moniq123- testy często są niewiarygodne. Pamiętaj puki nie ma @ zawsze jest nadzieja. Najlepiej podchodzić do tego na luzie. Głowa do góry :)

ale mi sie dłuzy wieczor, maskara!! nie wiem co mam poczac ze soba!! jak ja nie lubie jak Michal wyjzezdza do szkoły :(

gagatka, mi dziś tak samo sie dłuży. Z tym , że mój Daniel na .naszej budowie, jakby było cieplutko to poszłabym do niego , a tak to mi sie nawet nie chce z domu wyjsc ;-) może jednak troche bym posprzatała....??

e tam sprztac bedziesz :) heheh juz nie wiem co mam robic, najchetniej wziela bym garaca kapiel i polozyla sie do łożka, niestety pustego. Nie wiem jak Wy lae ja juz chce dostac @ mometami mam takie ataki brzucha, ze brak mi tchu. Wiec okres bedzie giga!!

No u mnie tak samo, jak byłam na zakupach to takie miałam napady, że szok. A jednak troche (troszke) posprzatalam;-)

ja wlasnie ogladam mam talent, ale jakos mnie nie cieszy!! Ehhh nie lubie takich dni, kiedy nie wiem co ze sobą począć.

ukąpałam sie, wybalsamowałam :) tesko mi z\a mezulkiem, i nawte jemu sie steskniło bo zadzwonił, ao nie lubi gadac przez telefon.

a ja mojego wysłałam do łazienki;-) ale pewnie jak wróci to pojdzie spac , bo widze jaki zmęczony biedak jest. Wiec pozostaje mi samotny wieczorek. Co by tu porobić??

dzien dobry to znowu ja :) zjadlam wlasnie skromne sniadanko, zaraz bede pila kawke :) milego dnia - jezli ktos to oczywiscie przeczyta i tu zagladnie :) a swoja droga ciekawe co sie dzieje z waikiki a tu jej nie ma, ani na naszym wspolnym forum??? to do niej nie podobne.