Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mallgos

STARAM SIĘ O DZIDZIUSIA

Polecane posty

Gość gagattka85
chyba dzis dostane okres, w koncu 28 dc.

ta ostatniia wypowiedz to moja!! widze,ze zostalam sama. odezwe sie pozniej. Jak ktos ma ochote na kawke to zapraszam :)

no hej dziewczęta jeszcze raz WILEKIE DZIĘKI za życzenia :) Wczoraj mnie nie było, bo miałam imprezkę :) Dziś byłam w szkole, dopiero spłynęłam do domku i mimo, iż jest niedziela :/ muszę posprzątać, zrobić pranie także tez pracowicie, a tam bym poleżała do góry tyłkiem, ehhhhh ciężkie to życie ;) :) A kawusi to się z chęcią napiję :) Ja jestem straszną kawoszką i jak zajdę w ciążę to będę miała z tym mega problem. Miłego popołudnia :) :) :)

czesc :) ja wlasnie pocwiczylam, teraz pije kefirek :) umylam sobie wlosy i czekam na meza, ale niestety poczekam sobie jeszcze z poltorej godziny. Mallgos a co studujesz? w ogole co dziewczynki studiujecie?? Ja jestem po politologii - niestety!! Moim zdaniem wiem 19 lat to stanowczo za wczesnie na wybór studiów!! A ile pijecie kaw?? Ja 2 dziennie, rozpuszczalne, po jednej łyżeczce, z mlekiem. A w ciazy podobno wolno pic kawe, juz bardziej szkodzi czarna herbata. Ale wiadomo niby mozna pic, a moze odrzucac od kawy. Był u Was św. Mikołaj?? Bo u mnie nie!! Ale pewnie zjawi sie we wtorek wstrętna @ moniq jak tam dzis samopoczucie?? mallgos to przyjemnego sprztania :) my pojdziemy potem do kosciola ( mam nadzieje ze do niego, bo ostatnio ciezko nam tam trafic), a potem na zakupy.

Witajcie dziewczynki🌼🖐️ Mallgos😘 wszystkiego naj naj naj i oczywiście dwóch kreseczek.🌼🌼🌼. Ja tez właśnie wróciłam do domku wczoraj byłam w pracy i po prosto na imprezkę dopiero wróciłam.:D Dlatego się nie odzywałam. Ja piję dwie kawki dziennie ale sypane. @ jeszcze nie przyszła, M kazał mi jechać do apteki ale ja nie pojadę poczekam, bardziej się nakręcił niż ja. Nie może wytrzymać hi hi hi hi :P Ja nigdzie nie studiuję miałam iść w tym roku ale się jakoś nie zebrałam, chcę na administrację zobaczymy jak to będzie.

zuzka jak sie tak bardzo jemu spieszy, to niech on zrobi :) hehe mi ostatnio kolezanka opowiadała, o swojej kolezance, ktora starala sie od 6 lat o dzidzie, byla juz u wszystkich lekarzy w swoim miescie, w koncu poszla do jednego wybitnego, przepisal jej pewnie cos podobnego do clo, na wywołanie owulacji bo nie miala. I w ostatnim cyklu, moiw ze zrobi ten test niech ma ta jedna kreske z glowy. I wyszly 2!!! A najlepsze jest to, ze wyslala meza bo inny test, zeby sprawdzic czy tamten sie nie pomylił. I mąz w aptece mowi ze chcialby inny bo zona z tamtego jest nie zadowolona!! :D usmialam sie do łez :) hehe Teraz jest w 5 miesiacu.

Hi hi hi dobre.:D Nie masz tam jakiegoś w barku.:) Ja właśnie kończę kawkę i chyba sobie poleżę fajna komedia leci na tvn7 zmęczona jestem po tej imprezce choć nic nie piłam nie miałam jakoś ochoty.:P A mój M uuuuuuu kacor na całego biedak tak się męczy hi hi:)

a mam jeden w szafie :) czeka sobie spokojnie, jak chce to przyslij go do mnie, to mu dam, bo mi w tym cyklu chyba sie nie przyda :)

no w miarę ogarnięte, pranie się robi to teraz tylko opóźniony obiad i teścik owulacyjny :) Gagatka ja studiuję ekonomię - na szczęście to już końcówka ;) :) Zuzka dzięki bardzo za życzenia :) Jak Wam mikołajki mijają, jakie prezenty??? u mnie tak się układa, że te urodziny są tuż przed i w sumie to dostaję prezenty urodzinowo-mikołajkowe :) :) :) Biegnę zobaczyć ten teścik, liczyłam sobie na kalkulatorze w necie termin owulacji i wychodzi, że powinno być dziś ewentualnie jutro. No ale jak wiadomo te kalkulatory nie są wiarygodne - niestety :/ A tak przy okazji zapytam - w każdym podręczniku jest napisane, że owulka powinna być mniej więcej 14 dni przed dniem następnej @ jesli ma się cykle 28 dniowe, a orientujecie się czy jest możliwe, żeby w 100% zdrowa kobieta miała owulkę np dopiero 19dc??? Ja słyszałam, że jak ma się za mało progesteronu to owulka z reguły jest później lub wcześniej - ale nie wiem na ile to wiarygodne. Szukałam w necie i książkach i nigdzie nie znalazłam jakiś info na ten temat poza tym co się standardowo mówi. Ja coś wiecie to piszcie, rzucajcie linki itp :) :) :) A właśnie co nam się tak staraczki wykruszyły??? już wszystkie zaciążone, tylko my 3 zostałyśmy ;) :) :)

hmm owulki brak - nie wiem czy ja coś robię źle czy też faktycznie nic z tego w tym cyklu :/ 14dc coś już chyba powinno pokazać? - zobaczymy :)

O kobitki ale się najadłam po krótkiej drzemce zrobiłam sobie kluseczki z serem mniam mniam :P Nie mam bladego pojęcia jak to jest z tą owulacją jak coś znajdę to puszczę linka. No właśnie gdzie reszta :):):):P:P:P:D:D:D:D

A jak robisz ten test??? Ja jak robiłam to na 2,5 h nie piłam nic żeby mocz był bardziej skondensowany. I robiłam w godzinach około 15-16.

Zuzka ja robię codziennie o 17:30 wszystko zgodnie z instrukcją, tylko kurka o tym piciu jakoś nie doczytałam, bo nie kojarzę, że nie wolno pić na 2 godz. przed zrobieniem testu - myślisz, że może to przekłamać wynik? :/ Ok wracam do czytania :)

hejo :) wlsnie pije drinka, drugiego!! Jakos mnie zaczyna dół łapać, wiem ze w tym cyklu wszystko stracone, wstretnej @ jeszcze nie ma, ale we wtorek dostane!! ehhhh milego poniedzialku Wam życze :) bo pewnie juz tu dzis nie zajrze. Szkoda ze zostalysmy we czworke ostatnio :(

dobry wieczorek👄 gagatka🌼 to mówisz, że sobie drinki z mężusiem popijasz;-) Ja właśnie skończyłam pić piwko, mojego ulubionego desperadosa. U mnie też już pewne , że w tym cyklu nic nie wyszło:-( Chętnie napiłabym się drugiego piwka, chyba zaczne Miśka namawiać;-);-) zuzka🌼 również życzę słodkich i kolorowych snów👄

Czesc Dziewczyny wieczorowa pora... sorry ze mnie nie bylo, ale zalatany weekend, zawsze jest tyle do zrobienia, posprzatac dom, zrobic zakupy, spotkac sie ze znajomymi ze na nic czasu nie starcza... Mallgos mozna miec owu 19dc i to ze dokladnie 14 dni po owu dostaje sie @ to niby tak jest, ale nie zawsze. Ja przewaznie mam owu 16dc (wtedy mam poz test owu) a @ dostaje roznie w rozpietosci od 29-33 dni. no i z tymi kreskami tez bywa roznie, bo moze prawie calkowicie zniknac a nastepnego dnia jest poz. Ja zawsze test robilam rano przed praca. Mam nadzieje ze milo spedzacie niedziele wieczor. Ja niestety samotnie bo ukochany wyjechal do czwartku :( Ja zupelnie sie nie nastawiam na ten cykl, bo w sumie nie bylo szalenstw i owu troche przepadla bo chlopaka nie bylo :( no nic moze uda sie w grudniu :)

Zuzka dzięki za link :) Dorka dzięki za info o owulce :) Wydaje mi się, że u mnie w tym cyklu też nic nie wyjdzie, ale może się zaskoczę - pożyjemy zobaczymy :) Słodkich snów :)

hej :) muszę wam powiedzieć,ze wczoraj miałam koszmary pod wieczór: od 20 zaczęła mnie bolec głowa i bolała coraz mocniej,więc poszłam spać. obudził mnie pękający ból i było mi nie dobrze.całe szczęście rano było już wszystko w porządku. Kto niebawem testuje???

Ja jeste, :D:D Staram sie jakos przetrwac dzis w pracy, bo motywacja zerowa :) A wieczorkiem wypuszczam sie na zakupy na poprawienie humorku, bo ukchany wyjechal :( Reszta sie ukrywa :D

witajcie :) na szczescie poniedzialek ma sie ku koncowi :) ufff wpadlam do domu przed 4 :) zrobilam obiad (pierwszy raz cycki z kury z warzywami z patelni - pychha :) ), potem zapiekanke z ziemniakow, kielbasy, porow posypana serem na jutro na obiad. Wlasnie sie peicze w piekarniku. Zaraz wychodzimy z mikolajem bo hannah w koncu przyszla :) mam nadzieje ze dzieciaki sie uciesza :) Dzis mam 29 dc. W nocy obudzil mnie taki bol brzucha, ze myslalam ze dostalam @, ale na raz\ie nie ma. Do tego jajnik mi dokucza :P ale @ nadchodzi i to gigant, pryszczyce mam starszna!! Jak nie nadejdzie do piatku to moze zrobie test, ale penie jutro dostane. Najpozniej w srode.

Mi jakos ten cykl szybko mija, bo juz dzis 25dc :) tak sprawdzilam w kalendarzu i az sie zdziwilam :) Jak sie nie liczy na ciaze to o wiele przyjemniej i szybciej czas mija :) A u mnie na pewno nici w tym miesiacu, bo zaszalelismy tylko raz i to chyba nawet przed owu :) niestety w owu chlopaka nie bylo i nawet nie robilam testow, bo nie bylo po co :) Gagatka kto wie, moze sie udalo??? Mocno za was trzymam!

hejka🖐️🖐️ U mnie w pracy dzionek minął w miarę spokojnie, jednakże pracowicie;-) ale jak na poniedziałek nie było źle, dobry dzień wynika chyba z tego , że mam mężusia przy sobie;-);-) A u mnie objawy przedokresowe mineły, tj. bóle brzucha, cycuchy prawie nie bolą, a wstrętnej @ nie ma. Pewnie znów bez luteiny się nie obędzie :-(:-( Odebrałam dziś zdjęcia , wywoływałam w rossmanie i sie wkurzyłam, bo wybrałam format 10 x 15, a one jakies nietypowe są 10 x13,5 , a kilka jeszcze mniejszych. Wkurzyłam się i napisałam meila, bo do żadnej ramki mi nie pasują:-(:-( Kto ma ochotę napic sie ze mną kawki lub herbatki, ZAPRASZAM🌼 🌼 A co tam kochane u Was 👄 Miłego wieczorka;-)

A u mnie chyba cykl bez owulki, dziś na teście nawet ta kreska kontrolna była słabo widoczna, pomyślałam że jakiś trefny ten paasek i zrobiłam drugi no i to samo :( - także w tym roku dzieciaczka już nie pocznę. Niedługo Nowy Rok, nowe nadzieje - może kiedyś się uda :/ A dzionek generalnie dość spokojny, tylko chyba ta cholerna prl mi skacze, bo mnie momentami aż telepie z nerwów, a powodów ku temu nie mam. Zastanawiam się co jest grane, bo ten cykl w ogóle mam porąbany. Zero bólu cycków, bólu podbrzusza a do tej pory tak w połowie cyklu to już dosć mocno odczuwałam te dolegliwości. Może rzeczywiście ten cykl taki martwy i dlatego nic mnie jeszcze nie boli. Tylko ta nerwowość - szafka nie chciała mi się zamknąć to myślałam, że jej drzwiczki urwę tak mnie wkurzyła, tej mój M to pomyśli, że od tego bromergonu coś mi się pod kopułką pomieszało ;) :) Ahhhhhh te poniedziałki :)

🖐️ witajcie laseczki U mnie nastrój kiepski :( boli mnie głowa czuję się fatalnie. Deszcz pada u mnie od samego rana nic mi się nie chce.:P Chyba będę chora.

ojdziewczynki nie znamy dnia i godziny :) ja juz w domku, zaraz wskakuje do wanny. dzis kupilam mega paczke podpasek, i chyba do konca zycia bede ich uzywac. Bo matoł ze mnie i nie dopatrzylam ze one sa te wieksze, a jest ich 36,i w domu mam jeszcze 18 !! Bo mi siostra kupila kiedys, takze w dalszym ciagu nie jestem przygotowana na @ (moze to jakis znak :P hehhe ) kusi mnie zeby zatestowac, ale tłumacze sobie na spokojnie ze, 2 powinnam dostac w srode. Wiec sie powstrzymuje. Dziewczyny a moze akurat zajdziemy wszystkie w tym samym czasie :) heheh ja przerywam starania, ten cykl jest ostatni. Zaczynam w maju od nowa.