Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 bo ja tak lubie sushi

Wpadlam w nalog jedzenia SUSHI

Polecane posty

Go艣膰 Nataliaaaaa
Natalia widziala sushi i tez myslala ze jest takie niskokaloryczne, ale nie jest, bo tez byla od niego uzalezniona i jadala go w najlepszych japonskich knajpach. I teraz zmadrzaja i po prostu usuwa ryz, albo zamawia brazaowy a jeszcze zamawia sashimi zamiast shushi.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mi suszi
tak srednio smakuje, ale jak lubisz rob sama i wcalnie nie jest takie drogie! kawalek lososia, ryz, sosy, no chyba ze chcesz wymyslac :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a japonczycy od wiekow jedza
i sa zdrowi -ciekawe co>?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miwakoo-okinawa
Dla Japo艅czyk贸w sushi nie jest tylko jedzeniem. To styl 偶ycia po艂膮czony z filozofi膮 zdrowego 偶ywienia. Europejczycy jeszcze do niedawna jedli sushi, bo by艂o czym艣 nowym, egzotycznym i sta艂o si臋 po prostu modne. Ale w ko艅cu docenili艣my jego prawdziwe zalety. Jemy je, bo jest smaczne i bardzo zdrowe. Kiedy s艂yszymy sushi, my艣limy: surowa ryba. A to b艂膮d. - Takie twierdzenie wynika z niewiedzy, bo tak naprawd臋 sercem sushi jest ry偶 - Ryba jest takim samym dodatkiem, jak owoce morza, grzyby czy warzywa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zaraz ide sobie kupic
Bo uwielbiam

Udost臋pnij ten post

Widz臋, 偶e pe艂no w tym w膮tku na艂ogowc贸w sushi:) i dobrze w sumie, bo to pyszna przek膮ska, a jak jest jeszcze 艣wie偶a, to si臋 mo偶na j膮 zajada膰 i zajada膰. Fakt, 偶e musi by膰 dobrze przyrz膮dzana, bo nie wsz臋dzie niestety robi膮 ta potraw臋 smaczn膮. Czy znacie mo偶e jakie艣 miejsca, kt贸re warto by艂oby odwiedzi膰 w kontek艣cie zjedzenia sushi? Jak macie jakie艣 sprawdzone, to wrzucajcie namiary.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szuszka
Przyznam si臋,偶e tak naprawd臋 od niedawna jestem mi艂o艣niczk膮 sushi. Jako艣 przez bardzo d艂ugi czas nie mog艂am si臋 zmusi膰 do zjedzenia surowej ryby. Teraz jest to jedne z moich ulubionych da艅, a 艣wiadomo艣膰,偶e ma tak ma艂o kalorii jest bardzo mi艂a.Jest coraz wi臋cej naprawd臋 fajnych miejsc w kt贸rych przygotowuj臋 we w艂a艣ciwy spos贸b suhi, mi臋dzy innymi w Sensi sushi w Warszawie. Dop贸r odpowiedniej restauracji jest wa偶ny( szczeg贸lnie przy pierwszym podej艣ciu do sushi), bo mo偶na si臋 zrazi膰 i nigdy nie odkry膰 cudownych walor贸w smakowych tej potrawy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czy ktos z was jadl moze tu www.kanpai.com.pl ? zastanawiam sie nad pojsciem tam z chlopakiem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 2015.10.13 czy ktos z was jadl moze tu www.kanpai.com.pl ? zastanawiam sie nad pojsciem tam z chlopakiem :) Ja jad艂am! bardzo dobre sushi - chyba najlepsze jakie "ustrzelilam" w Warszawie! idz!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi臋ki ale nie lubi臋 surowej ryby :( blee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja wpad艂am w na艂贸g jedzenia 艣ledzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 2015.12.08 go艣膰 2015.10.13 czy ktos z was jadl moze tu www.kanpai.com.pl ? zastanawiam sie nad pojsciem tam z chlopakiem :) Ja jad艂am! bardzo dobre sushi - chyba najlepsze jakie "ustrzelilam" w Warszawie! idz! Te偶 jad艂am- bardzo polecam! Jest pyszne! Naprawd臋!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kochamsushi77
Te偶 uwielbiam je艣膰 sushi, kt贸re pokocha艂am dzi臋ki mojemu ch艂opakowi:) Najcz臋艣ciej jadamy je w Nanaki Sushi!Jest rewelacyjnie pyszne;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Justinberak
Ja te偶!!Sushi jest rewelacyjne!!Uwielbiam je po prostu!Jadam je w Sushi Weso艂a i nie zamieni艂abym tego sushi baru na 偶aden inny!!Sushi u nich jest ob艂臋dnie pyszne!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tomek

Zgadzam si臋 z moj膮 poprzedniczk膮... je艣li sushi to tylko w Sushi Weso艂a!!Niebo w g臋bie!!

Udost臋pnij ten post