Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magdan

Laktator+ubrania ciążowe polecam

Polecane posty

Gość ale kijowe fotki
jesteś tak leniwa, że nawet nie chciało ci się wyprasować tych ubrań i porządnie ułożyć do zdjęć? byle jak rzuciłaś na podłogę wpisz cenę jaka cię interesuje, ja nigdy nie licytuje na aukcjach z ceną minimalna za 70 zł to dobry laktator można w sklepie kupić na gwarancji

Gość masakra na maxa

A ja nie licytuję na aukcjach, na których są błędy ortograficzne albo przekręcone nazwy

Gość ale kijowe fotki
do tego jesteś oszustką, piszesz, że laktator nowy, a na zdjęciu wyraźnie widać ślady po wygotowywaniu, nowy wygląda zupełnie inaczej, nie jest matowy i nie ma osadu :(

Gość albo ta druga aukcja
ja bym się po prostu wstydziła dać na allegro zdjęcia tak wygniecionych ubranek

Gość rrrrrewewdsw
zdjecia nieciekawe,ale ubranka dzieciece niezle. Ja z kolei rzadko kupuje na aukcjach kup teraz, zwykle licytuje bo za grosze mozna kupic dobrej jakosci rzeczy. A Kup Teraz niestety czasami jest drozej niz w sklepie :)

Gość zolzaa
tak ale nie z cena minimalna...matko te ubrania masakra ,dzieciece też! w spiochach niektore nogawki nawet niewywiniete,moglabys sie wysilic tak to niechlujnie wyglada ,ze az odechciewa sie kupowac

Gość A po co wam ubrania ciążowe
? Wystarczy się przejść do sklepu Vero Moda albo Only i obkupić się w super rzeczy, które są przy tym szerokie, bo teraz taka moda w EU. Kto by sobie zawracał głowę jakimiś ciuchami ciążowymi. A ta allegrowiczka to rzeczywiście niechluj.

Fakt, nie chciało mi się i nie miałam czasu przy dwójce dzieci wyprasować ubrań, ale uczynię to, jak ktoś kupi moje ubrania/nka. A laktator napisałam, że nieużywany, jakby ktoś nie zauważył. I nie będę się przed Wami tłumaczyć, dlaczego. Nie zachęcam, podałam linka, drogie koleżanki!

Gość maxMara Gitara
no niestety..uwierz mi, że dobre zdjęcia to podstawa. A na tych Twoich niewiele widać...

Gość mama37
a ja mogę odsprzedać laktator elektryczny firmy baby ono, naprawdę w bardzo dobrym stanie, używany cztery miesiące, mam też ubrania ciążowe, gdyby ktoś był zainteresowany zapraszam na e- meila : zbysio20@op.pl. pozdrawiam.