Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaa swiata

mlode matki, jak to jest

Polecane posty

Gość ciekawskaa swiata
o ktos tu zabardzo wszedl w role mamusi, idz juz spac ;) ooo... idz juz spac! No prosze, jak ladnie :) Ja sie dopiero zaczynam dobrze bawic, tylko wasze teksty juz troche nudne, moje zycie wymyslone, jeszcze dzis rano myslalam ze trzeba cos udowadniac tutaj, ale po co, im wiecej mowie tym wiecej zawisci i zazdrosci... za szkol mnie powyrzucali, uczciwie zarabiam na chleb w Mc Do, niech i tak bedzie :) Przynajmniej wiem co to antykoncepcja i moge sie cieszyc moja praca w Mc Do i spokojnie wymyslac moje zycie, podczas gdy mamusie caly dzien zaniedbuja dzieciaki, a wieczorem... meza niestety... wolicie siedziec przed kompem niz z mezem jak to o was swiadczy.?

Gość ciekawskaa swiata
no prosze ja sie bawie wypisujac bzdury, komedie i belkot, a te siedza i czytaja... niesamowite, chyba mam jakis talent do pisania, bo jak mi sie cos nie podoba to nie czytam, czyli wam sie podoba, no chwile wchodzicie na forum rece wam sie trzesa... "czy bedzie kolejny post, o czym bedzie, czy znajde cos w mojej pustej glowie zeby odpisac... no i znajdujecie, o kupach piszecie, o lodach ah.... Obama! Uslyszalam w dzienniku, chyba czyjes nazwisko... napisze, bedzie wygladalo ze jestem madra" :)))

Gość ciekawskaa swiata
na dzisiaj tyle :) ale jutro obiecuje wam ze wezme sobie dzien wolny z McDo, (powiem ze dziecko chore) i bedziemy kontynuowac tak dlugo jak bedziecie chcialy

Gość PaweliGawel
Ciekawska, swietny temacik! Dawno sie tak nie usmialem! A jaka klasa, jestes mistrzynia ironii, i widac ze argumentowac potrafisz. I to bez jednego przeklenstwa ;) (przyznam ze przywlaszcze sobie plytka zdzire - ubaw!) Jako jedyny (chyba) facet na tym forum powiem ci ze moja byla zona tez mnie na dziecko zlapala. Mielismy po 22 lata, ona zapewniala ze bierze tabletki, no ucieszylem sie a co mialem zrobic. Ale pierwsze 3 lata to byl koszmar. No i nie moglem wziac slabo platnej pracy w dziedzinie ktora chcialem bo ona nie chciala isc do pracy i zostawic malej wiec ktos musial zarabac. Ale przynajmniej teraz mam dziecko samodzielne i w koncu wolnosc, ktorej zabraklo w mlodosci. Pozdrawiam (zalujac ze temacik sie skonczyl, mysle ze teraz zadna sie nie odwazy tu napisac, a szkoda)

Gość takie tam gadanie matki
Dobre ciekawska vel PaweliGawel :) Teraz na pewno nikt sie nie odwazy nic napisac, kazda bedzie drzala za jedynym facetem na forum :)