Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaa swiata

mlode matki, jak to jest

Polecane posty

Gość nununu
wysypalas sie biedaczko:):):):)a ulzyj sobie do woli:):):)

Gość warto rozmawiac ale z kim
ooo i mamy naszą panią prawnik w całej okazałości :) jak miło :) te dyplomy cie krasomówstwa nauczyły czy te podróże?

Gość hahahhuuhahhahaha
nie no pewnie, właśnie odkryłaś :) no z tych twoich wypocin ten lód w łazience jakos się dał najbardziej zapamiętać, pośród bełkotu którym tu nas raczysz :) odkryłaś się, a takie miałaś życie, jak z gazety normalnie :)

Gość instrucao
dziewczyny czas spac, bo jutro znowu bedzie musiała iść do pracy nie umalowana. Wtedy ją ukrainka serio wygryzie ze zmywaka :(

Gość mattka polkka
hej ciekaawska świata-tak sobie mysle po tych Twoich wypowiedziach,ze chyba dobrze,ze nie masz jeszcze dzieci.Jak sobie pomyśle,ze mogła byś je np zaniedbywać, podrzucać to jednej babci to drugiej czy angazować niankę b realizować swoje potrzeby podbijania świata. To chyba lepiej,ze tego dzieciatka nie masz bo przynajmniej ono nie cierpi...bo mamusia np poszła do teatru czy na wystawe czy pojechała w sina dal...Dzieci są tak wrazliwe tak czułe,ze myśle jak zabraknie tej mamy kiedy faktycznie jest potrzebna czy przytulic czy pocieszyć,to jesli ktoś nie ma w sobie tej wrażliwosci która czasem z instynkem chęci posiadania dziecka sie rodzi, bąć jest w nas naturalna..jesli tego sie w sobie nie ma to lepiej jak jestes sama z swoim facetem.Amen

Gość właścicielka minusa.
i z kotem :)

Gość ciekawskaa swiata
no to moze wnuka bedziesz takiego miala ;) wypadki chodza po ludziach a co ty na forum informacje zbierasz zeby twoje 16tka jak najszybciej w ciaze zaszla? Doradz jej ze najlepiej to zeby juz meza szukala to akurat jej sie dziecina uda na 18 urodzinki :) i na pewno bez downa :)

Gość 3w1- mam bliźniąt
mam 21 lat. moje córeczki urodziłam w wieku lat 20, dokładnie na 2 tyg przed 21 urodzinami. mogę powiedzieć, że nie jest łatwo. nieprzespane noce, mycie zębów w biegu, niedojadane posiłki [jeżeli w ogóle są;)]. czy po prostu mało czasu dla przyjaciół i na rozrywkę- to trudne. Jednak rzecz w tym, że takie refleksje nachodzą bardzo rzadko. Bo na co dzień te małe brzdące się śmieją, stękają 'gli gli', spoglądają wielkimi oczami i uświadamiają, że lepszego czasu na dzieci nie będzie. Bo mimo iż jest ciężko to wiem, że gdybym wpadła w tendencję i urodziła w wieku lat 30, to cały ciężar byłby 2, lub nawet 3 razy większy niż teraz. Mam energię, cierpliwość, dobry humor i dużo dużo wiary. Zarwana noc jest dla mnie mniej męcząca teraz niż będzie za parę lat. Co za tym idzie wyglądam lepiej, bo nawet moja skóra lepiej znosi ciągły stres. Nie wiem jak w wieku lat 30 zniosłabym ból i niemoc po cesarce, 'liczenie się z każdym groszem' i powrót do formy....? Dzisiaj wiem, że za 10 lat, moje dziewczyny już będą całkiem dużymi pannami, a ja...? Wtedy chyba znowu się wyłamię z tendencji i raczej nie zajdę w ciążę...:) Może będę zwiedzać Egipt?

Gość bo dziewczyna
spermy się opiła i jej mózg wyżarło :) nie wiesz czemu wszystkie tak zapamiętały tego loda? nie dociera do tej tępej głowy? pani prawnik hahahaha to ci wyjaśnie bo ty ciągle w kółko pisałaś o robieniu loda i seksie na kanapie pokazałaś jakie są twoje priorytety w życiu seks i kariera

Gość perla morza naszego
ciekawska, a jak robisz kupe to na brązowo czy złotem srasz?? a może funtami??? wez opowiedz jak to we swiecie się zyje, no weeeez,

Gość mędrkuj mędrkuj
wole być babcią już niż siedzieć na forum i wymyślać sobie życie, bo moje mało ciekawe :)

Gość ciekawskaa swiata
a widac ze opinie tez mamy standardowo o ukrainkach, gorszy gatunek ludzi? krasomowstwo, ladne slowo, w slowniku szukalas?

Gość a4tech
kariera hahahhahaaa no taaak :) w mcdonaldzie chyba :) z czy podac dodatkowe frytki awansuje na spytaj panią o frytki :)

Gość instrucao
a młode mamy to co, inny gatunek ludzi??

Gość ciekawskaa swiata
o teraz o kupie bedziemy rozmawiac, w sam raz temat dla mamusiek, bo o tym sie rozmawia w tych kregach prawda? wiec powiem ze nie wiem, bo w przeciwienstwie do ciebie do toalety nie zagladam... ale moze powinnam, tak sie u ciebie w domu robi?

Gość warto rozmawiać ale z kim.
wiesz ja znam różne słowa bo się w szkole uczyłam :) nie musze sięgać do słownika :) a ty musisz?? uuuu bido :)

Gość ciekawskaa swiata
instruaco, ty juz szlas spac, temat o kupie cie zainteresowal?

Gość perła morza naszego
my sramy w wiadro wszyscy naraz, potem porównujemy :)

Gość ciekawskaa swiata
o tak, ja zagladam czesto do slownika :) cale zycie sie czlowiek rozwija i uczy ! nie dane mi bylo pozjadac wszystkich rozumow w szkole!

Gość instrucao
tak, dlatego śledze twój topic od początku, bo interesuje mnie gówno :) dlatego z zapartym tchem śledze co piszesz :)

Gość instrucao
skonczyłam ochrone środowiska i tam jakos o gównie często wspominali :)

Gość warto rozmawiać ale z kim.
kiepskie te szkoły miałas jednak ale skoro w 3 krajach studiowałaś, to pewnie cie wywalali z kazdej pokolei :) ale ze az kraje musiałaś zmieniac :) no no

Gość ciekawskaa swiata
a teraz ponizamy ludzi ktorzy pracuja w Mc donaldzie, brawo! Bo ostatnio bylo ze nie kazdy musi bys wyksztalcony, a teraz wychodzi ze jak pani przeklada papierki to juz praca w McDo to wstyd :) w jedno wiadro, a bylo tyle bachorow robic? Moze by was bylo stas na osobiste dla kazdego!

Gość a4tech
nudno już, wczesniej było non stop o lodach, teraz o idiotkach. Mało kreatywna jednak jestes :) idz spac ukochany czeka, zbawił świat :)

Gość instrucao
ty wczesniej poniżałas jadących do augustowa :) idz spac a jak nie mozesz usnąć, wymyśl nową historie zycia, ta już oklepana

Gość mędrkuj mędrkuj.
nawet mi cie szkoda.... :( ale śpij spokojnie, z kotem czy z kim tam chcesz :)

Gość ciekawskaa swiata
o rany to nudne musisz miec zycie, ze z zapartym tchem sledzisz od dwoch dni te bzdury :) ale nie ma sprawy, to dla mnie przyjemnosc ze komus moge taka przyjemnosc sprawic :) inni to z zapartym tchem sledzo Roland Garros a ty moj temat na forum, czuje sie zaszczycona

Gość o matko co za idiotka
a jakie ty masz ciekawe ze te bzdury piszesz....... idz bo już załosne to wszystko co sobą prezentujesz

Gość nununu
bo takie zjawisko jak ty zadko sie spotyka,dobra komedie tutaj stworzylas to ci musze przyznac:):):)

Gość nnnooo
do warto rozmawiać ale z kim. "wiesz ja znam różne słowa bo się w szkole uczyłam nie musze sięgać do słownika " A jednak warto siegnąc, żeby sie dowiedzieć, ze krasomówstwo, jak zresztą nazwa wskazuje, dotyczy słowa MÓWIONEGO, nie pisanego, więc ma się nijak do wypowiedzi ciekawskiej . A tak na moje oko, ciekawska nie pisze może zbyt sympatycznie ale za to do rzeczy.