Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaa swiata

mlode matki, jak to jest

Polecane posty

Gość posłuchaj to do ciebie....
ale w tym samolocie wyczarterowanym specjalnie dla ukochanego nie ma łącza jak widac :) a moze ty jestes izabelll i czekasz na swojego kazia? :)

Gość a4tech
ja myśle ze ukochany właśnie pojechał/poleciał skonczyc światowy kryzys. Obama się troche stawiał, więc dłuzej mu zeszło, wraca po nocy.

Gość karolina i tyle.
jest taki topic, najlepsze teksty waszych maluchów czy jakos tak, powinien powstać nowy - najśmieszniejsze fantazje forumowiczow :)

Gość karolina i już.
ciekawskiej posty były by trudne do przebicia na tym topicu :)

Gość nununu
oj biedctwo i tak sama samiutenka siedzisz:)

Gość wlascicielka minusaa
wymyśliła sobie towarzysza może :) wyimaginowała sobie życie to i przyjaciela może :)

Gość nununu
ech dziewczyny nabijacie sie przeciez podala nazwe kancelarii i nabazgrolila po francusku i angielsku:)

Gość właścicielka minusa.
ja ci tez moge podac nazwe agencji modelek i wysłać kawałek czyjejs nogi i uwierzysz ze jestem modelką ?? :)

Gość nununu
:):):)no autorka by pewnie uwierzyla:)a ja bylam w komisji sledczej do spraw RYWINA

Gość de factoo
autorka to taki typ człowieka krętacza :) jak jej powiecie ze gdy kobieta zajdzie w ciaże przed 30 to dostaje 2 miliony dolców, to ona stwiedzi ze wogóle to ona dolarów nie lubi, bo nie lubi zielonego koloru, poza tym ma daleko do kantoru no i ma na koncie 10 razy tyle Jak jej powiecie ze jak nie zajdzie przed 30 to jej odpadną cycki a ciało pokryje się łuską, to powie że się świetnie składa bo akurat ją kręgosłup boli i bez cyckow bedzie jej lepiej, a tak wogóle to jej ukochany lubi ryby i łuska go podnieca ble ble ble jak jej napiszecie ze z dzieckiem byłyście w turkmenistanie to ona stwierdzi ze napewno ona bez dziecka pojedzie dlaj, a poza tym dziecko z pewnoscią ograniczyło wam seks na wielbłądzie i takie inne. Typ tak zwany niereformowalny :)

Gość właścicielka minusa
no :) ja jestem profesorem zwyczajnym, zwiedziłam świat, za pare dni lece wogóle na filipiny, ode mnie zależy cały świat ale siedze na kafeterii bo mam rozrywke :)

Gość a4tech.
wogóle wydaje mi się, ze dla osoby robiącej tak oszałamiającą kariere, wykształconej itp , udowadnianie przed obcymi babami, w stylu podawanie nazwy firmy, jakies posty obcojezyczne, to straszne upodlenie by było :) Ktoś kto naprawde tak żyje, nie czuje potrzeby udowadniania nikomu ze jest dobry :)

Gość ciekawskaa swiata
magda, przeczytalas dwa zdania na 10 stron i sie wymadrzasz... normalnie szkoda mojego czasu ;) a najsmieszniejsze jest to ze sie takie dotkniete czyjecie... co was tak dotknelo, przeciez nie pisze o was osobiscie, moglybyscie przejsc obok nie odpowiedziec i topic by umarl smiercia naturalna... ale nie, kazda ma swoje 3 grosze do dodania. Nie spodziewalam sie ze tak bedzie, myslalam ze spotkam kobiety pewne siebie, a tu same dziwolagi ktore same siebie przekonuja ze dokonaly dobrego wyboru. No to dalej bedziemy sobie pisac, ja mowie ze co druga co sie tu wypowiada, to wpadla, no i teraz nie ma wyboru, musi historyjke wymyslec ;) Zajrze tu jutro rano, ma byc duzo napisane :)

Gość kalinka majaaa
a ja myślę ze jeśli ktoś kogoś przekonuje, to ty siebie dziewczyno. Nikt tu sobie nie tworzy wyimaginowanych historyjek zeby dodac sobie animuszu , tak jak ty. Więc jesli ktos jest niedowartościowany.... :) dokoncz sama :)

Gość instrucao
zauwazyłam, ze nie odpowiada na posty tych osób, które ją zagieły i brak jej argumentow, wiec woli poujadac i powyzywac :) ech..... zmywak dał jej w kosc.:(

Gość hahahahahahaha
i komu tu brak pewności siebie? kobiecie która wymyśla historyjki o tym jakie to ma fantastyczne życie czy dziewczyną które się z niej nabijają? :)

Gość ciekawskaa swiata
jeszcze pisac, co tak malo napisane? pokazac na co was stac, pokazac jakie z was proste idiotki, ktora tu dzisiaj wpadnie uprawiajac pokoldrowy seks przy zgaszonym swietle??? opowiadac ktora dzis co przyniosla z z opieki spolecznej? A ktora tam pisze doktorat z bachorkiem na kolanie?

Gość kooontzz
o i wyszło. długo w sumie się kamuflowała

Gość ciekawskaa swiata
pewnie ze ma sie pewnosc siebie jak sie siedzi przed komputerem :) i tutaj na tym topicu to ta pewnosc siebie az z was promieniuje, a na innym to mam sluzik cieknie mi co zrobic, a moje dziecko nie je czy jestem zla matka, a mi cycki obwisly... piekne zycie mlodych pewnych siebie matek :)

Gość idiotkaaa z ciebie
pytasz ile z opieki przyniosła bo chcesz się zapisać?

Gość ciekawskaaa swiata
jeszcze pisac! komu tam cycki jeszcze obwisly?

Gość mędrkuj mędrkuj.
zebys ty lalu nie zakładała topiku, mam dziecko chore na downa, co z nim zrobić.

Gość a4tech
zobacz w lustro to zobaczysz komu

Gość ciekawskaa swiata
tak tak zaraz sie zabieram za plodzenie bo mi z opieki pieniedzy potrzeba :) kto jeszcze doda swoja glupote do tego tematu, pokazcie na co was stac matki polki

Gość marudna małaa
niestety, limit głupoty wyczerpałaś jak widze.

Gość ciekawskaa swiata
kochac! dziecko z downem sie kocha jak kazde inne, a ty plytka zdziro tylko zdrowe umialabys pokochac prawda? i to sie nazywa dojrzalosc, ale nie martw sie bo dziecko na autyzm moze i do 6 roku zycia zachorowac, wiec moze jeszcze bedziesz miala szanse pokochac niepelnosprawne dziecko

Gość august mój
a co ukochany juz uratował świat ze się zabierasz za płodzenie?? Czy tego kota biednego dorwałaś, bo mu akuat ruja wypadła ten drugi raz w roku? :)

Gość mędrkuj mędrkuj
spoko, moje ma już 16 lat. :)

Gość ciekawskaa swiata
o nie ja dopiero zaczynam glupoty pisac ;) dlaszego nie, moze jak sie glupoty pisze to jakos latwiej do was trafia, boscie pokazaly ze z dziesieciu stron tylko loda w lazience zapamietalyscie... moze wam tego brakuje moze po prostu macie takie uwarunkowanie ze rozumiecie tylko jak sie was poniza? Ja mam czas, i wlasnie odkrylam ze moze to bys zabawne, powiedziec pustym idotkom co sie o nich mysli :)