Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość STOKRTOTNIE ZALAMANA

BLAGAM O SZYBKOM ODPOWIEDZ!!CZY MOGLAM ZAJSC W CIAZE ZE ZWIERZAKIEM!!!

Polecane posty

Gość STOKRTOTNIE ZALAMANA

Pis mi sie spuscil w pizde a terz nie mam okresu!!!Zwariuje!!!!Co za potwory urodze!!!

Gość masz problem

Nie bój się. Nie zajdziesz w ciążę. Różnice w DNA człowieka i psa są zbyt duże aby ciąża była możliwa. Spóźnianie się twojego okresu musi wynikać z innych przyczyn. Napewno nie jesteś w ciąży.

Gość asia88-84
uszami ci kundelki wyjda

Gość derta
tak to jest jak dzieci maja za dlugie wakacje i z nudow wymyslaja

Gość mini hunter
tak to jest gdy się puszcza ze zwierzętami bez zabezpieczeń ;) - masz szczęście że to był pies jakbyś z koniem zaszła to płód rozerwał by Ci brzuch... :(

Cholerka, była byś zdziwiona gdybyś dowiedziała się co ludzie mają w głowach...i co robią w domach :)

to nie pierwszy przypadek zajścia w ciąże ze zwierzęciem... efektem takich zabaw jest już Batman, SpiderMan, Catwoman więc teraz bedzie Dogman

Gość co ty gadasz
skąd Ty to wiesz

Gość zootube365 szukaj w google

Ee tam, Spidermany, Catwomany i inne bajki.... A Minotaury, Centaury to co? Myslicie ze Grecy je sobie powymyslali? :classic_cool:

Masz bardzo poważny problem. Ostatnie informacje naukowe są niestety nieprzychylne. Będzie miał ogon :-]

Gość mini hunter
dziewczyno mam dla Ciebie ratunek!!! Czytałem na forum medycznym i był tam przypadek podobny do Twojego. Posłuchaj uważnie co trzeba zrobić : wlej do szklanki około 200 ml denaturatu rozcieńczonego z octem 100 ml ( nie martw denaturat nie będzie szkodliwy bo ocet go neutralizuje ) do tego wsyp malutką łyżeczkę saletry potasowej (KNO3) - dostaniesz w sklepie ogrodniczym lub allegro( ma działanie oczyszczające i bakteriobójcze) zmieszaj to razem i podgrzej do około 80-90C* i wypij gorące. Ten sposób daje około 75% szans na usunięcie zarodka w macicy więc radzę się pospieszyć bo ten pies z każdą godziną w Tobie rośnie :( Pozdro, i nie dziękuj.