Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klskldksolkdoskfo

Czy to może być rotawirus?

Polecane posty

Gość klskldksolkdoskfo

Pobudką było zwymiotowanie. Od tego czasu zjadła zupkę, wypiła mleko i znowu zwymiotowała. Później dałam znowu mleko ( tym razem z piersi nie z butelki) i też zwymiotowała po jakiś 25-20 minutach. Temperatura normalna, bawi się normalnie. Idą jej ząbki i ma trochę kataru przez to i myślałam że stąd te wymioty ale 3 razy już? Córka ma rok, nie chodzi do złobka, na rota nie byłą szczepiona. Czy to może być rota czy może coś innego, do lekarza idziemy za godzinę i nie wiem czy dać jej jeść, czy tylko pić, czy co robić do tego czasu:(

Dawaj Malej picie- to najwazniejsze i radze ci usiasc na spokojnie i spisac wszystko dokladnie (mniej wiecej) ile zjadla,ile wypila i kiedy byly wymioty... Ja juz przezylam rota z wizyta na oddziale wiec wydaje mi sie ze to jest dobry sposob... Bo mowisz lekarzowi co i jak i jest jasny obraz glowa do gory:|)

Gość klskldksolkdoskfo
no do lekarza dopiero za godzinę mogę więc taka rada to nie rada. Kurcze ale myślicie że to to? Wczoraj było ok, noc też. Rano tak wstała i zaraz zwymiotowała ( wcześniej piła mleko na śpiocha jak zawsze), dałam zupki i wypiła może z 10ml mleka z butli bo więcej nie chciała, pobawiła się i znowu zwymiotowała:( Chciała spać i przytuliła się do piersi ale przy odkładaniu się obudziła i znowu zwymiotowała. Ale nie było to tak dużo jakby coś nie dobrego zjadła tylko tak jakby na chama ją cofało

Gość klskldksolkdoskfo
teraz też usnęła przy piersi, nawet jej nie odkładam byleby troszkę sobie pospała

Gość moja corka
przy rota miala strasznie wysoka goraczke i przelewala sie doslownie przez rece...a zwymiotowala chyba z 40 razy w ciadu 3 dni:( mysle, ze to nie to, ale smigaj z nia do doktora.

Gość klskldksolkdoskfo
no właśnie moja nie ma ani temperatury i normalnie się bawi tylko wymioty, kurcze nie wiem co to może być, mam nadzieje że lekarka mnie nie zbyje a później nie wylądujemy w szpitalu:(

A moja corka przy rota latala jak szalona do poludnia i objawy byly niewinne - tylko raz wymiotowala, a po poludniu trochę byla oslabiona.. i jak sie zaczelo to w sumie zrobila 11 bardzo wodnsitych kupek nie miala goraczki ani nic podstawa to picie wody!!zeby sie maluszka nie oddwodnila Rada nie rada:) nikt tu nie jest lekarzem a jak widzisz kazda dzidzia jest inna :)