Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oeqwhdfirofwerhoewpdcb c

Ktora chce zajsc w ciaze w tym roku??POGADAJMY

Polecane posty

hej Babki jak tam?? ja juz sobie wmaw iam ze jestem w ciazy, normalnie juz wariuje odezwijcie sie

hej:) ja też już mam schizy hehe staramy się już z mężem 2 lata, w pierwszym roku strasznie to przeżywałam,że się pojawiał okres, później wyluzowałam a teraz znów mi odbija:) raaany, a tu jeszcze 6,7 dni do miesiączki, która ma się nie pojawić i koniec kropka !!:D

na szczęście czas bardzo szybko leci :) no ale chcę w końcu być mamą:) jak w tym miesiącu dostanę okres to już na 100% idę do lekarza. Teraz mężowi kupiłam takie tabletki na wzmocienie plmników a sobie ziółka (wszystkiego trza spróbować:)) 2 miesiące starań to bardzo krótko, także troszkę cierpliwości. Ja w dalszym ciągu ją mam pomimo dwuletnich staranek :)

hej babeczki :) no schizy sie ma i to jakie :) ja tez caly czas sobie wmawiam, ze jestem w ciazy-okres juz 2 dni mi sie spoznia-ale "juz" nie?jak nie pojawi sie do czwartku to w piatek robie test. cycuszki na razie mi nie zmalaly-mam takie jak zawsze przed okresem-tylko ze krotko przed nim (dzien moze 2 robia mi sie normalne i dopiero potem dostaje okres a teraz na razie nic sie nie zmniejszyly) i zreszta juz kilka dni po plodnych mi sie takie zrobily...ale chyba sobie wkrecam :) ale nadzieje musimy miec,nie? 3mam za Was kciuki :) a co do obaw to ja tez je mam-tym bardziej, ze jeszcze nie jestem ochajtana, nie wiem jak rodzice to przyjma (a mama jeszcze teraz zachorowala), jak damy rade na slubie i weselu z dzidzia... musimy byc dobrej mysli :)

Witajcie dziewczyny ❤️ Juz myslalam ze nasz temat przepadl bo dlugo nikt sie nie wpisywal. Krycha77-- no i co , bierzesz ten Castagnus??? jablko -- dzwa mies to badzo krotko nie schizyj tak bardzo bo to przeszkadza w poczeciu , najlepiej wrzuc na luz :) . Mnie w tamtym roku jak poszlam do pani ginekolog :/ to mi powiedziala ze nie mam szans na ciaze bo mam hiperprolaktynemie a jednak w trzecim miesiacu staran zaszlam bo pogodzilam sie z faktem . A potem taka niespodzianka :) Aha, przypomnialam sobie ze pilam ziolka na ktore przepis znalazlam na topiku "NIEPLODNOSC-nieudane starania o dziecko" na pierwszych stronach to jest, wszystkie dziwczyny pisalay tam ze bardzo skuteczny jest. Radze jeszcze mierzyc sobie temp i probowac okreslic czy macie owu (wtedy jest tzw. skok temp) Mnie juz tydzien sie spoznia okres mam nadzieje ze to ciaza ale nie chce zapeszac , maz nie chce nawet testu kupowac bo mowi ze wszystkiego sie dowiemy w najblizszym czasie . Trzymajcie sie dziewuszki ❤️

Krycha my ostatnio z mężem byliśmy na weselu pary, która została rodzicami w lipcu:) i ich synek był na ich weselu, a później to co jakiś czas jeździła do domu go karmić. Także nie było żadnego problemu. Ja z moim mężem zaczęliśmy się starać o dzidzie rok przed ślubem, podchodziliśmy do tego w tenm sposób, że jakby co to się ślub przyspieszy:)

a propo ziółek, o których wspomniała Jagoda to własnie mi dzisiaj przyszły bo zamawiałam na allegro. Mogę podać na której stronie to się znajduje:) Ziółka pobudzają pracę jajników i stabilizują układ rozrodczy. Dobre też dla partnera bo wzmacniają plemniki:)

haj Babki!!! Krycha Ty mozesz byc w ciazy cO??? spoznial Ci sie juz tak?? ja nie schizuje dziewxczyny ale taraz mam jakies mieszaane uczucia ze moze to byc to... jagoda TY tez moze bym chciala zebysmy mialy wspolny temat wiec kazda ciaza ale byloby super!! ja zaraz do pracy lece, pusze raczej rano bo wieczorami M mnie nie wpusci, gra i gra w jakies gry!! Kasiula Tobie taz powodzenia pozdrawiam Babki !!:))))) Zaraz bedziemyMamami!!!

jagoda topik nie umrze bo bedziemy pisaly!! ja codzien jestem, no czasem co 2 ale zawsze pamietam!! pozdrawiam

tez mam nadzieje ze topik nie umrze :) bo sie fajnie z WAmi gada chociaz dosc rzadko tutaj przesiadujecie , w przeciwienstwie do mnie bo ja nie pracuje teraz wychowyje mojego 3-mies synka, ale zdazylam juz zrozumiec jego potrzeby ;) wiec mam duuuzo wolnego czasu dla siebie a mezus wraca dopiero o 18 z pracy wiec caly dzien nie mam co robic jak maly spi :) wiec siedze na necie bo ilez mozna sprzatac :P Co do ciazy to rzeczywiscie nie mam okresu jeszcze (ostatni mialam 30 sierpnia) ale piersi mnie nie bola jak w czasie ostatniej ciazy a uwierzce mi ten bo jest tak specyficzny ze nie mozna go przegapic. A poza tym to moze byc jeszcze burza hormonalna po ostatniej ciazy, wiec nie nastawiam sie zbytnio. JABLKO -u mnie bylo tak jak zaszlam w piersza ciaze ciagly oropny bol brzucha jak na miesiaczke i bol piersi oraz zmeczenie takie ze mialam ochote po scianach chodzic :P Krycha77 z tego co piszesz to mozesz byc w ciazy, zycze Ci tego tak samo jak Wam wszystkim i sobie rowniez :)

postanowilam zrobic tabelke wtedy bedzie nam latwiej siebie na wzajem obserwowac :) NICK --data ost@-- data nast@-- dlugosc cyklu --liczba cykli staran jagoda...30.08.......30.09...........30dni...................1.......... Tabelke mozecie kopiowac i dowolnie modernizowac?...

NICK --data ost@-- data nast@-- dlugosc cyklu --liczba cykli staran jagoda...30.08.......30.09...........30dni.............. .....1.......... kasiula1983.....10.09.....11.10......32d....................25 a mnie się śniła krew a jak mi się śni krew to na bank dostanę okres:/ Po okresie idę do lekarza - 2 lata starań to za dużo...

Gość DoMiNiSiA85
NICK --data ost@-- data nast@-- dlugosc cyklu --liczba cykli staran jagoda...30.08.......30.09...........30dni.............. .....1.......... kasiula1983.....10.09.....11.10......32d................ ....25 DoMiNiSiA85......24.09.....21.10......29-32..................6 OD wczoraj dwie kreski na teście owulacyjnym wiec starania na całego:):)

NICK --data ost@-- data nast@-- dlugosc cyklu --liczba cykli staran jagoda...30.08.......30.09...........30dni.............. .....1.......... kasiula1983.....10.09.....11.10......32d................ ....25 DoMiNiSiA85......24.09.....21.10......29-32............. .....6 krycha727........7.09.......5.09.......28-teraz nieregural....3 Okres zawsze mialam co 28dni-teraz od 3 cykli mam roznie :/ Teraz mialam dostac 4.10 i co???..... do dzisiejszego przedpoludnia nic...oczywiscie juz test kupilam, zeby jutro rano zrobic,ale nie potrzebnie...dostalam ten cholerny okres...ZAŁAMKA!!!a cycki nadal mi sie nie zmniejszyly tak jak zawsze-moze juz takie zostana-tez dobrze, bo za duzych to nigdy nie mialam... a tych tabletek jeszcze nie kupilam-mialam nadzieje ze nie beda potrzebne, ale jutro kupuje na bank. Mam nadzieje, ze Wam dziewczyny uda sie uniknac w tym cyklu takiego rozcarowania jak moje.Powodzenia !!! Super ze znowu topik ozył :) Dzieki ze jestescie!

Wiajcie ❤️ Ja robilam dzisiaj test ale niestety wyszlo ze nie jestem w ciazy :( troche sie rozczarowalam ale od nastepnego cyklu biore Castagnus myslalam ze tym razem sie obejdzie bez lekow ale jednak nie. Krycha 77 -wyluzuj to dopiero 3 mies staran , zobaczysz jak bedzisz brala Castagnus to zajdziesz na bank :) kasiula1983- dwa lata to rzeczywiscie duzo , powinnas isc do lekarza i zrobic sobie badania bo przyczyna niepowodzenia moze byc blaha i latwa w wyleczeniu . Zobaczysz wszystko bedzie oki ❤️ dominisia - zycze udanych staran ;)

No to teraz Was rozcaruje- koncze z staraniem sie ale tylko do maja 2010r. (chyba ze wpadne wczesniej-nie zmartwiloby mnie to ) :) Postanowialam ze teraz jeszcze bede sie bawic i moze uda mi sie schudnac :) i po slubie bede miala dziecko...chociaz chcialabym teraz bardzo, ale...moze uda mi sie poczekac. 27 paz ide do gin i tez z nia pogadam :) Bede z Wami caly czas mimo ze teraz sobie odpuszczam :) Zycze Wam wszystkim powodzenia

Jagoda napewno pójdę już do lekarza. Cosik trzeba z tym wszystkim zrobić:) Krycha a Ty się wyluzuj i kochaj się z narzeczonym kiedy Wam przyjdzie na to ochota a nie planowo w te dni:) no chyba , że będzie wtedy prawdziwa i szczera ochota :)

witam babki!!! jak nie w tym cyklu to nastepnym!! nie panikujcie blagam ja nie wiem co ze mna cycki takie dziwne miekkie, bola jak cholera( ale mnie zawsze bolaly juz od polowy cyklu) ...nie wiem..wmawiam sobie wiec widze tysiac objawow jagodaTy masz czas to suoper, ja jakos przed poludniem zasiadam, wieczorami padam ze zmeczenia o 20 00 mowie Wam taka jestem zmeczona, moglabym spac 12 h na dobe, ale ile mozna nic nie zrobie obiadu, nic! ciesze sie ze piszecie! jha teraz mam isc na impreze i mam ochotre napuic sie choc piwa i nie wiem czy moge:))) babki nic sie nie matrwcie bedzie dobrze i zajdziemy i bedziemy mialy o czym gadac!! a Krycha moze masz racje daj na luz zanim bedziesz zona, bedziesz matka mowie Ci!!!! moze na spokojnie bez parcia to tez bedzie dobrze!!nawety lepiej calusy dopisze sie dop tabelki i dodam wojewodztwo

NICK --data ost@-- data nast@-- dlugosc cyklu...cykl staran...wojewodz jagoda...30.08.......30.09...........30dni.............. .....1.......... kasiula1983.....10.09.....11.10......32d................ ....25 DoMiNiSiA85......24.09.....21.10......29-32............. .....6 krycha727........7.09.......5.09.......28-teraz nieregural....3 jablko .............22.09.....19.10....l...27..................2........kujaw-pom

Witajcie babeczki , cos sie slabo wpisujecie nasz topik w zolwim tempie posuwa sie do przodu :( Dawajcie wiecej !!! NICK --data ost@-- data nast@-- dlugosc cyklu...cykl staran...wojewodz jagoda...30.08.......30.09...........30dni.............. .....1.malopolska kasiula1983.....10.09.....11.10......32d................ ....25 DoMiNiSiA85......24.09.....21.10......29-32............. .....6 krycha727........7.09.......5.09.......28-teraz nieregural....3 jablko .............22.09.....19.10....l...27..................2... .....kujaw-pom

haj witam w sobote!! jakie to wszystko drogie, bylam dzis na rynku\ tragedia co za czasy! ale byle do przodu!jakos to bedzie a co u Was babki? u mnei nudy, nic nowego nic nie wiem o ciazy! a Wy jak tam??

Babki gdzie jestesci?? jak tam,?? ktora w ciazy ktora nie?? ja nie wiem caly czas, cycki mi urosly poczwornie prawie:)) ale przed okresem tez tak zawsze mialam:)) wiec czekam jescze tydzien i sie dowiem czekam i nie moge sie doczekac bym chciala dzidzie juz przytulic!

Babki gdzie jestesci?? jak tam,?? ktora w ciazy ktora nie?? ja nie wiem caly czas, cycki mi urosly poczwornie prawie:)) ale przed okresem tez tak zawsze mialam:)) wiec czekam jescze tydzien i sie dowiem czekam i nie moge sie doczekac bym chciala dzidzie juz przytulic!

Gość DoMiNiSiA85
jablko ja też już po staraniach i teraz czekam nie chce się nakręcać, ale już nie moge się doczekać, żebym tym razem sie znowu nie rozczarować

a ja w sobotę dostałam @, niestety. Ale od tego cyklu zabieram się za siebie i za mojego M :) Pójdę do gin niech mnie przebada wzdłuż i wszerz hehe

Ja juz sama nie wiem co mam robic...chyba najlepije bedzie jak nic-tylko kochac sie kiedy bede miala ochote. moj N namawia nie zebys dalej probowali-najwyzej slub sie przesunie, a wszyscy na okolo mowia mi ze mam sie postarac o kogos kim moja mama by sie zajela-nie myslala by wtedy o swojej chorobie :( wiec nie bede brala zadnych tabletek i nie bede nic robila na sile :) zreszta zobaczymy co mi moj gin powie :) pozdrawiam