Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chwilowo tu

Czy ktos widzial ducha?

Polecane posty

Witajcie! Pytam zupelnie powaznie. Czy ktos kiedys widzial ducha? A moze slyszal takie historie... Jestem osoba niewierzaca ale ostatnio przytrafilo mnie sie cos niewytlumaczalnego... Jechalam ze swoim mezem pociagiem. Jechalismy do Zakopanego. Podroz trwala 12 godzin. Spalismy. Obudzilismy sie okolo 4 godzin przed Zakopanym. Byla to mala stacyjka. Wyszlismy na papierosa. Moj maz zobaczyl bardzo stary zabytkowy pociag zaparkowany na platformie (nie jezdzacy / skansen / tylko taki do ogladania). Zrobil 4 zdjecia. Dojechalismy do Zakopanego. Po wynajeciu hotelu, przejsciu sie Krupowkami, wejsciu na Gubalowke usiedlismy na piwie i ogladalismy fotografie z dnia poprzedniego min. tego pociagu. Na zdjeciach widac WYRAZNIE 2 postacie stojace w drzwiach. Na wszystkich 4 zdjeciach. Tam nie bylo nikogo. To bylo okolo 3 rano. Mala stacja. Skansen. Wywolalismy te zdjecia. Pokazalismy znajomym. Wyslalam mamie. Wszyscy to widza. Czy ktos mial kiedys podobny przypadek? Jestem osoba niewierzaca. Trzezwo podchodzaca do zycia. To taki moj pierwszy przypadek...

Gość pokaz te zdjecia
:D

Gość wrzuc na fotosik

ja absolutnie w duchy nie wierze a tez mi se zdarzyło...na cmentarzu nad grobem mojej babci...tylko ze babcia stała obl...pokazałam ja mamie a ta popatrzyła na mnie jak na szalona....

Chce pokazac foto. Prosze o instrukcje jak wkleic link do zdjec ktore mam na swoim komputerze. Z gory dziekuje za pomoc

Gość boje sie teraz
;(

jak sie dobrze przyjzec to widac dwie postacie... Jak bylo z Twoja babcia? Tez foto czy Ty Ja widzialas? Czy tylko jaja sobie robisz ;-) Bo ja z tymi zdjeciami NIE

Gość boje sie teraz
jestem z zakopca a le gdzie dokladnie ten skansen?

no to fajnie bo masz dowód to schowaj gleboko...mozesz zagłębić sie w historie tego miejsca moze jakas dusza ne może zaznac spoczynku?

Gość boje sie teraz
no ja cos widze i wierze w takie rzeczy.

ja stałam nad grobem....a babka stała pod drzewem koło mnie i sie usmiechała...byłam wtedy moze 11 latka i sie przestraszyłam i babcia odeszła...ona strasznie chorowała i nie ogłam jej odwiedzac a strasznie ja kochałam i nadal bardzo za nia tęsknie

Do: boje sie teraz. Nie wiem gdzie to bylo. Wyjechalam z Poznania o godzinie 19:45 pociagiem pospiesznym do Zakopanego. To bylo nad ranem okolo 3-4 godzin przed Zakopanym. Tylko, ze ten pociag zmienia sie pozniej z pospiesznego w osobowy. To na 100% wiesz.

do tych co sie teraz boja...umarły krzywdy nie zrbi co najwyżej zywy

tylko ze jestem tak abstrakcyjnym umysłem ze podważam istniene Boga i sama sobie sie dziwie jak to mozliwe ze widziałam ducha skoro ich nie ma?

abraja wiesz co jest najdziwniejsze? Ja mialam babcie ktora mnie wychowala. Mieszkam teraz w UK. Bylam w Polsce pierwszy raz od 1.5 roku. Poszlam na Jej grob. Poprosilam Ja - jezeli cos jest daj mi znak. No i na drugi dzien te fotografie... Balam sie ze ja cos sobie wmawiam... Dlatego tefotografie chce zamiecsic tu - obiektywnie bez smianaia sie ze mnie. KOCHAM ja ciagle a we snach powraca - przynajmniej raz w tygodniu. Bylam przy Jej smierci. Zmarla jak mialam 23 lata.

Oj, a moze najzwyczajniej w świcie ktoś tam był, wakacje są ludzie się wszędzie szwendają, zwłaszcza młodzi ;)

czasami chcemy podświadome dostac jakikolwiek znak...poprawia nam to nastrój,wierzymy w to drugie życie i cieszymy sie ze zmarli sie do nas odzywaja i dobrze bo tak powinno być a teraz ówie wam dobranoc bo ja tez w uk mieszkam i jest wczesniej niz w polsce ale synek wstaje o 6 rano niestety