Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chwilowo tu

Czy ktos widzial ducha?

Polecane posty

Nie Terri tam nikogo nie bylo. To byla mala stacyjka. My PATRZYLISMY na ta lokomotywe. Palilismy papierosa. Tam nie bylo nikogo. Konduktor powiedzial nam: wsiadac i tyle . My nikogo tam nie widzielismy. Nawet kota. Nikt nie wsiadal i nikt nie wysiadal. Tylko my wysiedlismy na papierosa i konduktor powiedzial nam macie 5 minut... (przedzial/korytarz dla niepalacych)

ogorek - co to Twoim zdaniem znaczy? Mam isc do Kosciola? Pomodlic sie? ZASTANOWIC sie? Ja NIE wiem co mam myslec. ZNAK. Blad aparatu (cztery razy?1?) Co to jest?

Gość Straszne
Ja wiem co to jest

Gość Straszne
Kawałek lokomotywy przypatrz sie

Gość Straszne
Jeżeli coś to samą twarz choć nie jestem pewny

Gość a czy ktos widzial
dziubdziuba?

Gość Straszne
nie przejmuj sie tym:)

Do: a czy ktos widzial - dziubdziuba? Nie niewidzialam. Byc moze dlatego,ze nie wiem KIM / CZYM on jest ;-) Do: Straszne nie przejmuje sie poprostu mysle. Moze to NIC. Tylko blad aparatu. Choc przyznam sie szczerze jak patrze na te fotografie to mnie ciarki przechodza. Sa sprawy niewytlumaczalne na tym Swiecie. Pomimo braku wiary, zwatpienia itd. zdarzaja sie. Milej nocy! Ogorek - pozdrawiam!

Ja bym jak najszybciej poszla [dzis pojde] sie pomodlic do kosciola za tych biednych wszystkich ludzi którzy nie mają na ziemi spokoju..:( Pozdrawiam!

zmiksowana rodzyna albo teraz prowokujesz albo to jest STRASZNE naprawde :O:O ja bym sapc i zyc normalnie nie mogla gdybym zrobila sobie taką fotke!!

Gość zmiksowana rodzzyna
nie nie zmiksowane , bylo robione dobrych 5 lat temu i na bank niekogo tam obok nas w takim dziwacznym jakby nie z tej epoki stroju nie przechodzil, jesli to by zwrocil napewno nasza uwage, dopietro po wrzuceniu na kompa zobaczylysmy ze mamy goscia na fotce, niezle sie wytraszylysmy wtedy

Do: zmiksowana rodzyna - a co piernik do wiatraka? Do: Ogorek - dziekuje. Tez tak mysle. Jakos nie moge znalezc sobie spokoju po tych fotografiach... Pojde pomodle sie po swojemu (katoliczka nie jestem, innego wyznania tez nie), przeprosze - moze to jest ZNAK dla mnie a moze jezeli jestem na tym forum dla innych tez. Milej nocy wszystkim. Ide spac. Rano (w po poludniu -na 14) do pracy. Dziwny jest ten Swiat...

chwilowo tu Ja także katolicznką nie jestem ale też ruszam jutro do kościoła!:) Dobranoc- Miłego dnia!! :)

Gość zmiksowana rodzzyna
zreszta ja nawet jakbym chciala zmiksowac fotke to bym nie umiala w ten sposob zeby wkleic przezroczysta postac, zauwaz ze my z koelzanka zupelnie nie zachowujemy sie tak jakby ktos tam na tych schodach stal, gosciu ewidentnie idzie prosto na nas blisko poreczy, zreszta widze ze jest taki temat wiec wkleilam swoje na dowod ze jednak mimo wszystko duchy istnieja wsrod nas

Do: zmiksowana rodzyna - PRZEPRASZAM pierwsze co zobaczylam to twarze ukryte, zamaskowane na rozowo! I myslalam ze to ma byc smieszne. Przepraszam. Teraz widze ta dlon. Byliscie siwadkiem czegos. KTOS Was spoykal... Ja to widze.

Gość zmiksowana rodzzyna
chwilowo nie ma sprawy, twarze zamaskowalam zeby nikt nas nie rozpoznal, nie nic nie czulysmy wtedy specjalnie dziwnego wokol nas, poprostu zwykle pstrykniecie fotki jak sie pozniej okazalo niezwyklej fotki , zauwaz ze tam widac cala postac, powieksz sobie zdjecie, ja to zdjecie powiekszalam juz kiedys milion razy i wrecz na tej dloni przezroczystej widac zyly niebieskie

Moj Ty ?????? Jest nas wiecej... zmiksowana rodzyna co zrobilyscie po tym? Przeciez to widac jak na dloni. Ktos tam jest i to wyraznie!

Gość Jatrze mądrze
kurwa boję się!

Czy myslicie, ze jest tam cos po smierci? Czy to tylko zle swiatlo/aparat/gra odbic? Co myslicie? "Wasz" duch jest taki wyrazny.

Gość zmiksowana rodzzyna
to juz bylo dawno wiec dzis juz o tym nie mysle ale nie ukrywam ze wtedy mialysmy niezlego stracha, przez jakis czas wogole tej fotki nie odpalalam, balam sie poprostu, kolezanka tak samo, spac nie moglam i zastanawialm sie jak to wogole mozliwe!!!!ale tam ewidentnie ktos schodzi po schodach teraz juz sie nie boje

Do: Jatrze mądrze - ja tez sie k..a boje . Tymbardziej jak przeczytalam, na innym forum, ze jak komus cos takiego jest dane zobaczyc to juz faczej idzie na TAMTA strone... Nie wierze w to. Ale kurcze. KTO to moze sprawdzic? Autentycznosc fotografi itd. Przeciez ja widze wyraznie, ze na tych fotografiach dziewczyn jest ksiadz/minich? Po co nam jest to dane?

Gość zmiksowana rodzzyna
ja mysle ze nie powinnismy sie bac duchow, one boja sie nas tak samo jak my ich, pomyslcie sobie, to tak jakby ktoregos z nas wpuscic do miejsca skad nie mozemy znalezc drogi do domu, jest strach, oanika, dlatego jedyne co mozemy zrobic to pomodlic sie za te zblakane dusze aby juz sie nie meczyly i odnalazly droge do domu

Do: zmiksowana rodzzyna Po Co nam to bylo dane? 1000000000000 ludzi nie widzialo/nie sfotografowalo/nie doswiadczylo. Dlaczego my? Po co? Dlaczego?

Gość zmiksowana rodzzyna
chwilowo nie panikuj:) nie na zadna tamta strone, ja mam sie doskonale i nie zapowiada sie zebym miala sie przekrecic na tamta strone pomimo ze minelo ok 5 lat od zrobienia tego zdjecia, dodam ze na innuch juz tej postaci nie bylo, tylko na tej jednej jedynej