Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedowidząca19

moja krótkowzroczność wpędza mnie w kompleksy

Polecane posty

Gość krejzollka
no soczewkami fakijnymi to chyba max do 16D można skorygować, później już raczej tylko korekcja, ale najlepiej (ja bym tak zrobiła) oddać się w ręce specjalisty (wspomnania klinika laser jest jedną z najepszych) i niech właśnie lekarz na podstawie badań, wywiadu itd. podejmnie decyzje co będzie dla naszego konkretnego przypadku najlepsze

Gość banialuka
nie wiem jaki zwiazek maja te kiecki z tematem? no chyba że ktoś nie widzi jakie są brzydkie :p (taki żarcik apropos wady wzroku)

Gość gość
odpowiedni okulista powinien anprawde duzo zdzialac, moge polecic CI te poradnie www.medis.pl

Gość gość
Okulista cudów nie zdziała. Przy pewnej wadzie już tylko chirurg i laser. Ja miałam robioną operację taką zabawką: http://www.polandoptical.pl/katalog,Lasery_okulistyczne.html Przyjemnie nie było ale okulary odłożyłam już dawno na półkę.

Gość MajkaKowalczyk
Dlatego tak ważny jest dobór odpowiednich szkieł, wiele ludzi nosi źle dobrane i nadal słabo widzi. Może chodzicie do złych okulistów? Jak kupowałam okulary, to tak długo chodziłam do okulisty, aż mi dobrał takie, że widziała ostro. http://castaway.com.pl/optyk-dobiera-szkla/

Gość gość
Jeżeli nie chcesz nosić okularów to możesz przerzucić się na soczewki. Polecam udać ci się do jednego z salonów optycznych www.kosinski.tarnobrzeg.pl Spotkałem się tam z profesjonalną obsługą i pomocą przy wyborze odpowiednich soczewek.

Gość Limenka

W optegrze moim zdaniem dobrze leczą wzrok. Ja jestem bardzo zadowlona z zabiegu i szczerze mówiąc cieszę się, że w końcu trafiłam na porządne miejsce, w którym bez problemu mog wyleczyć sobie wzrok. Bez strachu i bólu!