Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

dyskusje internetowe for dummies

Polecane posty

zostawmy to ja różnego rodzaju dyskusje lubię wbrew pozorom - zwłaszcza takie spokojne- trzymające się tematu- bez gierek słownych lubię powymieniać się doświadczeniami i poznać czyjeś argumenty inne "dyskusje" też bardzo lubię ale na wszystko jest czas i pora

wlasnie ike, trafilas w sedno! lubisz powymieniac sie doswiadczeniami, tak, nic w tym zlego i mysle, ze wiekszosc z nas to lubi i robi ja jednak wymiane doswiadczen raczej traktuje jako rozmowe a nie dyskusje

He, he, racja z tym zarobieniem w czajnik :) Chociaż - w internecie rolę zgniłych pomidorów w jakimś stopniu pełnią podszywy i niewybredne komentarze.

Chociaż - w internecie rolę zgniłych pomidorów w jakimś stopniu pełnią podszywy i niewybredne komentarze. tak, masz racje, ale w internecie jako dyskutant mozesz palnac co chcesz i nikt nie wie, ze to ty powiedziales, prawda? w rzeczywistosci dosc latwo mozna ocenic trajektorie lotu pomidora

zs i to jest błąd dyskusja nie zawsze musi być burzliwa można dyskutować o znaczeniu pereł w życiu kobiety:P wystarczy że są kontrargumenty rozmawiać to my możemy sobie tak: ike- wiesz zs wczoraj byłam w sklepie kupiłam "łaciate" lubisz "łaciate"? bo ja lubię i wiesz przyniosłam te "łaciate" do domu a mój mąż- cham- wziął i całe mi je wypił zs- o ikusiu jak mi przykro

No, ja akurat mam raczej stabilną tożsamość internetową. Na rynku w roli nonama wystąpią arafatki.

ale z pierwsza czescia wypowiedzi sie nie zgadzam bo tak i już ??:P

zs czytałam co się będę cofać.......... po prostu się z tobą nie zgadzam :P

to przeczytaj swoja pierwszą wypowiedź a potem moją :P

Regres- z niejakim wstydem przyznaję sie do tego, ze jestem piwnym opojem, niemniej walczę z nałogiem jak się da, czyli zamiast dwóch, wypijam półtora (celowo pomijam częstotliwość):P

to zapytam inaczej, bo faktycznie jeszcze wolno czaisz :-) czy dla ciebie rozmowa o korzysciach z posiadania perel, w ktorej podpierasz sie tym co lubisz a co nie w perlach i co ci one daja - jest dyskusja czy wymiana doswiadczen?

Regres- z niejakim wstydem przyznaję sie do tego, ze jestem piwnym opojem' Doprawdy mnie neguję tego :P aczkolwiek wole 40 % :P niż żłopanie hektolitrów złocisza ...

czy dla ciebie rozmowa o korzysciach z posiadania perel, w ktorej podpierasz sie tym co lubisz a co nie w perlach i co ci one daja - jest dyskusja czy wymiana doswiadczen? rozmową ale temat dokładnie "znaczenie pereł w życiu kobiety" o ile się dobrze rozwinie będzie dyskusją :P a ja o ile pamiętam dokładnie o takim temacie pisałam:P leć po kawę :P

Regres- ja się delektuje smakiem, stężenie alkoholu nie ma znaczenia bo i tak mam słabą głowę:P

zapowiadało się ciekawie a tu masz ci los!! 😭 a co z tymi, które nie nosza biżuterii?:O

a musisz coś mieć /nosić, żeby cos o tym wiedzieć?

zapowiadało się ciekawie a tu masz ci los!! a co z tymi, które nie nosza biżuterii? bardzo dobre pytanie: niektorzy uwazaja wtedy, ze nie moga brac udzialu w takiej (no przyklad nie jest najlepszy, ale czego mozna sie po ike spodziewac) dyskusji inni uwazaja, ze jak najbardziej maja prawo sie wypowiedziec, o ile podadza konkretne i rzeczowe argumenty

a musisz coś mieć /nosić, żeby cos o tym wiedzieć? to samo mowisz osobom, ktore deklaruja brak dzieci a chca dyskutowac o wychowaniu? otoz nie, wtedy im zarzucisz, ze wiedze czerpia z ksiazek - i o tym wlasnie opowiem w kolejnym odcinku :-)

zs nie jesli ktoś nie nosił pereł- to nie może mi powiedzieć- że ich noszenie źle wpływa na kark bo są ciężkie albo niewygodne ale może powiedzieć, czy mu się podobają, czy są jego zdaniem za drogie itd tak samo jest z dzieckiem osoba nie wychowująca dziecka- może stwierdzić, że zauważyła, że dzieci są takie czy takie np bawiąc się na placu zabaw ale o wychowaniu nie wie nic- po za własnym doświadczenie z czasów bycia dzieckiem a co do przykładu pereł- to tylko taka moja mała zemsta :P

nie bo nie neguję obecności osób nie posiadających dziecka w tematach o wychowaniu dzieci