Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

dyskusje internetowe for dummies

Polecane posty

Gość słona zuppa
zs wchodzisz na topiki tzw TWA ,narzucasz swoje zdanie,krytykujesz tematy,mało tego osoby, które tam piszą......i Ty zakładasz topik o dyskusji? nie umiesz rozmawiać o dupie marynie,to szukaj dyskutantów:) żenada pl pozdr

tez lubie piwo tylko na jachcie" a uprawiacie jachty ? :P ( ptarz sporty extremalne ANI MRU MRU )

Gość rozprawka na temat dyskusji
jak ja lubie czytac taaakie wywody. dyskusja to przedstawienie swojego zdania i bronienie go bez wzgledu na to :Oczy mamy racje czy nie. czasem mozna sie wrecz poszarapac i o to chyba chodzi. pierdlocie sobie dalej

Gość zmanierr
a okulista dzieciecy?

jest takie słynne kafeteryjne powiedzenie zs- arbo rybki albo pipki przeciez tego powiedzenia nie stosujesz :-) to raz dwa, podalem ci przykladowe topiki, wiec nie uzywaj slowa 'kazdy", albo udowanij, ze na nich tez odbijalem tylko pileczke

Gość zmanierr
a uprawiacie jachty ? chcesz sie wymienic doswiadczeniem ?

zs wchodzisz na topiki tzw TWA ,narzucasz swoje zdanie,krytykujesz tematy,mało tego osoby, które tam piszą......i Ty zakładasz topik o dyskusji? nie umiesz rozmawiać o dupie marynie,to szukaj dyskutantów żenada pl hola hola, tez nie zrozumialas roznicy pomiedzy dyskusja, a TWA i rozmowa o dupie marynie? :-) to odsylam do poczatku

Gość zmanierr
z tego co sie zorientowalem to jachty sie buduje lub kupuje lub trzyma na przystani ot, tak sobie

zs stosuję jestem na kafe od dość długiego czasu popełniałam twoje błędy choćby na słynnej juz kuchni dziś kiedy wchodzę potrollować to na tym kończę kiedy wchodzę rozmawiać to tylko rozmawiam nie wymagam już, żeby na temacie, gdzie jestem typowym trollem ktoś miał ochotę ze mną na poważną rozmowę lub rzeczową dyskusję owszem czasem towarzystwo ma ochotę życzliwie sobie nadepnąć na tzw odcisk ale trzeba wyczuć ten moment tym się różnimy

Bezdzietny okulista będzie autorytetem. Różnica jest taka,że okulista prawdopodobnie lepiej zna moje dziecko pod kątem chorób oka niż ja

Różnica jest taka,że okulista prawdopodobnie lepiej zna moje dziecko pod kątem chorób oka niż ja a pod kątem słoiczków i domowych obiadków ??

tym się różnimy nie ike, tym tez sie nie roznimy - ja tez nic od nikogo nie wymagam, a ze komus nie podoba sie, ze duzo pisze lub to co pisze, no coz :-) aha - i tez uzywasz wlasnie takiego argumentu "i co z tego?" prawda? :-)

Gość słona zuppa
zs nie denerwuj mnie rozpierdoliłeś topik ,który uwielbiałam,możesz być z siebie dumny --juz tam nie wejdę mój drogi, jak coś definiujesz,a nie stosujesz sie do tego to wiesz kim jesteś?-------idiotą ,ot tak po po prostu. miłego dnia życzę :)pozdr

Gość zmanierr
Różnica jest taka,że okulista prawdopodobnie lepiej zna moje dziecko pod kątem chorób oka niż ja prawdopodobnie?

nie ike, tym tez sie nie roznimy - ja tez nic od nikogo nie wymagam, a ze komus nie podoba sie, ze duzo pisze lub to co pisze, no coz idź po drugą kawę:) bo zaczynasz pisać od rzeczy:) co drugie twoje zdanie, to zdanie tego typu: nie masz argumentów ( które każdy widzi oprócz ciebie) dyskutujcie o czymś ten temat jest nudny itd :)

dziś kiedy wchodzę potrollować to na tym kończę kiedy wchodzę rozmawiać to tylko rozmawiam ike za ten tekst nalezy ci sie nagroda :-)

nie masz argumentów ( które każdy widzi oprócz ciebie) dyskutujcie o czymś ten temat jest nudny ike a ty caly czas o swoim topie piszesz, wiesz o tym prawda?:-)

przecież napisałam, że pisze o swoim przecież nie będę pisać o topie, na którym nigdy nie byłam:)

Gość zmanierr
slusznie, lub siedzi sie na nich z piwem i patrzy na gawiedz lub odwraca wzrok :p

każdy i zawsze to pojęcia dośc często stosowane ja sobie takimi bzdurami nie zaprzątam głowy ty jak chcesz możesz czuć się poszkodowany i żalić się , że jestem niesprawiedliwa

Gość słona zuppa
Ike ,Twój top sie nie liczy,bo to był tylko topik Twa,gdzie pisały tfu rozmawiały osoby o dupie marynie,zs musiał spełnić swoją misję i zaprowadzić TAM porządek. Dyskusja przede wszystkim ,a nie rozmowa-----;) pozdr Cię🌼

Gość zmanierr
każdy i zawsze to pojęcia dośc często stosowane ja sobie takimi bzdurami nie zaprzątam głowy ty jak chcesz możesz czuć się poszkodowany i żalić się , że jestem niesprawiedliwa ike obcas ci sie zlamal?