Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

dyskusje internetowe for dummies

Polecane posty

Na uczuciowym grasuje teraz zawsze szczery podobno dlatego wciąż wszyscy czekają a komicznego:)

dyskusje interenetowe dla manekinow ? :O szczery , co chciales przez to wyrazic ? podyskutujmy o tym :classic_cool: :P

Gość komiczne wracaj
Żabkzielona , Ameryki nie odkrylas ale niektorzy najwidoczniej sa niezastapieni

Gość zielona dawaj fote
tego manicure :D szczerze ocenie :)

Gość zielona dawaj fote
polegam na wyobrazni Zlotego, mam do niego zaufanie :) ale french awsze jest na topie

szukanie czy twoj talent pisarski jest jakos wykprzystany - poza kafe ?? pytam szczerze odpowiedz grzecznie jak pytają jestes czesto i gesto niezla/y Nie uważam tego za talent, ale dzięki za miłe słowa. Raczej jest to rozrywka, w której się spełniam w wolnym czasie.

Gość szukanie czy twoj talent
"Raczej jest to rozrywka, w której się spełniam w wolnym czasie." to pora rozwazyc kwestie rozrywki czysto ekonomicznej, pzdr.

WIARYGODNOSC to bardzo ciekawa kwestia zwlaszcza w relacjach internetowych, w tym przypadku w internetowym forum wiele osob nagminnie potrzebuje ze strony swoich rozmowcow/ dyskutantow okreslenia pewnych, istotnych ich zdaniem, danych osobowych, bez znaczenia tu pozostaje czy chodzi o wiek, plec, posiadane dzieci czy marke samochodu czuja sie wtedy pewniej, maja wrazenie, ze to ulatwia zrozumienie drugiej strony itd i teraz oczwiscie, ze sa sytuacje, w ktorych tak faktycznie jest: - chec poznania drugiej osoby - chec pomocy drugiej osobie w jakims konkretnym problemie ale niekoniecznie te wlasnie informacje sa niezbedne by dyskutowac o na przyklad otwartym zwiazku albo o klapsach jako metodzie wychowawczej dodatkowo jak wiadomo, ujawnianie pewnych informacji, gdy nie ma sie celu poznawczego powoduje spore utrudnienia w komunikacji internetowej, gdyz stanowi bardzo latwy punkt zaczepienia - pare nazwijmy to nickow sie o tym przekonalo:-) ale na sam koniec tej czesci - nawet, gdy ktos podaje te dane - jaka mamy pewnosc, ze sa prawidlowe? mozna rzec - to wyjdzie w trakcie rozmowy (brak spojnosci) - i wlasnie - w takim razie z gruntu nie ma sensu ich podawac :-)

Gość wiarygodnosc-
tu sie zgodze w 100 % do rozwiazania jakiegokolwiek "problemu" nie sa potrzebne szczegolowe dane co wiecej, ujawnienie ich zaoowocowaloby nieoczekiwanie zlym skutkiem i nie ma to nic wspolnego z ukrywaniem czegokolwiek, jak co niektorzy podejrzewaja 🖐️

Gość wiarygodnosc-
"dodatkowo jak wiadomo, ujawnianie pewnych informacji, gdy nie ma sie celu poznawczego powoduje spore utrudnienia w komunikacji internetowej, gdyz stanowi bardzo latwy punkt zaczepienia -" dokladnie

Dla mnie sprawa priorytetową w niektórych przypadkach jest podstawowa wiedza o rozmówcy, szczególnie jeśli temat czy pytanie są kontrowersyjne. Poznanie w tych przypadkach niektórych danych jest niezbędne, by wymiana zdań miała większy sens. Przykład: - "Myślę o dziecku. Mam stałego partnera, jest nam razem dobrze i planujemy wspólne życie. Moje obawy dotyczą wspólnego mieszkania z jego matką, a nie mamy innych możliwości w tej chwili." Jak próbowac podjąć dyskusję w ciemno, skoro może się okazać, że autorka takiego tematu ma 19lat a jej partner 20 i właśnie rozpoczyna pierwszy rok studiów zaocznych mieszjkajac z rodzicami? A moze autorka ma 37 lat, i nie jest całkiem zdrowa a jej parner ma dwójkę dzieci z poprzedniego małżeństwa i niezbyt miłą matkę, do której domu się wprowadził chwilowo po rozwodzie?

Szukanie, gdybys sie wczytal w moj post, to zobaczylbyc ze i bez podawania tego przykladu napisalem dokladnie to co miales na mysli. moge zacytowac ten fragment jesli chcesz, ale naturalnie nie jest zbyt rozwlekly :-)

Gość szukanie masz dzis PMS
?? :P

szukanie- popieram cię w 100 procentach ja lubię wiedzieć z kim rozmawiam, jeśli jego argumenty - zwłaszcza dotyczące spraw życiowych- mam brać na poważnie chociaż fakt faktem- i tak wychodzi to w praniu.......

Gość szukanie masz dzis PMS
"zawsze szczery Szukanie, gdybys sie wczytal w moj post, to zobaczylbyc " o ja pierdykam :O szukanie prosze o szczegolowe dane odnosnie Twojej plci bo mialem na Ciebie ochote

ike - a czy ty zrozumialas to , ze szukanie napisal dokladnie to samo tylko wieksza iloscia slow co umiescilem w tym fragmencie: oczwiscie, ze sa sytuacje, w ktorych tak faktycznie jest: - chec poznania drugiej osoby - chec pomocy drugiej osobie w jakims konkretnym problemie :-)

Gość post zs z 14.58
rozwiazuje dzis wszystkie watpliwosci, po co sie rozwodzic do kolacji nad oczywistymi kwestiami rzeczowego weekendu zycze

- chec poznania drugiej osoby - chec pomocy drugiej osobie w jakims konkretnym problemie po za tym ja osobiście bardzo bym to rozszerzyła na wszystkie dyskusje o tematach życiowych oraz seksualnych nie tylko w celu poznania czy pomocy

zawsze szczery,za to można powiedzieć, że Ty masz ich w nadmiarze,hehhehe :-) sama ironia i krytykanctwo podszyte nutą scjentologiczną :-)